Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie daję rady

Do matek, których mężowie pracują za granicą

Polecane posty

to ja wam patologii prawdziwej dam przykład - mąż wyjechal z zona za granice i oboje pracowali i im sie wiodło..zyli nawet ponad stan-wieczne imprezy itd .potem oboje stracili prace. i co ? mąż wpadł na genialny pomysł - został alfonsem swojej zony... hmmm... wypozyczal ja kolega gdy przychodzili do nich na karty/imprezy... to jest dopiero patologia.. "POLAK POTRAFI" ;/ Massakra...

Hahahha pomysłowi!!:D Wilk syty i owaca cała!!!;):D Boże, niektórzy ludzie zamiast rozumu to chyba maja same nitki....żeby uszy sie im miały na czym trzymać!!:p:D

no coś w tym jest.. tylko,ze generalnie tej babce to chyba to pasowało...więc... brak słów. "małżeństwo"... ja wiem ze holandia to taki tolerancyjny i swobodny seksualnie krahj ale bez przesady :)

Gość to na Madzi maz by nie zarobil
:D nikt lochy by nie chcial :D Chyba, ze w cyrku by ja wypozyczyl, zamiast foki albo slonicy moglaby numery odstawiac :D Nie dziwie sie juz, ze jej stary AZ za granice dal dyla :D Wstyd z takim kaszalotem wyjsc na ulice. 160 cm i prawie 100 kg wagi :O O matko!

Grzenia, kiedy terz twoj maz wraca??? dlugo jeszcze ??? ja jeszcze tydzien musze czekac :) pozdrawiam

:( :( mój dopiero wraca w tydzień swiąteczny ( Wielka Środa lub Czwartek) :( ale pojechał dopiero co w sobote więc dlatego. Ale i tak jesteśmy haapy, bo to nasze dopiero 2 wspólne świeta Wielkanocne! Zawsze tak pech chciał, że miał wyjazd wtedy! Dopiero rok temu nie pojechał, bo chcemy żeby córka miała swieta takie jak maja być:)

szybko wam zleci :) noooooooo baaaa :P bambusik bedzie mial wakacje :) juuuupik :) ojj sie maz " napracuje'' po powrocie :D nie dosc ze tyle panienek zaliczyl po pracy tam,to jeszcze zona bedzie sie domagac :P :P :P

Wiem, że zleci:) Każdy mijający dzień to ojeden dzień bliżej siebie:) Bambusik Ci nasi M to maja prze...ne;) tam tyle lasek do zaliczenia, tu my, żony, które chcą itd.;)Że też ciągle dają rade:):D

no niech maja cos z tego życia - przeciez biedni,tylko robia i robia na nas - swoje wredne zony z malymi potworkami :P tam trenuja,zeby w malzenskim łożu dac z siebie wszystko :)

Możemy to porównac do maratonu a w małżeńskim łożu dochodzą do mety:D Wiesz mój chyba tez na Holandię ma mieć loty!:)

to jakby potrzebowal miejscowki,to daj znac :P znamy duzo fajnych miejsc :P zaprowadzimy go na maraton po Czerwonej :P rozgrzeje sie for you :) ojjj głupotki w głowie :)

Ojj głupotki głupotki:) Lepiej uprzedźmy swoich żeby byli przygotowani psychicznie i fizycznie na nas!:D Coś czuję, że lekko nie będzie.....:D;)

nigdy nie jest łatwo- zawsze te 2tyg to za malo, za krotko aby sie nasycic soba w pelni :) a my z mężem to młode wilki jestesmy :P 23 i 24 :P a wy? *** wskakuj na fb jak masz... bo madzia np mnie na fb znalazla i sobie pitolimy w wolnym czasie :P

My tez w sumie (mam nadzieje taka!) ja 25 a mąż 28 skończymy w kwietniu:) Juz szukam:)

hehe domyślam sie imienia i nazwiska sprawdz fb jak masz zaproszenie to to ja!!:) A jak nie to nap to ci e - maila dam:)

nazwisko w mailu mam panienskie wiec zle szukasz...:) szukaj pod michalik,,,,i bedzie taaka ładna dziewczynka na zdjatku :)

Gość a jak tam gruba locha madzia
spocona i smierdzaca? Wstretna z przelewajacym sie tluszczem na calym cielsku? Taaaa, twoj maz juz nie raz piescil i dotykal zgrabna, ladna dziewczyne o sprezystym cialku, bez zwisow pod broda, bez obwislych cyckow i trzesacych sie ud. Nie raz zdradzil macioro i marzy o zgrabnym tyleczku, zamiast dupska nie mieszczacego sie w zadne ubrania, oprcz dresow, rozciagnietych i poplamionych :P

Gość zapraszam-nowe dla mam i dziec
Zapraszam na moje aukcje, nowe ubrania (głównie bielizna) dla mam i koszulki dla dzieciaków. Możliwość połączenia wysyłki z obu kont: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=383003 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12374735 Nie potępiaj od razu tylko zobacz - może Cie to zainteresuje :) Zapraszam !!!

Gość ulobarga
magda.sob10 "Mój mąż pracuje za granicą już 16 lat,a jesteśmy ze sobą już 18.byliśmy bardzo młodzi poznając się i wiążąc się ze sobą.I tak zaufanie to jest rzecz najważniejsza,i nie gadajcie,że każdy facet zdrdza...jeżeli jest szczęśliwy w małżeństwie i wie do czego wraca i co ma do stracenia to żadne pokusy mu nie w głowie" Hahaha, przeciez ty babo nie masz pojecia o m aleznstwie. O czym ty piszesz? 18 lat "razem" (na niby) a od 16 maz ma nowe zycie za granica? I jeszcze cie to nie zastanowilo? Jest szczesliwy w malzenstwie? W jakim? W tym nieistniejacym? I jakie pokusy? On ma swoje zycie za granica o ktorym ty nie wiesz nic. Ale rozbawila mnie ta babka :D Naiwna czy juz glupia? :D

Gość samotna35
Bambusikk madra z ciebie kobieta

Gość ...Nowe aukcje - zapraszam...
hej, czy mogę przyłączyć się do topiku ? mój mąż pracuje w UK, wyjechał w maju a zobaczymy się dopiero we wrześniu, jestem w 20 tc i ciężko mi samej :( oczywiście wcześniej też wyjeżdżał i rozłąka na dwa czy pięć miesięcy nie była tak bolesna jak teraz :( oczywiście mamy ze sobą kontakt, telefony, skype ale jest Nam tak bardzo źle :( wybaczcie, że marudzę , staram się trzymać ale czasami po prostu puszczają mi emocje :( pozdrawiam

Gość beGata
witam wszystkie słomiane wdowy . Moj mąż od dwóch lat wyjezdza za granicę,ja sama wychowuję naszą córeczkę . Przestałam sobie z tym radzić i ciągle prowokuję do kłótni ! Jak wy sobie radzicie z zaufaniem?bo ja szczerze to już nie wiem czy mogę mu ufać,okłamał mnie już parokrotnie w kilku sprawach!!!