Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japonkii

Szukam Sali na ślub w Krakowie lub pod Krakowem - POMOCY !!!

Polecane posty

Drogie Panie szukam fajnej sali na ślub w Krakowie lub pod Krakowem, potrzebuje również bazy noclegowej i pięknego pleneru, proszę doradźcie może wiecie gdzie co i za ile ?? Podzielcie się Waszym doświadczeniem, będę bardzo wdzięczna,

Gość Jopka
Ja mam w, moim zdaniem, bardzo eleganckim Szafrantu w Niepołomicach. :) Mają tam jednocześnie pokoje dla gości do wynajęcia. :) Jesteśmy baaardzo zadowoleni. :)

Gość lucymaud
Pałac w Balicach jest fajny i na poziomie.

Gość Kamilka 45
Polecam Gościniec Branicki, piękna lokalizacja na uboczu, fantastastyczna przestrzeń do sesji - jeziorka, efektowny ogród wokół sali ( tam robiliśmy swój plener ). Gorąco polecam, to jest chyba to czego szukasz. Jedzenie pyszne, manager totalnie bezproblemowy, jesteśmy bardzo szczęśliwi mogąc wybrać właśnie Gościniec Branicki. Jedyny minus to to że wesele można robic raz w życiu, bo z pewnością po raz kolejny wybrałabym Gościniec Branicki. Pozdrawiam :)

Witam Restauracja Chata Gieda w Zagórzanach, miejsca noclegowe oraz bardzo duży ogród a także pyszne jedzenie, warto podjechać i obejrzeć bo wiadomo każdemu podoba się coś innego :)

Gość Dom Weselny
witam prosze o kontakt m.krawczyk.domweselny@gmail.com. Mamy bardzo ciekawa ofertę

Gość francuski_piesek
i jak poszukiwania? udało się coś znaleźć?? jeśli jeszcze się rozglądasz to może odpowiedni będzie Hotel Niebieski na salwatorze? jest spora sala, taras, gdzie sobie możesz wyjść i jest niedaleko Wisły więc można też bulwarami pospacerować.

Gość gość
ja mam ten problem, że goście rozsiani po całej Polsce, więc trzeba im było jeszcze nocleg zapewnić. Dlatego dla mnie najlepszym rozwiązaniem było wesele w hotelu o tutaj http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/kontakt.html ładna sala, dobre jedzenie i nie ma problemu z miejscem do parkowania.

Gość gość
Polecam zajrzeć tutaj http://bankietyikonferencje.pl/ jestem pewna, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, niezależnie od ilości osób, ceny czy lokalizacji

Gość gość
Schudłam 10kg w 21 dni przed moim ślubem. Wszystko działo się na ostatni,ą chwilę i nie było czasu...moze słaba organizacja...ale Wszystko wyszło świetnie i na zdjeciach wyglądam rewelacyjnie! Schudłam dzięki wspaniałej diecie http://dietoholicy.pl/dieta-21-dni któa moge wam z całego serca polecic. Działa skutecznie i bezapelacyjnie zrzuciecie zbędny tłuszcz tak samo jak ja!

Gość gość
Zobacz sobie w takim razie salę w hotelu best western efekt express. Byłam tam na weselu u swojej kuzynki. Sala jest bardzo ładna, duża i pięknie przystrojona. Jedzenie było smaczne i dobrze podane.

Gość gość
Piękna sala weselna jest w hotelu best western efekt express. Koniecznie sobie go zobacz. Mają bardzo dużą salę bankietową.

Gość gość
Wszystkim poszukującym ciekawego miejsca na swój wymarzony dzień polecam Zajazdu u Przemka. Znajdują się tam dwie eleganckie sale- Kryształowa i Brylantowa. Jedzenie jest zawsze przepyszne i różnorodne. Bardzo dużo miejsca dla gości przy stołach jak i na parkiecie. Na zewnątrz budynku jest również ładnie i przytulnie. Dużym udogodnieniem jest możliwość zarezerwowania noclegów na miejscu. Polecam wszystkim. salakrysztalowa.com.pl