Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ??????

30 latki CZY CZUJECIE NA SOBIE JESZCZE WZROK MĘŻCZYZN np. idac ulicą???????

Polecane posty

Gość ciekawa ??????

Zmieniło się coś od czasu gdy miałyście lat np. 20 ? czujecie na sobie wzrok facetów jak np. idziecie na ulicy itd , jestescie adorowane jak dawniej ?? wiem że to głupie ale przerażają mnie wypowiedzi facetów na forach że 30 latki to stare próchna itd ze oni wola młodsze :/ co robicie mając 30 lat ? czy mając 30 lat życie toczy się wyłącznie wobec dzieci , pracy i męża ?????? boże jak tak jest chyba popadnę w depresje :(

Gość lauraaaaaaaaaaaaa
ja nie mam jeszcze 30 lat ,ale mając 24 mam większe powodzenie jak pare lat temu ,a zawsze je mialam ,ale teraz to najwieksze

Gość Jak mialam 20 lat,nie mialam
powodzenia, mam je dopiero od 4 lat (skonczylam 32)

Gość Foxi Asso
ZALEŻY

Gość ja jestem juz po 30-tce
a nawet nie mam meza, dzieci, dobrej pracy, mieszkania. czuje sie jak zero. na ulicy nikt za mna sie nie oglada......................................

Gość jamam678uji
mma 32 i tera bz mam wieksze niz jak milam 23lata, szczupla zadban mam kase na ubranka itp

Gość I k o k iii
A w depresję nie popadniesz jak będziesz czuła na sobie wzrok facetów którzy by cie wydymali? Ja tam poza rodzina i praca mam jeszcze hobby i pasję. Zastanawiam się jak trzeba być pustym żeby życie kończyło się na ,,byciu super atrakcyjnym fizycznie,,

Gość Cafe late mmm
A ja mam 45 i sie gapia...:) Wiec glowa do gory. To tak w temacie. A z drugiej strony czy to takie istotne ze sie gapia ? O wiele fajniejszy jest np. smiech dziecka...

Gość Mam 34 i
mam od kilku lat takie powodzenie jakiego nie miałam w wieku 20..dziś jeden facet patrzył się wciąż na mnie w sklepie później na parkingu gdy ja siedziałam już w aucie i tak szedł i się gapił przechodził przez pasy i dalej się oglądał i patrzył..a będąc na zakupach grupka młodych chłopaków pożerałą mnie wzrokiem :-) dodam że nie jestem jakaś super laska ale mam jakaś pewność siebie i to chyba widać..czytałam gdzieś że facetom nie podobają się ładne czy zgrabne tylko pewne siebie..coś w tym jest..oby tak dalej :-)

Gość ciekawa ??????
hmm nie to nie tak że jestem pusta ... to chyba po prostu strach przed tym co nieznane ;) al widzę że nie jest zle :)

Gość taaa pocieszajcie sie tak
dalej hahahaha

Gość ,,,,,....
Ja tam nigdy nei wiem czy to gapienie nei jest spowodowane wyjatkowym brakiem urody czy urodą. W każdym razie to zależy od egzemplarza a nie od wieku.

a ja dziewczynom przyznam racje. Po 30 baby zaczynaja kwitnac na calego... I przyciagaja wzrok i nie tylko... Ha ha ha

A ja nie wiem czy za mna sie mniej ogladaja czy mniej mnie to obchodzi. A moze jedno i drugie? W każdym razie jak bedziesz miec 30tke to inaczej bedziesz na to patrzeć. i wcale nie jest źle po tej stronie dorosłości :)

Gość Nie jest subtelniejszy
Tylko schamiałaś :D

Gość niski smrodek
o znowu sabat starych czarownic wmawiajacych sobie, ze wcale takie stare nie sa... wcale nie jestescie, wcale a wcale.

podryw jest taki jak podrywajacy... generalnie faceci sa bezobciachowi i gapia sie ze az czasami mam ochote sie smiac

Gość huihiuh
przeciez na kafe kazda kobieta jest mega atrakyjna, a faceci wykrecaja szyje jak kafeterianki pojawiaja sie na ulicach:D

Gość ja pani wasza
ja mam 28 i faktycznie bardziej zauwazam wzrok panow niz jak bylam 20latka a moze teraz to bardziewj zauwazam i bardziej na to zwracam uwage no nie wiem,,,

jeśli o mnie chodzi to wraz z wiekiem potrafię bardziej zadbać o siebie bo nie mam 1100 zl na utrzymanie, mam kasę na 'siebie'. Wiem w jakich ciuchach i w jakim makijażu dobrze wyglądam. I tyle.

ja sobie doskonale zdaje sprawe ze nie jestem miss universum... Ale jak widac na tyle atrakcyjna jestem ze sie gapia :) i niech patrza... Tyle maja

Gość kjjnb
"Mam 34 i"--musisz miec glupote wypisana na masce-dlatego wszyscy sie gapia.

Dla mnie 30 lub 30parolatki są bardzo atrakcyjne może nawet bardziej od 20latek. W końcu 30 lat to najpiękniejszy wiek u kobiety!!

Gość a lapia was niby przypadkiem
za pupe w autobusie itp?

Gość 73092
zeby tylko jednego:P szczerze to wybieram i przebieram wsrod facetow i poznaje samych na poziomie tzn z kasa i gestem:P a jestem sporo po 30

Gość horsiakkkk
Ona ma 28 lat, a wygląda na 18. 30stka to młody wiek , a ci którzy twierdzą, że kobieta już po 30stce to stare próchno, które się rozpada to debile :o https://www.youtube.com/watch?v=VZkg6FUazEg