Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artes3441

dziewczyny jakiej wady wyglądu/charakteru nie moglybyscie zaakaceptowac

Polecane posty

Gość ramota
frodo - a poza wzrostem wszystko u ciebie w normie? tak pytam, bo może jesteś zgorzkniały i niepewny siebie i dlatego nie masz kobiety.

Gość frodo the niziołek
ramota - już Ci pisałem przecież

Gość frodo the niziołek
a tak se podbije, może ktoś się wypowie

Gość .I.Love.KlitschkO.
NIE MOGŁABYM ZAAKCEPTOWAĆ : BRZYDKICH ZĘBÓW , BRUDNYCH ZNISZCZONYCH BUTÓW , NISKIEGO WZROSTU , I WYPATRZONEJ TWARZY :p :)

Gość ramota
wcale nie napisales nic konkretnego, tylko ciągle o tym wzroscie!!!!

Gość ramota
ile w ogóle masz lat?

Gość frodo the niziołek
ramota - pytasz czy jestem zgorzkniały i niepewny siebie : przecież wcześniej napisałem Ci, że to chyba normalne w mojej wytuacji

Gość frodo the niziołek
ćwiartkę, to jest jakaś różnica?

Gość LaliaEu
Braku zaangażowania, notorycznych kłamstw, niewierności, zbyt dużego przywiązania do matki, braku odwagi, niedojrzałości ....

Gość ramota
wyślij mi zdjecie na maila to Ci napiszę czy serio masz się czym przejmować. Bo jak na razie sądzę że przesadzasz. Ale cóż, ja jest kobieta po przejściach. Wiele w życiu doświadczyłam....

Gość frodo the niziołek
ramota - no mam się czym przejmować, za niski jestem. foto wysyłał nie będę, daj spokój. zresztą jestem już bliski pogodzenia się ze stanem faktycznym, tylko czasem jak np na taki temat wejdę, to trochę boli, że jest jak jest, ale co tam...

Gość .I.Love.KlitschkO.
Współczuje Ci niski wzrost to najgorsze co mogło spotkać faceta , ale nie łam się może znajdziesz sobie jakaś niską dziewczynę i nie będzie się w oczy rzucało , Powodzenia :P:)

Gość ramota
Taaa, jasne jesteś bliski pogodzenia się.... Buhaha, to po co ta cała rozmowa? Ja Ci już powiedziałam, jak masz dobry charakter, to spotkasz fajną laskę. Ja się spotykałam z kolesiem 165 cm wzrostu ( ja mam 158) i byłabym z nim dalej gdyby nie chujowy charakter i patologiczna zazdrośc. Więc sie zastanów...

Gość frodo the niziołek
jeny ramota - no przecież piszę, że dobija mnie jak sobie wasze wypowiedzi w takich tematach czytam, tak na codzień to jest ok, staram się o tym nie myśleć. nie chcę spotkać żadnej laski, na co mi? żebym za nią latał, zapewniał rozrywki, aż nie zechce jej jakiś dryblas do którego poleci na jedno pierdnięcie? dzięki postoję. a dobry ch-er to mam - dlatego świetnie się nadaję na kolegę, nic więcej

Gość frodo the niziołek
.I.Love.KlitschkO. - świat byłby rajem gdyby niskie chciały niskich

Gość ramota
hahaha, sądzisz że kobiety lecą tylko na wygląd??? A gdzie tu miejsce na miłość?? Na magię??

Gość frodo the niziołek
nie na wygląd. na wzrost. nie, nie tylko. ale bez tego miłości czy magii nie ma.

frodo, zamiast w końcu wziąć się w garść to dalej się nad sobą użalasz. Siedząc przed kompem i użalając się nic nie zyskasz, może wyjdź czasem do znajomych, jakieś domówki, błyśnij fajnym żartem, pokaz ze czymś się interesujesz.

Gość frodo the niziołek
cochise - żeś powiedział co wiedział. na domówkach jestem jedynym singlem, ewentualnie jedynym który z takowej wychodzi sam...

Gość ramota
Powtarzam Ci po raz setny, ze bez przesady z tym wzrostem, Co TY masz 1.50?? bez jaj. jak chcesz to Cię mogę poznać z moją znajoma, też jest niska i nie zwraca uwagi na wzrost.

Gość .I.Love.KlitschkO.
Wiem wiem ja sama nie lubię niskich ale może on będzie miał szczęście :)

Gość frodo the niziołek
ramota - dlaczego bez jaj? nie wierzysz, że są niziołki po 150?

Gość frodo the niziołek
.I.Love.KlitschkO.- to już większe prawdopodobieństwo, że samego Kliczkę wyrwiesz:D ps. o którego Ci chodzi?:P

Gość ramota
Skąd jesteś?? Zapoznam się z moja znajomą, jest jeszcze niższa ode mnie. Miłą i zaradna :)

Gość frodo the niziołek
ramota dzięki, ale naprawdę już sobie odpuściłem złudzenia. za stary jestem. nawet bym nie wiedział jak ją zabawić. też mam znajome niższe od Ciebie i co?

Gość sdefwefewf
niewiernosci bo kurestwo to tez czesc charakteru

Gość .I.Love.KlitschkO.
heheh chciałabym , obaj są przystojni ale wolę Wladimira ( to ten młodszy bo nie każdy rozróżnia ):P:)

Gość ramota
Jaaaa.... za stary jesteś..... co ja mam powiedzieć???!!! Ja uważam, że trzeba próbować, zęby coś w życiu mieć. Ja wszystko , co mam osiągnęłam ciężko pracą i determinacją. A kiedyś byłam strasznie brzdydka i żaden facet mnie nie chciał, ale wzięłam się za siebie i teraz braki w urodzie nadrabiam inteligencją, a braki w inteligencji nadrabiam urodą :D

Gość xedtryuiovcf
brak pewnosci siebie, nieumiejrtnosc podejmowania decyzji sknerstwo pedanteria podporzadkowanie mamie brak higieny nadwaga (duza) - wole miska z brzuchem od chudziny niski wzrost brak inteligencji