Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonko22

7.03.2012 Początek walki z kg :)

Polecane posty

500 kal...po 2 tygodniach ponad 4 kg mniej...bo wagę początkową podałam w przybliżeniu a pewno więcej ważyłam...więc może nawet 5 kg w 2 tygodnie mi ubyło...ja co 2 tyg się ważę :)

co do jojo to jest jak się potem je za dużo...jak codziennie po diecie sobie 100 kal dodawać będziesz to będzie dobrze :)

Jeżeli to nie jest problem , mogłabyś mi podac co jadłaś,jak wygladał u ciebie jadłospis na dzień.

ja codziennie zjadam myśle 800-1000kcal na 500 bym się nie zdecydowała to za mało, a ja mam za dużo to zrzucenia wiec moja silna wola musi dłuzej wytrwać :)

rano 2 wafle ryżowe z 2 plasterkami polędwicy- to jakieś 100 kal potem pomarańcza- 70 kal na obiad zupa na rosołku - np kapuśniak lub kalafiorowa- duuży talerz to 100- 120 kal no i przed 18 kolacyjka czyli jogobella light- 90 kal no i jedna kawka z mlekiem, bez cukru- 20 kal Jest dużo fajnych nie tuczących rzeczy :) np: jajecznica na pomidorze, bez tłuszczu to 100 kal albo warzywka na patelnie na łyżce oliwy z oliwek i duszone na wodzie :)

Dietkę trzeba do siebie dostosować, bo jak się zbyt ostro pojedzie po bandzie to można szybko rzucić ją w cholerę...ja akurat dobrze się czuję na 500 kal więc ludzik...800- 1000 kal jest zdrowsza to na pewno, więc ją jak najbardziej popieram bo też idzie ładnie schudnąć :)

Dziękuje za informacje,musze zmykać ,czas połozyć córkę spać.Od jutra zaczynam ,będe o wszystkim was informować.

Boginka=> wiesz, Twoje słowa "Kocham jeść, ale jeszcze bardziej chcę lepiej wyglądać", to chyba będzie moja maksyma na odchudzanie 🌻 Właśnie popełniam mały rzech, bo piję 3w1. No cóż... tego się nie wyrzeknę.

Ja kawkę piję teraz ale czarną :) Tulipanowa panna a ile masz wzrostu jeśli mogę wiedzieć??

pije drugą szklankę zielonej herbaty, a mój chłop wymyslił że sok zrobimy z owoców:) ale to dobrze dawka witamin mi sie przyda :) a moja kochana teściowa ciasto mi dała...no tak przecież moge zjeść kawalątek, ona nie rozumie jak moge sie tak katować grrrrr :P

---->tulipanowa panna ja też dzisiaj miałam taką ochote na piffffko, a jak wracałam z basenu to myślałam że skonam, ale byłam twarda :) mineralna do łapy i pedałowałam przed siebie :)

Rodzinka czasem potrafi dać się we znaki przy odchudzaniu :) Fajnie, że masz wsparcie męża...Dawka witamin się przyda z całą pewnością...a sok z marchewki fajnie poprawia koloryt skóry ;)

dzisiaj robimy z pomarańczy i jabłuszek taki lubimy najbardziej ma jutro zrobie nalot na warzywniaka i bedziemy pić z marchewki również:)

hej padam... zalewam sie potem zrobilam 30 min rowerka i 15 min ostrego krecenia ciezkim hula hoop 45 minut wypacania sie :) ide zaraz pod prysznic i spadam do wyrka :D do jutra odchudzaczki :*

Boginka - faktycznie motto jest swietne :D kocham jesc, ale jeszcze bardziej chce dobrze wygladac bardzo bardzo dajace do myslenia... iskierka witaj :) iskierka - moja rade to - nie ucinaj za duzo kalorii moze stopniowo? wezc najpierw przez tydzien 1500 zoladek troszke sie skurczy, potem 1300... albo po prostu postaw na mniej jesc, zdrowo jesc i cwiczyc? tez kg leca w dol ale to zalezy od ciebie i twojej osobowosci ja sie waze codziennie i jesli jest mniej uaktualniam stopke - jesli nic sie nie zmienilo bac jest wiecej ( a i tak sie zdaza:P) to zostawiam i daze do powrotu do wagi ze stopki :) Tulipanowa - jak mi burczy wieczorem to znaczy ze czas na kapiel i spanie hehe, szybciej jest 'jutro' Goplana - ja pije kawe z brazowym cukrem absolutnie nie wyrzekne sie cukru do kawy az tak zdesperowana nie jestem hehe uwielbiam smak kawy z cukrem ;) na prawde gruba - swiezy sok - swietna sprawa :) ja czasami wycisne sok z pomaranczy ale ogolnie wole soki w postaci calej:P cale jablko, cala marchewke :) nie lubi myc sokowirowki ;) ahhh... gdyby moja tesciowa choc raz dala mi ciasto... ja nie mam dobrych stosunkow s tesciowa (wiem.. niezbyt nowy temat :P) moja tesciowa ma 60 lat na karku, 175 cm i wazy ok 64kg ma wlosy blond do pasa i uwaza sie za eksperta mody jak wazylam 75 kg to patrzyla na mnie z odraza a na moim slubie powiedziala mi (wazylam wtedy ok 85kg bylam 3 miesiace po porodzie pierwszego dziecka), ze po raz pierwszy sie zdarza w jej rodzinie ze mezczyzna poslubia kobiete otyla :( ale mi sie przykro wtedy zrobilo... ehh dobrze ze moj maz to nie moja tesciowa i jest totalnie inny od swojej rodzinki :) ja tez lubie piwko z soczkiem wieczorem :) dzien dobry w kolejnym dniu naszej 'walki' :) oby byl tak super jak poprzednie :D ja wlasnie pije sobie kawe :)

Dzień dobry:) Ale pogoda jest dołująca..u mnie śnieg i plucha się robi:( Wczoraj zgrzeszyłam i to bardzo..nawet nie chce mówić co zjadłam wieczorem i wypiłam...ale nie poddaje sie, od dzisiaj znowu zaczynam walke z samą sobą:):) Piję właśnie zieloną herbatke z cytrynką i jest bardzo dobra. Generalnie nie lubie zielonych herbat ale ta bardzo mi smakuje.

Gość krumozkowapani
zielona herbata to podstawa w odchudzaniu. jesli nie pije sie zielonej na diecie to efekty sa duzo gorsze. wiec pijta, pijta i chudnijta:)

Dzień dobry laseczki obudziłam sie dzisiaj z bólem gardła takim że śliny przełknąć sie nie da to pomyślałam że do pracy nie ide i wtedy zadzwonił telefon- po drugiej stronie koleżanka z pracy- mówi że synek jej zachorował i co??? zwlokłam sie z łóżka bo co miałam zrobić??? U nas w pracy jest tak, że jedna z nas musi być i tak musimy sobie poukładać urlopy żeby wszystko grało bo nasz "szef-szefów" nie toleruje rozpierduchy, a że to ja jestem jej przełożoną i w razie draki mnie sie bedą czepiać to wolę już chora w robocie przebęnić tych kilka godzin- Już piątek - byle do 14:) . Do tego wpadł z samego rana okres gigant z całą armią skurczy(byków).. I ta paskudna pogoda....... Mam doła - nie da się ukryć Śniadanie zjadłam, następny posiłek koło 12 fitela z jogurtem i owocami, potem obiadek koło 16 i jakaś lekka przekąska koło 18. Dzisiaj nie ćwiczę jestem zaciotowiona - usprawiedliwienie przyjęte??