Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Jakie blondynki mają kolor włosów na cipce, czemu są czarne a nie blond?

Polecane posty

"a to ty myślisz, że kobieta nigdy nic partnerowi nie kupuje, nigdy nie płaci? Oj ty głuptasku." To pewnie będzie wg niego oznaczać, że jej facet jest biedny ;) A biedny to nie facet, bo facet ma mieć swój dom, swoją ziemię i dużo kasy!:classic_cool:

Moorland-Miłością i uczuciem coli i pizzy nie zapłacisz....

Gość korposzczur z korponory
krwawa, wybacz nie czytalem calego tematu wczesniej i nie wiedzialem, ze dotyczy to ciebie.

Gość gość
Czy to takie wazne! I tak gola sobie :-D

Pavlo1985- Czyli rozumiem że jak podrywasz laskę do łóżka, to nie tracisz nawet kasy na drinka? Dobry jesteś :classic_cool: Pewnie każesz jej jeszcze kupić gumki :D

"krwawa, wybacz nie czytalem calego tematu wczesniej i nie wiedzialem, ze dotyczy to ciebie." Nie tyle mnie co dziewczyn ośmielających się uprawiać seks z kimś innym, ale nie z BSA ;) Który co ciekawe chyba wciąż nie odpowiedział kiedy to się nie jest d****ą. Może jak się płaci po połowie z facetem to się nie jest?:D

BSA nie po to równouprawnienie mamy ,żebym płacił za taką którą tylko do łózka planuję zaciągnąć i na tym nasza znajomość ma się zakończyć ;)

Moorland-Podobno lewaki tak robią, często lewaki chcą aby to kobieta za całość płaciła.

Pavlo1985-Czyli rozumiem że ty r***asz za darmo i gdybyś miał postawić drinka za seks, to byś odmówił...:classic_cool:

Swoją drogą to skoro taki dobry jesteś, czemu siedzisz na kafe a nie obracasz jakieś panny?

BSA w tym też problemu nie widzę, jeżeli ma ochotę to i może zapłacić za mnie w ramach wykonanej przeze mnie w późniejszej chwili usługi włożenia jej penisa ;)

BSA a kogo tu rozliczą z bajkopisarstwa? Nikogo... No, chyba, że ktoś wkleił tu kilka swoich albumów, jak maciek b...

BSA - no widzisz, oboje (ja i mój partner) jesteśmy lewakami, więc nie targujemy się o colę ;)

Pavlo1985-I pewnie kobiety się pchają na tym zachodzie, w końcu polak to dla kobiet z zachodu prawdziwe ciacho, wszystko zrobią aby ich zechciał przelecieć, bo gdzie takiego innego znajdą....Zakumplował byś się zapewne z Macikiem B :D

Tak BSA kobiecie TYLKO na jedną noc drinka z reguły nie stawiam. Dotarło wkońcu? Czy jeszcze 10 razy powtórzyć

BSA rodowity holender jest rudy i piegowaty. Naprawdę nie muszę być Bradem Pitem,żeby być tutaj pożądanym materiałem na partnera/kochanka

"2013-11-12 21:47:24 [zgłoś do usunięcia] Moorland BSA - no widzisz, oboje (ja i mój partner) jesteśmy lewakami, więc nie targujemy się o colę oczko.gif" Za to 30 października rzebramy o cukierki od domu, do domu :p

Pavlo1985- I pewnie z tego powodu twoja była dziewczyna była otyła, chude cię błagały o seks, a ty powiedziałeś że wolisz grubą świnię w łóżku... Jesteś mistrzem :classic_cool:

Pavlo, zdradź więcej swoich sekretów. Może BSA pojedzie podrywać kobiety w Holandio:classic_cool:

Gość gość
pavlo, r***asz holenderki?

To koniowi zamelduj, co zbieraliście (z resztą czas przeszły pewnie nieprzypadkowo). Bo ja mam szczerze w******e na to. Ale jakby nie był i tak ktoś tu się przyznał do obciachu na maksa. ale mniejsza...:p

krwawa najpierw to BSA holenderskiego by się nauczyć musiał chociaż podstaw, a z jego podejściem to on się nie będzie czegoś uczył tylko po to by p******ć, kobiety przecież powinny go na kolanach błagać o seks ;)

Holenderski to jeden z dialektów Platdeutsch tak naprawdę. Nic trudnego (he is loopt)

Pieprzę to ja kanapki z twarogiem. Bez pieprzu jakiś taki nijaki ten smak mają...