Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magagaa

JAK SIĘ MA CHŁOPAKA ARABA...

Polecane posty

Gość hmmm hmm hmmm
pewnie zaraz mnie zjedziecie ale co tam napisze otóż mam kolege turka (chyba w połowie grek) podkreślam kolege tego co opowiadał o sobie nie moge zweryfikowac, ale byłam u niego w domu i zadnej krzywdy mi nie zrobił, łapy trzymał przy sobie,mimo ze spalismy w jednym łóżku (w ubraniach) napoczatku znajomosci chciał czegos wiecej, ale powiedzialam ze albo zostajemy znajomymi albo ucinam kontakt i dałam do zroumienia, ze jestem do tego zdolna, nie odzywałam sie długo lubie z nim gadac, jest inteligentny i sporo jezdzil po swiecie, pozatym cwicze angielski jak z nim gadam:D jednak nie ufam mu, nie wiem mam jakąś blokade, zeby mu zaufac do konca, mimo ze nigdy zadnych problemów i krzywdy nie było, wręcz przeciwnie

Gość głomp
to że dałaś mu już du­py to nie dziwne... pewnie już po 15 minutach znajomości wciskałaś mu się na pałe i ssałaś łapczywie trzeba złozyć wniosek żeby ci obywatelstwo odebrali! i do pakistanu deportować! będziesz w karaczi bykom jaja na zakrętach bujać!

Gość magagaa
Boli cię to? Zajmij się swoimi sprawami...

Gość magagaa
Śmieszny jesteś ;)

Gość Katipe
Ja bedac na wakacjach poznałam pewnego Araba był przesliczny.Adorował mnie.NAwet dał mi róże,jednak do niczego miedzy nami nie doszło.Nie chciałam byc kolejna łatwa Polka.

Niestety ale dziewczyny mowią prawdę. Oni traktują Polki jak tanie dziwki. Nie licz na to, że stworzycie piękną arabską rodzinę. Może i wyrywają naiwne laski, ale z ich strony nie jest to nic poważnego. Nie będzie Cię szanował między innymi dlatego, że jesteś łatwa jak więszkość rodaczek...

Gość alebezedura
Nie wiem czy to jeszcze naiwnosc czy juz glupota... Nie ogladasz tv, nie czytasz gazet? Nie wiesz jacy falszywi sa muzulmanie, jak nie maja szacunku do zadnych kobiet? Myslisz ze jestes wyjatkowa? Nie, nie jestes - jestes kolejna naiwna... Twoje zycie wiec je marnuj po swojemu, ale wierz mi - wszystkie dziewczyny napisaly Ci tu wylacznie prawde...

pierwsze kłamstwo arabskie, muzułmanin, nie może być ateistą, bo to oznacza, że każdy inny może go zabić. Muzułmaninem, sie urodził i muzułmaninem umrze. Jestem autorko dla niego tylko białą brudną kurvą, na którą mozna tylko napluć. Insz Allach!

Gość fryciak
Nie chce być niegrzeczna, ale Rutkowski już chyba takich spraw nie bierze :D

Gość magagaa
Widać nie możecie sobie podarować złośliwości. Wiem tylko tyle, że on i jego ojciec są ateistami. Z kolei matka i siostra noszą chusty, i są muzułmankami. I on tego nie popiera, ale tak jest w ich środowisku, że kobiety nie mogą odchodzić od religii, bo wtedy narażone są na szykany.

Gość dobre sobie...
Megaga z jakiej wiochy przyjechalas ze cie tak ten Arab zachwycil? Naiwniara z ciebie ze hej...kuzwa jakby czlek z 10 latka gadal. :O

Gość kukulka9944
mam znajomą co wyszla za mąż w niemczech ale z Albanem .na poczatku bylo ok. ale pozniej ona siedziala tylko w domu z dzieciem a jego noe bylo calymi dniami w domu i traktował ją okropnie.On był panem i władcą .dziewczyna uciekla razem z dzieckiem z powrotem do polski ,mieszka teraz z rodzicami i nie chce tam wracac choc przyjechal i ją błagal ze sie zmieni .

Gość magagaa
Dziecka to ja na nie chce, nawet jakbym wpadła, to tutaj można spokojnie usunąć, nie tak jak w Polsce :o Ale wytłumacz mi, co do rzeczy ma przypadek twojej koleżanki? To był religijny chłopak?

Gość kukulka9944
nie ,nie religijny.ale na swieta zawsze jechal do swojego kraju a zone z dzieckiem zostawial same w domu i mial w dupie ze sama zostaje . Ona np.nie mogla sobie wziac pieniedzy i jechac na zakupy z dzieckiem tylko musiala razem Z nim bo on kontrolowal wydatki.pojebany jak paczka gwozdzi.

