Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artes3441

dziewczyny jakiej wady wyglądu/charakteru nie moglybyscie zaakaceptowac

Polecane posty

Gość frodo the niziołek
Haadia - no to mu gratuluję. choć pewnie jesteście z tego pokolenia, gdzie był to jeszcze w miarę przyzwoity wzrost

Gość ja małego peniska
bym nie mogła zaakceptować

no widzisz, patrzysz na mój problem jak ja na Twój. napisałeś pff co to za problem. Ja uważam dokładnie to samo na twój temat. Co to za problem, wzrost? Próbuje po prostu wytłumaczyć, że czasem za mocno zauważamy swoje problemy, które dla innych są nie zauważalne bądź ich wcale nie ma. powoli godzę się z tym że będę do śmierci żył z "tym czymś" miedzy nogami, ale tak już mnie wyposażyli i trudno :P

Hmmm... Ja mam 20 lat:) Jeśli mężczyzna jest dobrym, uczciwym, zaradnym życiowo człowiekiem to co za znaczenie ma jego wzrost? Kocham go, jest nam razem dobrze i mamy się rozstać tylko dlatego, że nie należy do najwyższych? Oj, nieeee...

Gość frodo the niziołek
cochise - ale przecież zanim pójdziesz z dziewczyną do wyra, to ona nawet nie wie, że masz małego. mój wzrost jest widoczny na pierwszy rzut oka. nieporównywalna sprawa

Gość sandra buldog
Nie zaakceptuje faceta który: -jest metroseksualny -nie dba o zęby ani o higienę -jest cwaniaczkiem -jest agresywny -nie ma swojego zdania -nie szanuje kobiet -na pierwszym miejscu stawia zdanie matki -jest typem łysego karka -nie jest szczupły Wykształcenie nie ma większego znaczenia, mam kolegę który jest po zawódówce a jest bardzo zaradny i pracuje jako szklarz, jak dla mnie może nawet kopac rowy na ulicy. Sama mam wyższe wykształcenie ale nie zwracam uwagi na wykształcenie innych ludzi, tylko na ich mentalność.

Gość frodo the niziołek
Haadia - ja się nie pytam ile Ty masz lat, a ile on

Gość odpowiedz koniecznie
Haadia, ale chyba nie jesteś od niego wyższa co?? Bo jeśli jesteś i go posuwasz to robisz mu tym wielką krzywdę, wiesz ?? :(

i co z tego jak na psychikę działa tak samo, ja mam tą świadomość że mogło by być z tym u mnie lepiej, i boje się że jak coś wyjdzie to potem będzie rozczarowanie, więc dlatego mam opory :P wzrost jest widoczny na pierwszy rzut oka i jak już pójdzie a na pewno pójdzie tylko spotkać odpowiednia osobę, to nie masz już stresu, że będzie wielkie (a dosłownie małe) rozczarowanie.

On jest starszy ode mnie o ładnych kilka lat. Nie, nie jestem wyższa.

Muszę już iść, trzymajcie się i pamiętajcie, że wzrost nie jest najważniejszy:)

Gość frodo the niziołek
cochise - jakie rozczarowanie. jak jej się nie podoba, to bierzesz następną, przy Twoim wzroście możesz sobie na to pozwolic Haadia - no właśnie

Gość frodo the niziołek
Haadia - 🖐️

i będę tak biegał jak głupi i szukał całe życie aż któraś zaakceptuje to co mam, daj żyć kolego, chodzi o świadomość, że masz z czymś problem, ale trzeba to zwalczyć, bo to nie pozwala normalnie żyć, a życie mamy tylko jedno, i szkoda go marnować na przejmowanie się albo niskim wzrostem, albo małym fiutem ;)

Aha no i jeszcze jedno!! Facet który nie ma 170 cm i ma powiedzmy 28 lat, NIE MOŻE mieć sporo młodszej laski, gdyż za to grozi mu prokurator! Może tak być że facet ma 40 lat, a laska 20, ale warunek że jest w miarę wysoki i ma od 170 cm w górę!! Takie jest prawo!

Gość frodo the niziołek
cochise - no jak potrzebujesz jednaj baby na stałe...chociaż...eeee co do marnowania życia - będąc niskim i tak się je zmarnowało, więc co za różnica?

Gość frodo the niziołek
Warda - jeszcze się na temat stóp dziś nie wypowiedziałeś:D

Jaki Warda, skąd wiesz że Warda? Z Facebooka ?

tak jak już napisałeś, Tobie można mówić a od Ciebie i tak się wszystko odbije i nic nie przyjmujesz do wiadomości, może nie umiem wytłumaczyć, może to że mam w tym roku dopiero 21 lat powoduje że jakoś podświadomie wiem że jestem jeszcze gówniarzem i gówno wiem, nie wiem :p

Gość frodo the niziołek
bo zasrańcu każdy twój post jest identyczny

I co z tego, ciesz się że masz PEŁNE 170 cm, byś miał mniej to byś podobnie pisał co ja, bo takie mamy prawo!

Gość frodo the niziołek
cochise - ale co się niby odbije? chłopaku nie rozbrajaj mnie:) teksty o tym, jak niski może dać radę padające z ust dziewczyn mających dryblasów Twojego wzrostu są mało przekonywujące, przyznasz?

spoko, nie podoba się to nie piszę, a na przyszłość, jak nabierzesz więcej kultury to może znajdziesz jakąś laskę

Gość frodo the niziołek
cochise - tamten tekst nie był do Ciebie, a wobec zasrańca kulturalny byc nie zamierzam - sorry. aha - dziewczyny już i tak nie szukam, także spoko

nie szukasz bo co? bo jesteś niski? Mozę poszukaj wad gdzie indziej, może tak jak ja, masz problem np. ze znajomymi (u mnie akurat jest ich niezbyt wiele) może nie masz czegoś co się spodoba kobiecie (jakieś zainteresowanie) może źle podchodzisz, czymś razisz?

Gość frodo the niziołek
cochise - no rażę,niskim wzrostem. nie szukam, bo już nie mam chęci. po tylu latach zwyczajnie mi się nie chce. za małe prawdopodobieństwo, że się uda, żeby dalej się łudzić. poza tym jak czasem słucham moich kumpli to fakt - często cholernie im zazdroszczę, ale równie często cieszę się, że mnie ominęło:)

to na pewno jak nie szukasz to znajdziesz, choć i tak jestem pewien że coś się przytrafi, nie szukaj na sile, ale jak nadarzy się okazja, to ja wykorzystaj. Ja spadam trochę piłe pokopać, powodzonka ;)

Gość frodo the niziołek
cochise - nie szukam i nic się nie trafi, naprawdę już mi nie zależy narka🖐️

Gość aneczka369089
łysienia krzywych zebów