Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionuella

Chuda kobieta i szpilki - można czy nie?

Polecane posty

Gość fionuella

Słuchajcie - uwielbiam szpilki na wysokim obcasie - mam pokaźną kolekcję.Ale mam też coś innego - bardzo chude nogi.Wogóle cała jestem szczupła.I pojawia się pytanie - czy chudej dziewczynie wypada nosić szpile?Czy to nie wygląda źle?Co myślicie o takich kobietach?

Gość fionuella
Dodam,że mam 162cm wzrostu i ważę 48kg.Mam dość długie nogi ale BARDZO chude - jak patyki:/ Kurczę czy to,że jestem chuda oznacza że muszę zrezygnować z kochanyvh szpilek?

Gość fionuella
Mam kompleks chudych nóg ale do tej pory chodziłam w szpilach - teraz mama powiedziała,że wyglądam jak na szczudłach:/Głupio mi się zrobiło.Mąż nic nie mówi ale on nie jest obiektywny więc pytam was.

Gość ffdsfd
Nie wiem, pokaż fotke w szpilkach to doradzę. :classic_cool:

Gość cycki ( . )( . )
ja też chuda jestem i mam długie nogi, szpilki noszę. Facetom bardzo często podobają się moje nogi, słyszę dużo komplementów. Ale w sumie zależy jak bardzo chuda jesteś, bo jak anorektycznie wręcz, to pewnie że brzydko.

Gość sdfghjk
Facetom bardzo często podobają się moje nogi, ========== jasne, najważniejsze, żeby FACETOM się podobało... co za idiotki

Gość moj facet to romantyk
jak ci sie podoba to je nos i nie patrz na nich.osobiscie to mi sie takie nogi nie podobaja,a w szpilkach na pewno nie wygladaja lepiej.

Gość fionuella
no mam bardzo chude nogi faceci ich nie komentuja ale kobiety owszem:(

Gość moze kiedys tak bylo
ale w czym problem????????:o

Gość fionuella
no nie chce by ludzie dookola nabijali sie z moich nóg:/Jesli to rzeczywiscie taki wstyd miec chude nogi

jeśli masz takie nogi, to nic że chude, długie i zgrabne - ciesz się i nie narzekaj! Ja mam ponad 175, długie, szczupłe nogi i kocham obcasy:P

Gość fionuella
no i chodzilam,ale coraz wiecej dziewczyn mi mowi,ze ochydnie wygladaja takie patyki w szpilach wiec zaczelam sie zastanawiac nad tym

zazdroszczą. anorektyczką chyba nie jesteś, więc nie masz się czym martwić:D

zazdroszczą Ci:o wolałabys miec grube nogi??

Gość fionuella
wolalabym miec grubsze ale nie grube:P troche mnie podbudowaliscie:)

Gość hyhyhyhyhy
Ja też mam chude nogi i noszę szpilki, bo dobrze się w nich czuję. A jak się komuś nie podoba, to nie musi się wcale patrzeć.

słuchaj ja sama nie mam chudych nóg i jak idzie jakas patyczakowata to mówie 'anoreksa' ale z czystej zazdrosci, zapewne chciałabym miec chudsze, a jesli Ty masz takie jak na zdjeciu to jest ok nos, to co lubisz, zawsze znajdzie sie ktos, kto moze skrytykowac, chocbys miss swiata byla, szczegolnie ta cecha przejawia sie u 'zazdrosnych; kolezanek swoją drogą kolezanki moglyby tak nie krytykowac:o

Gość fionuella
MAm taką jedną która jak mnie widzi to w smiech histeryczny wpada - zaraz dogryza "Boże jakie patyki dziewczyno chowaj je w worku".No to miłe nie jest. Ja sama wiem,że jestem chuda i mam chude nogi ale co ja poradzę?

nos te szpilki i sie nie przejmuj zazdrosnicami. jesli masz nogi takie jak na tym zdjeciu to sa to naprawde bardzo ladne nogi. ja tez mam chude nogi, szpilek nie nosze bo w nich chodzic nie umiem, ale w lecie rzadko mnie mozna zobaczyc w dlugich spodniach, jak sie komus nie podoba, niech nie patrzy.

Gość gość
Dziewczyny - co to w ogole za dyskusja. A modelki czy wspomniane miss jakie maja nogi? I w jakich butach chodza? Szpilki stworzono dla pieknych, szczuplych, dlugich nog. A jak ktos chce w nie wciskac balerony krytykujac szczuple kobiety to jego sprawa :-)

Gość gość
szpilki są cudowne! chodzę w nich wszędzie! odkąd się nauczyłam chodzić to się zakochałam w nich ;) nic tak nie dodaje kobiecości jak fajne szpilki ;) polecam i Wam ;) mam całą kolekcję szpilek i od projektantów i z mało znanych tańszych sklepów (wspominane tu a kafe allinside.pl) i ciągle mi mało ;) We wszystkich chodzę i jestem zadowolona :D

Gość gość
Też znam allinside i mam kilka par szpilek stamtąd. Dobrze wyprofilowane i wygodne. Ceny mają śmiesznie niskie, więc można sobie kupić duuuużo butów. :)