Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonko22

7.03.2012 Początek walki z kg :)

Polecane posty

Ja jestem Ślązaczka rodem z Rybnika :)...Jak w Kielcach byłam w galerii Echo pracować przez 5 dni w PizzaHut, bo mnie z restauracji z Rybnika ściągnęli to zyskałam uroczy pseudonim HELGA ;) Ja tam nie boję się jojo, a odchudzam się TYLKO do siebie, bo chcę lepiej wyglądać.

Witam w kolejnym dniu :) Ja w trakcie sniadanka jestem a mianowicie jabłko, sucharki i czerwona herbata :) U mnie również lada dzien zagości @ wiec już widze tego efekty ale za kilka dni wszystko wroci do normy :)

średniaJa ja nie pijam czerwonej herbaty- tylko zieloną i nie słodze jej bo mi nawet smakuje (oczywisćie te o smaku cytryny lub jeżyny)

Nie słodzę niczego, kawy , ani herbaty bo to niepotrzebne, puste kalorie. Tylko herbata musi być z cytrynką , pomarańczą albo innym owocem

dzień dobry wszystkim odchudzaczkom:) dzisiaj moja kochana babcia częstowała mnie gorzką czekoladą ale w zaparte odmawiałam :) zabieram się za obiadek zostało mi jeszcze troszkę zupki z groszku wczoraj wieczorem wypiłam dwie szklanki swieżego soku był pyyyyyszny dzisiaj nakupiłam owoców i znowu zrobie :) a tak w ogóle to nawiązując do okresu to boje sie że kiedy bedzie się zbliżał ja bedę miała napad głodu i trudno bedzie wytrzymać...co miesiąc taka mam ale mam tez silną wole i wiem że wytzrymam :)

hej:) w pracy wypity smoothie z siemieniem lnianym i zjedzone 2 kanapki z bialym serem, pomidorem i salata :) zaraz koncze prace i ide cos zjesc z mezem na miasto trzymajcie sie przez weekend:) milego dietkowania

Eh...a mnie takie skurcze brzucha wzięły, że nic nie zjem więcej. No i non stop do toalety latam :(.

Gość GjubaPanna
Matko,nie da sie Was "ogranac" hi hi ,tyle juz postow musze sie za to zabrac zeby Was troszke poznac:) Wczoraj niestety pozwolilam sobie na chipsy i piwo;/ czekam na kare. Chcialabym tu zagladac czesciej ale niestety czasu nie mam , dlugo siedze na zajeciach,ale zawsze wieczorem bede sie meldowac no i jak tylko bede miala czas. Adziam--> nie chce palnac glupoty bo dokladnie nie pamietam , kiedys nam nauczycielka wspominala chyba to wlasnie bylo o siemieniu lnianym ze najlepiej spozywac niezmielone. a Ty jak robisz? Bo wowczas nie jest chyba wydalane i to sie jakos kumuluje i powoduje tycie. Cos w tym stylu xD dowiem sie dokladniej. Byc moze cos z czyms myle . Musze sobie zaplanowac jadlospis,bo ja jak rano wstaje to wszystko biegiem i zapomne zrobic kanapke i jem potem jakies tuczace bulki;/ Dzis wypilam na sniadanie szklanke mleka,potem wlasnie zjadalam zwykla bulke z serem ,ogorkiem i salata no i maslem;/ 16:00 banan 18: jablko. Wiem,nieciekawie.

Gość GjubaPanna
tak luknelam okiem i ktoras pisala ze ciezko przechodzi okres...wiecie co jest najlepsze i w 100 % pomaga? zjedzenie calej czekolady... no ale nam niestety nie wolno . Ale to tak na przyszlosc:) Dziewczyny jak myslicie, ile mozna schudnac przez miesiac na diecie 1000kcal?

Gość GjubaPanna
Musze sie Wam troszke wyzalic:( Kiedys wazylam 59kg,w przeciagu 3lat przytylam ok 15 kg, to co ja mam z cialem:( nie moge na siebie patrzec . Najgorsze jest to ze mimo iz chcialabym wyglad jak kiedys i patrze teraz na siebie to sie bardziej dobijam i siegam po jedzenie:( Widze ze przez to wszystko dostaje jakiejs depresji,to jest chore. Dlatego musze wkoncu to zmienic. mam nadzieje ze mi sie uda,z Wasza pomoca:)

Gość GjubaPanna
a co myslicie o tym ,zebysmy co tydzien podawaly swoje wymiary? mam na mysli biodra, talia(pas) i w brzuchu na wysokosci pepka. najlepiej jest sie mierzyc...

Zgadza się na ciężki okres najlepsza czekolada, ale skończyłam z nią niedawno ;) Z ćwiczeń dzisiaj nici bo mi sie nie chce, chora jestem i już.... na obiadek miałam dorsza i kapuste pekińską z kukurydzą, a teraz zapodam sobie bananka i na dzisiaj kończe. Potem tylko herbatki i takie inne...... najtrudniejsze przed nami- wieczór pełen pokus Schowajcie laski chipsy i pifko Gjubej pannie ;) Rzeczywiście błędne koło im gorzej się wygląda tym bardziej pocieszamy się chipsami i czekoladkami- błędne koło wariactwo w czystej postaci- ale spoko teraz będziemy już tylko piękke , szczupłe i pachnące:)

Pocieszać się idzie masą innych rzeczy, nie tylko jedzonkiem :)...Jako studentce mi najtrudniej z piwem się rozstać, ale luzik :) Ja robię dzisiaj noc pisania magisterki ;) Trzymajcie się z daleka od pokus laseczki :)

Gjuba Panna mysle ze wymiary mozemy podawac ja jestem na tak,a co mi tam:) to od kiedy zaczynamy? :)

Witam:) waga nietety przez okres stanęła w miejscu 53.5:( Tak Gjuba ja ciężko zwykle przechodziłam okres ze nawet Ketonal już nie pomagał a tu przy diecie nawet nie poczułam ze mam okres ale nie wczoraj nie wytrzymałam i 10 deko ciasta zjadłam:( Boginka jak Ci idzie pisanie pracy? Pamiętam jak ja pisalam swoją licencjacką-zaczęłam w czwartek o 19 to skończyłam w piątek o 12 a ze kawy w ogóle nie pije było ciężko-prawie zaliczyłam na klawiaturze:)

Pracę mam prawie skończoną :) ale ja historyk jestem i o średniowieczu piszę, więc muszę do niej tłumaczyć łacińskie dokumenty :) ponad 120 stronic będzie :)

wczoraj był u mnie chłopak i zjadłam troche pokusek ale dzisiaj powinno tak nie być ;) do 1 kwietnia chce wazyc 59/60 kg . natomiast do 1 maja 56 kg , marzenie ;)

hej:) pozdrawiam weekendowo:) ja wczoraj bylam dzielna o czym raczej nie powiem juro bo dzisiaj wychodze do klubu potanczyc wiec i alkohol sie pewnie przewinie ale co tam.. oby waga nie szla w gore, nawet jak zostanie taka sama bede szczesliwa ;)

Ja na x-faktor będę patrzeć...Bo kocham Kubę W. :P Właśnie wróciłam ze spaceru, bo fajna pogoda jest :) mam bardzo dobry humor, bo spodnie są za duże...sprawiło mi to chorą satysfakcje :)