Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BF34

Męski punkt widzenia - można pytać!

Polecane posty

Gość Jacht-motorowy samolot
motocykl i szybki wóz -oto męski punkt widzenia-mnie to nie dziwi pamiętam, że jak byłam młoda, chętnie ze swoimi partnerami robiłam różne patenty-po co? Kurcze choćby po to żeby dpołynąć do brzegu jak mu rekin ręke odgryzie,albo będe tą niepijącą i prowadzącą a może ja lubie prowadzić? Tak szczerze to mam fobię taka lokomocyjną, wydaje mi się że jak nie będe miała sterów w dłoniach to zginę wyrzygam sie i takie tam....

Gość bubuuuu
hhahahah uciekasz bo nie chcesz juz rozmawiac o swoich problemach;) nie dziwie sie w sumie:P pewnie chciales pogadac na luzie o problemach innych a tu sie rzucily na Ciebie:P to dobranoc i milych snow:)

Dark :P :P :P a Tobie to tylko zawsze jedno w głowie, no wiesz? :P choć już jest dawno po 23. w sumie... :D a ja niestety na daną chwilę nie umiem tego rozdzielić, a może i nie chcę hm... Nie wiem, nieważne 😭 buuu.... Ale nie o sobie tu chciałam ;) wracając do zapytania, alle jednak mężczyznom zdecydowanie lepiej to wychodzi :) Natomiast połączenie już uczuć i że tak się brzydko wyrażę 'pieprzenia' tj. swojej żony czy dziewczyny to już nie chyba generalizuję, troszkę, lecz właśnie mi chodzi o ogół :P żona jest do całowania, a dziffka do policzka nadstawiania To, to już tak łatwo nie przychodzi panom połączenie miłości i bdsm, lecz rozdzielić to już tak. :) Przepraszam za jakiekolwiek błędy, lecz jestem już b. zmęczona... :O

Gość autor to ciacho!!
zapytałabym faceta o parę rzeczy... ale nawet nie chce mi się na nowo zaczynać myśleć o moim... byłym już niestety :o może jutro :) tzn. dzisiaj, za kilka godzin... ;)

Gość autor to ciacho!!
a po zdjęciach od razu go poznałam :) rok temu był tu sławny, jechały babki na niego. nie zgadzałam się z nimi, fajnie tu piszesz :)

Gość zbytniskieBMI
bezwarunkowa milosc wystepuje miedzy matka a dzieckiem. nie miedzy kobieta a facetem - zapamietac.

Gość hnvh nhn
a pan miał radzić a sam ma problem :)