Gość regulator kwasości
To ja coś Ci teraz powiem. Możesz pomysleć ze jestem rozżalony ale pochodze do tego juz teraz z dystansem. Jak czytam twoje wypowiedzi to przypominasz mi moja byla. Ona tez nie wierzyla w to co jej sie mowi. Rzucila mnie dla araba bo on taki piekny i w nim zakochana. Tez jej wmawia ze ateista itp. Grozil jej ze jej nawet gardlo podetnie jak go zdradzi a sam sie puszcza na lewo i prawo. To ich mentalnosc. Teraz ta dziewczyna mi sie zali ze moze byc w ciazy i nie jest na to gotowa. To chyba usunie Tylko co mnie to teraz obchodzi. Ale jak sie pie...y bez zabepieczenia bo mu sie ufa bo on taki doswiadczony to nie ma co sie dziwic.

Gość alabala
Co Ty się ciągle droga autorko kurczowo trzymasz tego jego ateizmu? Jesz mu z ręki, bo jest przystojny? Masz klapki na oczach, jesteś zafascynowana egzotyką, ale możesz dostać ostro w kość, bo jesteś naiwna. Nie pisz potem na kafe, że ryczysz, bo książę z bajki okazał się tyranem. Szkoda, że dużo kobiet nie umie uczyć się na cudzych błędach, tylko musi je powielać, by coś do nich dotarło.. Tak jak gdzieś napisałaś, że musisz jeszcze raz porozmawiać z ciapatym o tej jego niereligijności. A na co liczysz, że się przyzna: "Słuchaj skłamałem, przepraszam my darling". Będzie się wypierał, bardziej zakłamanej rasy nie poznałam!!

''on i jego ojciec są ateistami. Z kolei matka i siostra noszą chusty, i są muzułmankami.'' buahahahah :D Przynosisz wstyd swoim rodaczkom. Niestety nie pierwsza i pewnie nie ostatnia naiwna idiotka. Nie chcę spotkać na swojej drodze takiej pustej lali jak ty i mam nadzieje, że nie będzie mi to dane, bo niesmak pozostanie do końca życia. Na koniec dodam tylko - FUJ !! Nie podałabym ci ręki. 🖐️

Gość magagaa
On nawet nigdy nie był w meczecie, a kobiety z jego rodziny też nie chodzą. U nich po prostu tak jest. Dziś wieczorem jeszcze z nim na ten temat porozmawiam. Zakłamani to są niestety nasi rodacy. Tacy katolicy... A widać jak się zachowują. Rasizm i fanatycy rydzyka.

Gość magagaa
Słuchaj regulator to nie moja wina, że ktoś cię skrzywdził. Nawet koledzy mojego widzą, że Polacy poza pracą i pijaństwem, nic praktycznie nie robią. To się nie dziw, że Arab mógł jej zawrócić w głowie, bo to jednak zupełnie inny typ (lepszy według mnie) faceta. Poza aspektem wizualnym, mają też większą radość z życia.

Gość jabooo
''on i jego ojciec są ateistami. Z kolei matka i siostra noszą chusty, i są muzułmankami. Bo te kobiety jako muzułmanki musza nosic te chusty ,a mężczyzni noe odrózniaja sie ubiorem od innych ,wiec mozna takiej naiwnej wmówic ,ze sa ateistami. Kiedys wykonywałem pewna usługe w domu mieszanego małzenstwa,przy granicy niemieckiej .Było to ma lzenstwo Polki z Albanczykiem pracujacym w Berlinie. On po prostu jej rozkazywał,komenderowal jak żołnierzem.Nigdy nie spotkałem sie z czyms takim.

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość fryciak
Jeśli on faktycznie jest muzułmaninem, to musisz uważać. Możesz go traktować jako przygodną znajomość, a nie jakoś poważnie.

Gość magagaa
Planów wielkich nie mamy. Na pewno nie założę z nim rodziny. Po prostu jesteśmy parą, jak inni. Tyle, że to nie jest facet z Europy.

Gość alabala
A dlaczego nie założysz z nim rodziny? Sama pewnie w duchu, wiesz, że Arab to marny materiał na męza..

Gość magagaa
Nie mam takiej potrzeby, ale jeśli dziecko, to wolałabym jednak z facetem z Europy.

Gość magagaa
Dziś powiedział, że on z muzułmanka nigdy by nie mógł być, bo są żałosne. Był bardzo ciekawy polskich świąt, więc mu opowiedziałam o tym.

Gość zagubionawakcjii
Nie czytaj tyh bzdur, idz za glosem serca ale i badz ostrozna. ja sie naczytalam glupot o Araach, ogladam filmiki na youtube, gdzie nienawisc do Muzulmanow jest podsycana Twoj zwiazek moze byc piekny z Arabem, jesli tylko zechcesz ja mam przyjaciela Muzulmanina, jest z BANGLADESZU, I zaden Polak ktorego poznalam NIE DOROWNUJE mu do piet. Wiemy, ze nie bedziemy razem, bo on planuje wrocic do kraju a ja nie chce tam mieszkac, ale teraz jestesmy para i nie oddalabym go za nic w swiecie. A ja nie pojade za nim, bo Azja to nie mow swiat, chociaz nigdy nie mow nigdy

Gość aafasfasfd
dziwki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabija was!!!!!

Gość magagaa
Matko, co za debil...