Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiezalatte

noc się zbliża, "coś" wisi w powietrzu

Polecane posty

hahaha nie popękały. Tak spotykamy się jeszcze, nawet w miare regularnie powiedziała bym;p

Czasem nadal poprostu na drinka, czy piwo, czy na papierosa tylko;p A mimo że nie chce z nim byc raczej, nie cierpie uczucia kiedy się budzi i wiem, że niedługo będzie musiał iść.

Ech dziewczyny bo mi też zaczyna się chcieć :( Ale najlepsze faktycznie to spojrzenie jak przebiega po całym ciele od stóp do głowy , ja to mam dreszcze wtedy

Możliwe, że trafi się na jeszcze na innego, z którym "chemia" będzie porównywalna? Boję się, że w końcu ułożę sobie "kiedyś" życie z kimś innym, a dalej będzie mnie ciągnąć do tego obecnego.

Mnie już troche ta moja sytuacja denerwuje powiem wam, ale nie potrafie sobie tego odmówic

Za każdym razem gdy budzę się a ona w tym czasie śpi plecami do mnie głaszcze jej plecy i całuję je-jest taka sexowna i gładka.Ma wspaniałe ciało.Witam Was :)

o tak, gładka skóra... Uwielbiam jego pośladki, gładkie, małe, idealne. On z kolei moją skórę nazywa aksamitną. Nakręcamy się dalej ;) Witamy :)

Z chcemi to różnie bywa jednak :p ALe najgorzej jest jak się trafi ten jeden o którym po prostu nie da się zapomniec :P

Właśnie tak jest.Może nie taka chemia ale sex przez cały weekend potem spacer po Krakowie,odwiedziny u kogoś znajomego a na wieczór ciepła kąpiel i kapitulacja miłej kołdry doprowadza nas do stanu błogiego snu.Przed snem wzajemne lizanko naszych ciał.

Ja to mam źle, że nawet jeśli to skończymy to będziemy musieli widywac sie w pracy.

OO nie mam dość tego naszego popier*olenia ;) wolę wersję Mariiiki, że będą też inni o podobnej mocy oddziaływania na mnie. Katerina23, czyżbyś już trafiła na taki typ?;)

A to w takim razie ja mam dobrze.Już nie bedziemy nigdy razem a to były wspomnienia.Kocham Ją nadal.Ale... było minęło.Szkoda bo było wspaniale.Jednym słowem BOSKO. Echhhh!

oh, my się na szczęście nie kochamy, chociaz boje się ze z czasem coś mnie chwyci

I tak właśnie było u nas.Miał być tylko sex ale zrodziło się coś więcej i chyba na szczęście skończyło się po mojej myśli.Ale nie poddaję się bo wiem że przypadkiem wycałujemy sobie jeszcze raz nasze plecki.Zjawiskowa kobieta z niej jest.

Nie wydaje mi się aby między nami miało to się przerodzić w coś więcej. Raczej nie.

wiesz co...teraz to bym chciał wrócić.A może lepiej nie? Sam nie wiem.Kocham ją i tu jest własnie ta sytuacja jakiej się obawiam.Ale była najlepszą i i najukochańszą kochanką w moim życiu

Ale wcześniej nie było miłości? Przestraszyłam sie teraz. I na dodatek dostałam smsa od niego:)

Znalazła mnie w pracy.Gdy odwoziłem ją do domu stwierdziliśmy,że pasujemy do siebie ale tylko jako kochankowie.Zasady bycia ze sobą ustaliliśmy w podobny sposób.Tzn mieliśmy takie same intencje.Kochankowie ,tylko kochankowie,po jakimś czasie wzbudziła się w nas "chemia"...nawet swojej rodzinie mnie "ujawniła".wiem jedno,że ja doprowadziłem do rozpadu tego związku ale... Jej jednosłowo i jestem przy Niej. echhhh...