adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 Kuleczko - mam dwa jedno zwykle cudowne, sie chyba nazywa treningowe a drugie niby wyglada na zwykle ale bardzo ciezkie zadnych wypustek Sonko - ja biegac nienawidze, boze po 10 metrach mecze sie strasznie, nie dla mnie to... moj maz byl niedawno na diecie tyjacej :P przytyl 5kg wiecie jak musial sie nawpierdzielac??? teraz wazy 72 przy 180 cm wyglada idealnie jak dla mnie dlatego ja chciaam tez schudnac zeby byc choc troszke mniejsza od niego hehe a nacwiczyc to sie nacwiczy w pracy, ma fizyczna robote ;) potem to tez tylko cwiczenie palcem na pilocie i ramieniem w obalaniu piwka :P ewentualnie pompki na lozku hehe :P Gjuba Panna - jak nagrzeszysz to za kare beda przysiady albo pompki hehe :D na prawde gruba - ale zazdroszcze!!!! ja tez chce okej smigam na lunch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikamika 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam. Przyłacze się jak mogę do Was;) Co prawda jestem na innym tez topiku ale tutaj widze, że u waz wrzawo i jest sporo zawzietych kobietek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikamika 0 Napisano Marzec 8, 2012 adziam... co jadł twój mąz że przytył? tez potrzebuje takiej diety dla swojego męza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 hehe może marzenia mam dziwne ale marze o tym żeby pewnego dnia chcieć przytyć :) jak długo żyje takie coś mi sie nie zdarzyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 mam pytanie co pijecie oprócz wody ( jeśli ją pijecie ale zakładam że tak :))? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonko22 0 Napisano Marzec 8, 2012 na prawde gruba przedewszystkim zielona i czerwona herbate :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 właśnie musze chyba sie zaopatrzyć, raz kupiłam czerwoną ale jakąś dziwną i śmierdziała tak jakby była stęchła i spleśniała i ją wywaliłam ale mam nadzieje że teraz uda mi sie kupić coś lepszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 aha i zbieram sie właśnie na basen :) odezwe sie wieczorkiem jak wróce pozdrawiam, miłego popołudnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuleczko Napisano Marzec 8, 2012 Ja piję zwykła herbatę. Nie toleruję ani zielonej, ani czerwonej. Żeby nie było- próbowałam się nauczyć picia tych herbat ale niestety nie jestem w stanie. Pije zwykłą czarną herbatę, ale bardzo bardzo słabą. I do tego pepsi... O matko. Uwielbiam pepsi. Jestem uzależniona :P Ale pije lighty (muszą być mocno schłodzone, takie 'ciepłe' są nie do upicia, za bardzo czuć posmak słodzików) i to najczęściej pepsi max bo ma tylko aspartam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 hej:D ja juz po obiadku ten cous cous niebardzo mi podszedl, za suchy wiec zostawiam go sobie na wieczor do jakiegos sosu moze zjadlam po prostu dwa krokieciki, male.. czuje ze bede glodna niedlugo ale co tam o do 16 wytrzymam (u mnie jest dopiero 14.30 :P) teraz popijam 0.5l herbatki odchudzajacej ;) tulipanowa panna - hehe 'jak scierka' :D ja tez nie moge pic ani zielonej, ani czerwonej herbaty wchodza mi natomiast ziolowe :D fajnie ze tez masz takie owocowo-warzywne dzieci, az milej na sercu sie robi na prawde gruba:) woda, woda zdrowia doda :) dobrze. ze tyle pijesz:) dominikamika :) witaj :D po pierwsze - stale pory posilkow, kiedys jak np. dwa razy dziennie (przez prace) i czesto zapominalo mu sie.. pol roku temu rzucil palenie, na sniadanie koniecznie miska platkow miodowych z mlekiem, koniecznie duzo jogurtow (on jadl takie 0.5l z jogobelli) chleb, ciastka, paczkow:P ziemniaki na obiad z sosem, duzo miesa, w sumie jak rzucil palenie to sam zaczal z siebie wiecej jesc wiesz.. zamiast fajki - mala paczka chipsow aby tylko zaspokoic glod i zajac rece.. uwielbia paluszki do piwa (to mnie tez gubilo w moich kg).. na prawde gruba - herbatka rumiankowa/ pokrzywowa/ mieta/ ziolowa/ kawa czarna ;) i woda oczywiscie milego basenu - papa :) ja wlasnie sobie zabukowalam 29 marca jako moj urlop i pojde na basen i saune i solarium:) zrobie sobie dzien rozpieszczania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goplana. 0 Napisano Marzec 8, 2012 Ale macie tempo!! Z braku czasu, póki co, że tak powiem, jedynie Was z grupsza "przeleciałam" ;-) No włąsnie... hula-hoop!! Już od... roku zamierzam kupić, ale nie wiem jakie. Kiedys miała takie zwykłe, ale duże, ciężkie i było fajne. Wprawdzie wtedy nie ćwiczyłam dużo na nim, bo nie byłam gruba, ale teraz by mi się przydało. Jakie polecacie? Z kuleczkami? Macie jakiś link do takiego, które naprawdę warto kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tulipanowa panna 0 Napisano Marzec 8, 2012 Ja mam zwyczajne hula-hop tylko jest lekkie, ale ponoć można dla obciążenia powrzucać np ziarnka grochu. , bo te masywne hula-hop są dosyć drogie np w decatlonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tulipanowa panna 0 Napisano Marzec 8, 2012 no i masz .. wpadł kumpel z ptasim mleczkiem......