Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haHahshsUKADGkashfKAHFD

Do jakiego wieku karmicie PUBLICZNIE piersia dzieci?

Polecane posty

e tam z igły widły. dzisiaj w autobusie babeczka karmiła swojego malucha. Autobus zapchany pod sufit ona siedzi i karmi NIKT się nie gapił- widok to ani obrzydliwy ani interesujący, normalny.

Gość do ja już kiedyś
a ja miałabym gdzieś że stoisz... ale gdyby był przy tym mój mąż to pewnie nie byłoby wam tak wesoło

Gość ja juz kiedys
moj maz ma ponad 2 metry wzrostu i jest wysportowany. Wasze chuchra spierdlaja z wami i z bachorami rowno :D Nikt nie zabroni nam stac w MIEJSCU PUBLICZNYM :P gdzie mi sie zywnie podoba. Mozecie mi krowska naskoczyc :D Ubaw z was jest na 102 bo jedynie na kafe szczekacie tymi niewyjsciowymi pyskami, w realu ciche i pokorne krowy jestescie :D Ostatnio chlopaki stojac obok takiej krowy z cyckami na wierzchu, karmiacej swojego pomita, rozpoczeli rozmowe na temat roznych chorob wieku dzieciecego (a jeden studiuje,,,UWAGA! medycyne :P) Baba spierdolila az cyc jej ze stanika wylecial :D:D:D:D

Gość najdoocha
No jak ktos ma.takie wyobrazenie o niemowlaku,ze on bedzie pol godziny czekal na jedzenie,to widac,z kim my tu gadamy -z dyletantami po prostu. Czlowieku,bedziesz kiedys miec dziecko,to raz mu daj poczekac pol godziny na jedzenie w wieku niemowlecym,tak pierwsze pare miesiecy. gwarantuje,ze to bedzie pierwszy i ostatni raz -chyba ze jestes masochista

żenujący poziom wypowiedzi.... ale cóż.... i tacy się trafiają... i takie też się trafiają.... wstyd by mi było prezentować sobą taki poziom wychowania i kultury osobistej nawet na anonimowym forum

może i ma 2 metry wzrostu i jest wysportowany ale mózg mu się chyba tez w mięśnie zamienił:) tobie pewnie tapeta z kolei go zakleiła:)

Gość do ja już kiedyś
masz wyobraźnie :D tylko język robaczywy jak tu rozmawiać z taką patologią. Otwierasz usta a tam wyjeżdża furmanka z gnojem :/

Gość do ja już kiedyś
myślę że jesteś gówniarą bez męża

Gość ja juz kiedys
ALez mozecie sobie myslec co wam sie zywnie podoba :D Tyle waszego :P Studia dzisiaj konczy kazdy, ja na uniwerku, maz na polibudzie. A chamska dla chamow jestem zawsze! Jak swinia cycki na widok publiczny chce wystawiac to ja chce jej krwi napsuc :P Jak baba jest kulturalna i sie zasloni, nikt jej w droge nie wchodzi. Ale nie ma bata, ze krowa moze cycki na wierzch wywalac a ja mam ze spuszczonymw wzrokiem przemykac. Oko za oko :D:D:D:D:D I nie denerwujcie sie juz tak bo wam sie mleko w cyckach skonczy :D:D:D:D

Nie popieram karmienia dzieci piersią publicznie gdy cały cycek tak widnieje bez zakrycia na widoku,to jest nietaktowne i obrzydliwe.Jest prawnie zabronione swiecenia golizną i nawet w tv piersi są ocenzurowane. Jakiś czas temu moja córka podeszla do kobiety w Tesco ,ktora siedziala na ławce i karmila piersią dziecko ok 10 mies, i miala całkowicie obnażoną piers..zapytala sie czemu Pani siediz goła w sklepie :o Kobieta sie zmieszała i mojemu męzowi rowniez głupio sie zrobiło, on mi opowiadal ta sytuacje Ja nie pozwalam aby moje dziecko chodzilo sobie z gołym tylkiem w miejscu publicznym czy to w sklepie czy na spacerze w parku,czy w urzedzie,czy nawet na plazy miejskiej,nie ma tego ,jest odgórny zakaz,wiec dorosly tym bardziej swoj negliz powinien powstrzymać,jesli wychodzi w sród ludzi.Każdego zasady i reguly obowiązują w publ.miejscach i musimy sie do nich dostosowac czy nam sie to podoba czy nie

Gość do ja już kiedyś
czyli jednak jesteś gówniarą

Gość do ja już kiedyś
skąd wy bierzecie te baby świecące cyckami w miejscu publicznym bo żadnej jeszcze nie widziałam. Za to widziałam kilka razy w życiu mamy przykryte pieluszką, chustą z przytulonym niemowlęciem.

powiem szczerze że takie karmiące które w ogóle się nie zakrywają to chyba rzadkość bo ja ani razu takiej nie widziałam....

