Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lee_Lee

Start 9.03 z dietą 1000 kcal. Cel -10 kg do wakacji!

Polecane posty

Witam. :) Od dziś dieta 1000 + ćwiczenia. Cel - 10 kg do końca czerwca! :) Dziś: Sniadanie (491 kcal) jogurt naturalny zmiksowany z jabłkiem, pomarancza i płatkami owsianymi (391) dwie kawy z mlekiem 2% Obiad (380 kcal) cztery wafle ryżowe z drobiowym pasztetem (280) Kolacja serek wiejski lekki z cynamonem (122) Wyszlo 993 kcal. :) Przede mną kolacja. Dzień udany! Do wieczora :)

Poprawka: Śniadanie (491) Obiad (330) Kolacja (122) =942 kcal :P

Poprawka: Śniadanie (491) Obiad (330) Kolacja (122) =942 kcal :P

W każdym bądź razie wyszło mniej niż 1000. :D Już mi sie te kalorie dosłownie mieszają w głowie :P Może ktoś dołączy do diety? Będzie mi raźniej :).

Zaktualizowalam stopke. Wazenie w każdy piątek :) Mam nadzieje ze coś spadnie.... DO WIECZORA! :)

Napisz ile ważysz i ile masz wzrostu !! To napiszę Ci ile potrzeba Ci kalorii. Zwiększ ilość posiłków do 5 !!! Nie mogę patrzyć jak niszczysz sobie zdrowie

Mam 64 kg i 165 cm wzrostu. Chciałabym schudnąć 10 kg w ciagu 3.5 m-cy. :) Co proponujesz??

1000 kcal będzie akurat, faktycznie można zwiększyć liczbę posiłków, tak żeby odstępy od jednego do drugiego nie wynosiły więcej niż 3 godziny. Pamiętaj, że kolację jemy najpóźniej dwie godziny przed snem. Jeśli ćwiczysz to powinnaś dodać tyle kalorii do tych 1000 ile zużywasz do ćwiczeń. No chyba że to zrobienie 10 brzuszków 4 razy w tygodniu ;)

Dzięki za rady! :) Jutro planuje zjeść mięso z brązowym ryżem :) I o pięciu posilkach rowniez pamietam :) Koktajl na sniadanie starczył rowniez i na drugie sniadanie :D Ogólnie planuje zawsze na sniadanie zjadac owsianke z jakimś owocem (uwielbiam ja z jabłkiem i cynamonem :) ), na drugie sniadanie duży jogurt naturalny zmiksowany z owocami, na obiad pierś z kurczaka z brązowym ryżem i jakaś surówka, bądź jakaś sałatkę z mięsem (nie zawsze uda mi sie zjeść taki obiad, brak czasu :( )w ramach podwieczorku dwie kromki chlebka razowego z wedlina oraz warzywami lub jajkiem, natomiast na kolacje serek wiejski z pomidorem :) Ćwiczenia... Mam orbitrek wiec wypadałoby z niego skorzystać minimum 4 razy w tygodniu po 30-45 minut, i dodać do tego brzuszki :)