Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haHahshsUKADGkashfKAHFD

Do jakiego wieku karmicie PUBLICZNIE piersia dzieci?

Polecane posty

Gość ja juz kiedys.......
pisalam jaka mam metode na karmiace w miejscach publoicznych matki. Ija i moj maz i nasi znajomi. Po prostu stajemy przed takim babskiem i stoimy, bez slowa,patrzymy sobie, nie na nia centralnie wiec nic powiedziec nie moze ale wie, ze jest obserwowana. Kazda konczy karmienie i spierdala :D

Gość czop456
mama ale co cie oburzyło przecie masturbacja jest taka naturalna,jak możesz nie szanowac jego potrzeb seksualnych

Gość moj nie mial chodzika
moj ma rok i 4ms ale zawsze staram sie karmic dyskretnie.nie obchodzi mnie zdanie innych.

Gość mama dwójki pracująca
bo jest dorosłym człowiekiem i wie że to jest poza normami społecznymi, natomiast niemowle nie wie że pierś mamy jego pożywienie może komuś przeszkadzać. Poza tym zapewniam że nie szukam topiku dla osób masturbujących się publicznie i nie wykłucam się z nimi jakie to jest obrzydliwe, mam ich po prostu gdzieś.

ja już kiedyś... i ty nazywasz się kobietą???? weź idź bo matka to ty chyba nie jesteś jeszcze... jakby taka mi sie gapiła to bym jej zapytała czy cycków swoich nie ma czy pokazać jej moje:) takie zachowanie to naprawdę ..pełna kultura... i tacy uważają się za kulturalna inteligencję.... żałosne i gówniarskie

bo jest dorosłym człowiekiem i wie że to jest poza normami społecznymi, natomiast niemowle nie wie że pierś mamy jego pożywienie może komuś przeszkadzać. Poza tym zapewniam że nie szukam topiku dla osób masturbujących się publicznie i nie wykłócam się z nimi jakie to jest obrzydliwe, mam ich po prostu gdzieś. Poza tym jedzenie jest ważniejsze od masturbacji bo bez niego umrzesz a bez walenia można żyć...

CZop odpowiedz na pytanie. Groszy cię widok kobiety zasłoniętej pieluchą, chustą, szalem karmiącej swoje dziecko?

jakby ktoś ustał i gapił się jak karmię to zadzwoniłabym po straż że czuje się napastowana, bo tylko ktoś zboczony ostentacyjnie gapiłby się na biust. Może twój maż ma takie zboczenie tylko o tym nie wiesz?

Gość czop456
bo jest dorosłym człowiekiem i wie że to jest poza normami społecznymi, natomiast niemowle nie wie że pierś mamy jego pożywienie może komuś przeszkadzać. Poza tym zapewniam że nie szukam topiku dla osób masturbujących się publicznie i nie wykłócam się z nimi jakie to jest obrzydliwe, mam ich po prostu gdzieś. Poza tym jedzenie jest ważniejsze od masturbacji bo bez niego umrzesz a bez walenia można żyć... Ale przestań bredzić Twoje argumenty sa marne masturbujacy jest dorosły tak samo jak matka dziecka,a przez pół godziny jak kobieta znajdzie sobie utronne miejsce do karmienia to dziecko nie umrze. Wg moich norm społecznych i dużej wiekszosci ludzi w polsce karmienie piersia tez jest niesmaczne

Gość czop456
CZop odpowiedz na pytanie. Groszy cię widok kobiety zasłoniętej pieluchą, chustą, szalem karmiącej swoje dziecko? Nie gorszy mnie goły cyc,który i tak jakos się pojawia nie wiadomo co by sie robiło,bo nie masz 6 rak

pół godziny wrzasku niemowlęcia, nie wiesz o czym piszesz. Daje sobie na spokój, nie dyskutuję z masturbującym się prawiczkiem ;) którego sensem życia jest walenie

widać że ograniczony jeteś i szukasz dziury w całym. Sory, ale takiemu niczego się nie wytłumaczy. Więc mam nadzieję że spotkamy się w realu jak będę musiała dziecko nakarmić w parku.

Gość czop456
to wy jestescie ograniczone bo nie szanujecie innych jakos inne kobiety sobie radza i nie karmią w miejscach publicznych,to jednak można jak się chce

Gość o qrde::((((((((
to ustronne miejsce to niby jakie???

Gość czop456
tam gdzie nikt nie widzi

A pod chustą widzisz? Chyba ze sobie cos tam domyslisz. Sory, ale musze to napisać chyba zbokiem jesteś.....

Gość czop456
spadam,jesteście obrzydliwe i tyl zrozumcie ze nikt nie chce ogladac zwisó z rostepami

Gość mireczkowataa
pieczątka- czyli tak, jak przypuszczałam. Po prostu zostawiasz małe dziecko na tydzień, dwa. Tak podchodząc do kwestii wychowania rzeczywiście w życiu może się niewiele zmienić. Ja sama widze, jak mąż wyjeżdza na dwa, trzy dni jak córka za nim teskni. A co dopiero na tydzień, dwa. czop- może piwnica :) Śmieszne takie gadanie, naprawdę.

Gość pieczątka229
tak dokładnie jest,wyjezdzam i nie mam z tym problemu,oczywiście ze tęsknie za maluszkiem ogromnie,ale tata tez jest rodzicem niech on sie troche zajmie dzieckiem,po drugie mysle ze to dobra szkoła smaodzielności dla malucha

Gość mireczkowataa
pieczątka, a ile ma Twoje dziecko?

Gość konfidło
Czop, weź już nie bredź, to Ty nie szanujesz kobiet karmiących, a piszesz, że my nie mamy szacunku. Nie masz w sobie za grosz ludzkich odruchów, przeszkadza Ci małe bezbronne dziecko, które płacze o jedzenie, dla takich idiotów jak Ty mamy szukać godzinę ustronnego miejsca z płaczącym dzieckiem, żeby Tobie nie przeszkadzało ? A co Ci przeszkadza kobieta, która ma całkowicie zasłoniętą pierś siedząca z dzieckiem ?No co Ci to przeszkadza, skoro piersi nie widać ? Niech i ta kobieta siedzi wśród ludzi, ale ma pierś zasłoniętą, to co Cię zniesmacza, sam fakt, że siedzi ? Dziecko Cię zniesmacza ? To może karmiące matki mają zamknąć się z dziećmi w piwnicach bo Ty zniesmaczony ? A kogoś może tak samo zniesmaczać Twój ryj, jak Cię widzi na ulicy !

Gość pieczatka299
8 miesiecy

Gość konfidło
Zniesmaczać mogą różne rzeczy, zniesmaczają obleśni ludzie, kupy na trawnikach, pijani żule na ławkach, kobiety karmiące, ryj czopa idącego ulicą zniesmacza, a jednak wszystkie te zjawiska się zdarzają czy tego chcemy czy nie i jakoś ludzie muszą z tym żyć

Gość mireczkowataa
pieczątka- i ile razy byłaś na tych żaglach?

Gość pieczatka229
Zegluje jak narazie tylko w polsce wiec gdy jest sezon wiec zima odpadla,ale w lutym bylismy na nartach na tydzien w karpaczu bez dziecka,a od kwietnia zegluje co drugi weeknd takbjk wczesniej,w lipcu wybieram sie na tydzien na mazury na zagle bez dziecka oczywiscie

Gość mireczkowataa
no widzisz pieczątka, czyli zostawiasz maleńkie dziecko na tydzień babci. Twój wybór. Moim zdaniem niedojrzałe. Kropka.

Gość przeczytalam caly temat
bo sie nudze:P Nie interesuje mnie czy ktos karmi piersia publicznie czy nie, nie patrze na to nawet jak gdzies dostrzege. Mnie to krepuje po prostu, jesli karmiacej nie to moze sobie w ogole nago paradowac. Ale zgodze sie z jednym co ktos juz napisal: o dziwo te zgrabne, ladne mamy nie wystawiaja piersi, a te grubsze zaniedbana, machaja piersiami na lewo i prawo:) Co do dojrzalosci. Nie wiem od kiedy karmienie piersia jest wyznacznikiem dojrzalosci czy milosci do dziecka:) Dziecko nawet nie bedzie pamietac czy bylo karmione piersia czy butelka (chyba, ze ktos karmi 3-4 latka jak jedna juz pisala, ale to juz rzadkosc i patologia). To czy dziecko bylo karmione piersia czy butelka nie ma zadnego wplywu na jego dalsze zycie. Oczywiscie wiem o przeciwcialach, wartosciowym mleku- nie trzeba mnie uswiadamiac:) Pisze tylko, ze nie ma znaczenia czy ktos karmil rok czy 2 miesiace. Co do zmiany zycia po urodzeniu dziecka to oczywiste jest, ze kazdemu sie wszystko zmienia, ale nie wolno zapominac o sobie. Ja wrocilam do pracy bardzo szybko, bo po 3 miesiacach. Pierwszy raz zostawilam synka na weekend jak mial pol roku. Z mezem co roku wyjezdzamy na dalekie wakacje, lubimy podrozowac. Zazwyczaj spedzalismy 3 tyg na takich wyjazdach, teraz tydzien, gora dwa, a reszte czasu z dzieckiem w spokojniejszym miejscu. Moj synek ma obecnie 2,5 roku, zostal pierwszy raz na tydzien u babci jak mial skonczony roczek, w tym roku tez zostanie, a my pojedziemy. Nie wiem co niedojrzalego moze byc w tym, ze rodzice chca spedzic troche czasu razem. Ja czesto jak bylam mala zostawalam u babci i dziadka na wakacjach, nie mam zalu do rodzicow, wspominam to dobrze, zero traumy i nic w tym stylu:D

Gość pieczatka229
Nie widze w tym nic niedojrzalego ze zostawiam dziecko na tydzien z babcia albo na weekend z ojcem,moje potrzeby sa dla mnie tak samo wazne jak potrzeby dziecka,jak wczesniej ktos napisal niech kazdy zyje swoim zyciem i nieosadza innych,ja szanuje twoje podejscie a jak widac ty mojego nie.

Gość lusia_tusia
,Mam wrazenie ze niektore kobiety poswiecaja sie wylacznie dziecku bo nie maja pomyslu na siebie i swoje zycie,dowartosciowuja sie tym ze sa komus potrzebne i ktos je kocha bezgranicznie,potem idzie taka sfrustrowana kobieta i ryczy w telewizjibze cale zycie posiecila dzieciom i zatracila siebie

Gość ja juz kiedys...
Ha, czyli jednak jak ktos sie patrzy jak karmicie wymionami bachora to nie bardzo sie wam podoba, co? :D Glupie jestescie, juz wam napisalam krowy, ze my sie patrzymy nie ostentacyjnie wiec gowno mozecie zrobic :D Stac mam prawo. Oczywiscie jak krowa wraz z wymionami i z bachorem juz spierdala to komentujemy dosc glosno co myslimy o takiej suce :D Ubaw po pachy! :D:D:D:D