Gość ja juz kiedys
Alez ja mam twoje zdanie gleboko w dupie :D:D:D:D Tyle twojego, co na anonimowym forum innych powyzywasz :D Bo w realu to cicha pipa jestes :D

ja niestety bylam często swiadkiem jak matki karmiace o zgrozo nie zakrywaly sie,zwlaszca w parku,lub na ławce,lub pieluchą tylko dziecko zakrywaly i kawalek cycka na wyokosci sutka a powyzej sutka calym swoim bladym cycykiem swiecily .One chyba uwazają ze pierś to tylko sutek i nic pozatym, bo powyżej sutka nic a nic nie bylo zakryte.To mnie wnerwia

ja tu jeszcze nikogo nie wyzwałam w przeciwieństwie do ciebie:) i nie zamierzam zniżać się do twoje poziomu:) bo tobie ani twojemu mężowi i 10 fakultetów nie pomoże:) a to że mózgi wam się zlasowały to nie wyzwisko....ja tu tylko fakt stwierdzam:) za dojrzała jestem żeby wchodzić w pyskówki z gównażerią:)

Gość do ja już kiedyś
chyba piszesz o sobie bo jesteś wyjątkowo wulgarna Toksyczna dekolty gówniar nie przeszkadzają Ci bo częściej się zdarzają niż mamine cycki

"Toksyczna dekolty gówniar nie przeszkadzają Ci bo częściej się zdarzają niż mamine cycki"//// Skąd taki wniosek ze mi nie przeszkadzają czy też tak??czy ja w ogole gdzies na ten temat sie wyrazilam ze to stwierdzilas?Piszemy o matkach karmiących piersią w publiczych miejscach, na inny temat nie rozmawialmy przeciez tutaj

bo do prawie gołych gimnazjalistek wszyscy przywykli:P a karmiaca matka to ekshibicjonistka która karmi żeby sie legalnie obnażać:P zastanawiam się tylko gdzie są w realu ci których to tak brzydzi bo nigdy jakoś nie zobaczyłam nawet zgorszonego spojrzenia nie mówiąc już o innych rzeczach:)

mam 2 i karmiłam nie raz w różnych miejscach:) dla mnie to naturalne skoro mam dziecko zwłaszcza takie malutkie i tak samo dla mnie naturalne jest to że szukam w miarę mozliwości spokojnego miejsca i okrywam sie piluszką czy kocykiem i nie widzę w tym nic obrzydliwego:)

jak pozwolicie wlanym dzieicom w wieku gimnazjalnym chodzic prawie golym to macie .Mam dzieci już nastoletnie i ni cholery nie wyrazilam zgody na to aby prawie nagie lataly mi poza domem Mam kontrole w co sie ubierają i jak wygladają

nie miałam cycka na widoku bo się zasłaniałam:) czasem głębszy dekolt pokazuje więcej niż dyskretnie karmiaca matka:)

Gość Będzie lepiej:)
2+3:))) będzie chłopiec czy dziewczynka????

2+3 , no to sie ty okrywalamś czymkolwiek , a tutaj nastepuje problem kiedy kobieta w ogole sie nie zakrywa tylko piers jest calkowicie wyjeta . Bylam swiadkiem wiele razy takich sytuacji, i nie tylko ja, nie tylko w naszym kraju.Na to nie mam tolerancji . Wypadalo by sie zakryc,zaslonic a nie z calym cyckiem wyjętym siedziec przy wszystkich ludziach ,lub na wysokosci sutka szmatke zalozą a na reszte nic.Ja swoim dzieciom nie pozwlalam na golasa chodzic przy wszystkich i niech mają przykryte to co trzeba gdy wychodzą poza dom

Gość ja juz kiedys
Dla chamskich macior bede chamka. Dla normalnej matki bede normalna nieznajoma. Nie rozumiem dlaczego ktos moze miec prawo wywalania cyckow na wierzch a druga osoba, ktorej to przeszkadza ma to pokornie znosic. Nie nauczono was kultury w domu, to teraz brutalnymi metodami, obcy ludzie wam ja w leb wbijaja. Taka maciora, ktora juz raz miala przygode z grupa osob stojacych obok, kiedy karmi, kiedy czula sie bardzo nie komfortowo i spierdalala z oczu innym, drugi raz okryje swoje oblesne cycki pielucha albo kocem. Jest nauka? :D Jest, jest :P

Gość do 2+3
mozesz sobie nawet machac cyckiem jak ci to sprawia radosc, niektorych to naprawde nie interesuje, ale posmiewisko robisz z siebie. Jak ktos karmi dyskretnie to nikt nawet na ta osobe nie spojrzy, bo to wyglada tylko jakby przytulala dziecko wiec mam rozumiec, ze ty machasz cyckiem tak? No bo skoro kazdy pisze wyraznie , ze nie ma nic do dyskretnego karmienia, a ty w kolko,ze dziecko wazniejsze, ze glodne to widocznie cos cie tu zabolalo.Podejrzewam, ze sama dyskretna nie bylas. P.S. zadzwiwia mnie to, ze mozna karmic 3 latka dwa razy dziennie, nie wiem naprawde co mialas na celu robiac to.

Gość oj tammm tam
2+3:))) karmić 3 latka fujjjjj zboczona jesteś?

toksyczna pewnie masz rację bo sama czułabym się troche skrępowana takim widokiem ale tu głównie chodzi o kulture wypowiedzi a poza tym wszystkie które nie widzą nic złego w publicznym karmieniu piszą o dyskrecji... dla mnie to abstrakcja bo nigdy takiej nie widziałam.... czasem widać więcej czasem nic czasem maluch ściągnie niespodziewane pieluszkę.. mówi się trudno... dla mnie dużo bardziej gorszący jest fakt jacy ludzie są chamscy i wulgarni niz taka matka...