Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lux de Lux

buty Reebok Easy Tone- wasze opinie

Polecane posty

Gość Lux de Lux

wpisujcie proszę opinie. Mam zamiar kupić takie buty. Gdzie kupiłyście i za ile. Czy warto zamówić na allegro. No i oczywiście jakie są w użytkowaniu, Wasze odczucia ;) dzięki

Gość Lux de Lux
no raczej nie spodziewam się efektów typu odchudzenie poprzez same buty ;p chodzi mi bardziej o komfort i wygodę ;)

Gość Lux de Lux
March - jak to śmiesznie sie w nich chodzi?

biegałam w nich 1,5 miesiąca. co prawda schudłam, ale jakiś szczególnych efektów nie zauważyłam. nie wiem czy warto na allegro, kupiłam w sklepie, w przybliżeniu za ok 380 zl.

fajne są te czarne i te ze złotym paskiem :classic_cool: na pewno nie zaszkodzą także warto nabyć :P

Gość March 2012
To tak jakbyś chodziła na jakiejś sprężynce. Teraz już się przyzwyczaiłam, ale na początku było śmiesznie. Myślałam, ze wszyscy się na mnie patrzą. Faktycznie podeszwa fajnie się układa i noga innych mięsni używa. Ja głownie mam swoje na fitness, na co dzień nie chodzę w ogóle w adidasach.

Gość Lux de Lux
March a gdzie i za ile kupiłas Skechersy?

Gość March 2012
Niestety kupiłam je w Stanach coś za ok. 70 dolarów. Jak je zobaczyłam najpierw w reklamie to padłam, poleciałam do sklepu i kupiłam :) A jechałam z zamiarem kupienia sobie nike'a , tylko żadne mi się nie podobały. Pewnie w Polsce gdzieś są skechersy. Lata temu miałam adidasy tej firmy.

Gość huyhuy
w stanach te skeczersy kosztuja ok. 200zl, a w Polsce pewnie z 350zl:O

Gość March 2012
W tych co podałaś linka chodzi co druga laska w stanach ( w sklepach, na lotniskach, mcdonaldach, restauracjach itd.) . Najpierw się z nich śmiałam bo to prawie jak koturny, ale skoro moje na mniejszeh podeszwie prawie "płyną" to tamte musza mieć fajny efekt.

Gość Lux de Lux
Hmmm.... kiedyś widziałam jedną pielęgniarkę w szpitalu jak miała własnie takie śmieszne koturny "lódki" i zastanwiałam się co to za buty.... hmmm muszę sie zastanowić bo może się w nich całkiem fajnie chodzić :)

Gość trener/dietetyk w 1
nie nie i jeszcze raz nie jeśli potrzebujesz buty na fitness kup nike/adidas/rebook performance jeśli potrzebujesz buty do biegania new balance, saucony olimp oasis

Gość Lux de Lux
musze miec ywgodne buty do wszystkiego... ale glownie do beigania. chciałabym kupic jak najtaniej. ;/ wiem ze to nie gwarantuje jakosci jak u drozszych marek, no ale coz... brak kasy robi swoje max 200 zl.

Przecież zrobili badania, ze te buty nie działają, reebok miał oświadczenie wydać na ten temat.

Jeśli chcesz buty do biegania to kup typowo buty do tego celu, każda szanująca sie marka ma takie, koszto dobrych zaczyna sie od 200-300 zł, poszukaj w necie, w prasie np runners world, masz rożne wytyczne, np podłoże po jakim będziesz biegać.

Gość Lux de Lux
ok dzieki wszystkim za cenne info. :)

Gość trener/dietetyk w 1
buty do biegania zaczynały sie od 350 zł teraz podejrzewam ze wiecej we francji ja kupilam za 150e masakra

Ja mam Nike Vomero za 270 zł, można kupić i za tysiąc ale na początek można tańsze, byle z przeznaczeniem odpowiednim. W ostatnim runners world jest test najnowszych butów i sposób doboru, polecam Buty musisz mierzyć w sklepie, musza być pól cm większe niż twoja stopa bo inaczej uszkodzisz palec, będziesz miała siny paznokiec. Buty można tez kupować w zależności od odbijania stopy od podłoża ale tym zajmują sie wybrane sklepy w Warszawie i chyba w Poznaniu, robią ci test i dobierając obuwie.

Gość carmella_xx00
mam złoto czarne, są zajebiście wygodne!!!