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 Goplana - niegrzeczna dziewczynka :P http://www.amazon.co.uk/dp/B004JBEPTI/ref=asc_df_B004JBEPTI6896614?smid=A2HED81TIPBE2D&tag=googlecouk06-21&linkCode=asn&creative=22218&creativeASIN=B004JBEPTI to wyzej polecam - normalne hula i odpowiednim obciazeniem http://www.sportsdirect.com/fitness-weighted-wave-hula-hoop-761080?src=google te hula to moj drugi nabytek - cholernie ciezki - nie polecam :/ moze jak juz sobie wyrobie brzuszek na tym pierwszym, przeniose sie na te drugie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 tulipanowa - niech zje sam ;) mi jeszcze zostalo 40 min pracy - a raczej siedzenia i gapienia sie w ekran monitora jutro bedzie mnie malo bo piatek do dla mnie zawsze bardzo pracowity dzien w weekendy mnie nie ma - czas dla rodziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GjubaPanna Napisano Marzec 8, 2012 o karanie podoba mi sie . Jutro napisze jak sie sprawowalam i mnie ukarzecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 Gjuba Panna - masz sie tak zachowywac aby kary nie bylo :D okej zamykam kompa i lece po latorosle wpadne wieczorem zdac raport o cwiczeniach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 doczołgałam się po basenie do domu, 5 km spaceru i 30 x 25 m przepłynięte :) jestem z siebie dumna, a mój faceta jak sam uznał jest jeszcze bardziej ze mnie dumny niz ja sama :P pół litra wody wypite i zastanawiam się co lekkiego wrzucić na ruszcik patrz. do brzuszka łakomczuszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam...od trzech tygodni na diecie 500 kal jestem i chętnie się przyłączę :) Mam 25 latek, studiuję i chcę lepiej wyglądać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witaj :) ja jestem na tysiącu no może czasem 800 ale 500 to raczej chyba troskze za mało...przynajmniej dla mnie napisz co jeszcze przykładowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 napisz co jesz* przykładowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 8, 2012 Jogobella light 90 kal, zupki na rosołku ( np. kapuśniak 60- 70 kal talerz), wafle ryżowe z plastrem polędwicy lub pomidorkiem to 50 kal, jabłka, pomarańcze, serek wiejski light ze szczypiorkiem ( 140 kal), brokuły i inne takie :)...no i jajeczniczkę na pomidorze, bez tłuszczu ( 100 kal). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiel 0 Napisano Marzec 8, 2012 o prosze grube parówy jak se tu po tajniaku dyskótują. Myślałyśće, że was nie znajdę? mam dla was dobrą radę. Zakleić paszcze, żreć tylko sałate dopochwowo i po miesiącu figura jak znalaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 8, 2012 fiel...nie wiem do kogo to mówisz, ale nie wyrażaj się prymitywie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
na prawde gruuuba 0 Napisano Marzec 8, 2012 olej dziada :) jak szybko przylazł tak szybko zniknie :) a co do tego jedzenia to lista całkiem całkiem :) ale chyba malutkie porcje zjadasz cio? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiel 0 Napisano Marzec 8, 2012 Widze, że jak daje dobre rady to odrzucacie. CHcę Wam pomóc. Posłóchajcie mnie, a na pewno nie pożąłujecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 8, 2012 spadlam na moment:P uzalezniona jestem wiem.. ja bym w zyciu na 500kcal nie wytrzymala jem od 1500 do 1800 kcal dziennie :) ale powtorze sie - ja lubie zjesc :D dobra zakonczylam moje menu na dzisiaj sniadanie - kromka chleba z serem bialym i 250g pomidorkow koktajlowych 2 sniadanie - 4 ciasteczka belvita z musli + 3 mandarynki lunch - lyzka cous cous + dwa krokiery z kapusta i grzybami podwieczorek - mandarynka, kiwi, 5 truskawek i 2 kawalki melona kolacja - 4 klopsiki z sosem pomidorowym i zaraz poprawie frankfurterka :) mam w planach 30 min rowerku i 15 min hula hoop:) na prawde gruba - na prawde jestem z ciebie dumna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 8, 2012 Ja kocham jeść, ale jeszcze bardziej chcę dobrze wyglądać :) Co do porcji to są moim zdaniem znośne :) jem 4 posiłki dziennie i dobrze się czuję pomimo 3 tygodni diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka1981 0 Napisano Marzec 8, 2012 Witam.Jestem tu nowa.Pomóżcie mi ,muszę zrzucić przynajmniej 10 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 8, 2012 co do pomocy to zależy czego oczekujesz...szybkiego schudnięcia co wiąże się z silną wolą czy racjonalnej diety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach