Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demorela

Lampiony

Polecane posty

Dziewczyny,ktore z Was sie zdecydowaly na puszczanie lampionow? Jakie to sa koszta ? My zastanawiamy sie nad tym...

Gość rtdyhfjtgkl/
a niech spadnie lampion na stodołe. k u r w a

Gość Tynka01443
Ja bede miała na swoim weselu lampiony, 50 białych dla gosci i jeden czerwony w kształcie serca dla nas. Koszt nie był duzy, kupiłam je na allegro. Za wszystko zapłaciłam ok. 150zł

Gość ślub 7 lipiec 2012
Podnoszę temat, jak to jest z tymi lamionami?Sama się zastanawiam żeby kilka zakupić, tylko czy to wogóle jest dozwolone?Wesele w centrum niewielkiej miejscowości w poblizu osiedle;)

Gość fdvd
ja miałam niezłego stracha przez te lampiony. Kupiliśmy chyba z 30 sztuk takich dosyć dużych. Już z pierwszym mieliśmy kłopot cięzko było go wzbić do góry. jakoś poleciał ale następny zatrzymał się na dachu magazynów które były niedaleko. Właścicielki domu weselnego nie było ale wyskoczyli kelnerzy wystraszeni tak samo jak my. Mieli już na straż dzwonić ale jakoś ta kosteczka się wypaliła. stracha mieliśmy bo dach na które spadł lampion to był magazyn meblów brw więc niezłe koszty byśmy mieli w razie jakiegoś pożaru. Na szczęccie rozeszło sie to jakoś po kościach i nikt nawet potem o tym nie gadał. Trochę głupio nam było przed właścicielką bo przeprowadziła z nami rozmowę. informowaliśmy ją o lampionach widocznie ona nie wiedziała jak to dokładnie wygląda. Powiem jeszcze,że pewnie nie było by problemy gdyby były to te najmijsze lampiony. One szybko napełniaja sie powietrzem i momentalnie ida do góry. Polecam ale jedynie z dala od jakichkolwiek budynków

To piękna sprawa i wspaniale widoki dla gości weselnych.Musi to być bez wiatru i deszczu.Ktoś pisał o możliwości powstania pożaru; i słusznie.Ale jest na to sposób...:)