Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haHahshsUKADGkashfKAHFD

Do jakiego wieku karmicie PUBLICZNIE piersia dzieci?

Polecane posty

Gość do 2+3
mozna karmic dyskretnie. No, ale nie 3 latka:D Mozna tez karmic wulgarnie, obnazajac piers specjalnie badz majac gdzies kto podziwia cie w neglizu. A pisanie, ze bardziej bulwersuje cie chamskie spoleczenstwo to zaden argument:O To nie temat o chamskim spoleczenstwie a o publicznym karmieniu. Mnie takze bulwersuje bardziej wiele innych rzeczy, ale jak nie mam argumentow to nie zmieniam tematu.

nie macham cyckiem bo za bardzo przylegaja żeby nimi machać:) może twoimi sie da ale moimi raczej nie:) no karmiłam 2 lata i 11 mc bo tak wyszło i nikomu nic do tego:) drugiego karmiłam 13 mc i też mój wybór:) a rzucam się o waszą kulturę wypowiedzi bo większość z was nie umie przedstawić swojego zdania w sposób kulturalny i to nie moja wina:) to co o mnie myslicie gówno mnie obchodzi bo jesteście tylko zlepkiem liter za którymi nikt ważny dla mnie sie nie kryje:) dla mnie ważniejsze jest to co mysli o mnie mąż i moi bliscy i ja sama a nie banda obcych bab z którymi nie można normalnie podyskutować bo one mają swoja wersję mojej osoby i mojego życia ulepionego z iluś tam postów:)

a na co mi argumenty??? jak dla mnie matka może sobie karmic jak chce a jakbys doczytała to bys wiedziała że jak był juz taki duzy to publicznie nie karmiłam

Gość ja juz kiedys
Dno!!!! Zatracona kobiecosc. Obrzydlistwo!

Gość do 2+3
"nie macham cyckiem bo za bardzo przylegaja żeby nimi machać może twoimi sie da ale moimi raczej nie" z reguly kobiety karmiace maja powiekszone piersi, wiekszosc moze nimi machac:) "no karmiłam 2 lata i 11 mc bo tak wyszło i nikomu nic do tego drugiego karmiłam 13 mc i też mój wybór" alez mi nic do tego, po prostu mnie to zdziwilo. "a rzucam się o waszą kulturę wypowiedzi bo większość z was nie umie przedstawić swojego zdania w sposób kulturalny i to nie moja wina" chyba nie o moja kulture ci chodzilo, bo ja nie uzywam wulgaryzmow i nikogo nie obrazam jakbys nie zauwazyla "to co o mnie myslicie gówno mnie obchodzi bo jesteście tylko zlepkiem liter za którymi nikt ważny dla mnie sie nie kryje" nic o tobie nie mysle, bo jak juz stwierdzilas jestes tylko zlepkiem liter dla mnie "dla mnie ważniejsze jest to co mysli o mnie mąż i moi bliscy i ja sama a nie banda obcych bab z którymi nie można normalnie podyskutować bo one mają swoja wersję mojej osoby i mojego życia ulepionego z iluś tam postów" skad taka agresja? Ja z toba wlasnie normalnie dyskutuje, a ty mi z wrednymi babami wyjezdzasz:O Moze w zwiazku z kultura wypowiedzi zacznij od siebie, a potem patrz na innych. Zazwyczaj jest tak, ze swego brudu sie nie widzi.

jakbym zatraciła swoja kobiecość nie byłabym w ciąży:) sedno kobiecości to nie machanie cyckami przed facetem w łóżku:) przynajmniej dla mnie:) dla mnie zatracona kobiecość to np wulgarne wypowiedzi jak u jakiegos faceta bez obycia:) ale to twoja sprawa jak postrzegasz kobiecość:)

ale do 2+3 ja akurat nie biłam do ciebie tylko do tej wyżej i do tej co mnie od zboków wyzwała więc jeśli poczułaś się urażona to przepraszam

Gość do 2+3
ok nic sie nie stalo. Po prostu zle zrozumialam, sama tez nie popieram wyzwisk.

Gość 5262828625234567809876543
Jak to ile karmić całe życie ja mam 20 lat i ciągne cycusia mamusi bo mamusia mi daje to cudowna kobieta ❤️ kofam ją :)

Gość ja juz kiedys
2+3 ale ty podobno cyckami nie machasz bo "za bardzo przylegaja" :D Na marginesie... opadly ci juz, tak? I przylegaja? :P Wiec w koncu sie zdecyduj czy machasz przed facetem czy nie machasz bo ci oklaply? :D Ide stad. Ubawilam sie z was juz dosc :P .... na dzisiaj :P

Gość 5262828625234567809876543
po za tym karmiące matki mnie strasznie rajcują i podniecaja to takie niewinne i naturalne a zarazem takie podniecające raz widziałem jak jedna atrakcyjna kobieta ok 25 lat karmiła piersia jakiegos dzieciaka szok mój penis tak mi zesztywniał że aż mnie zabolało .... do tego miała zajebiste piersi duże , jędrne i te sutki z ciknącym mlekim ja pierdole aż miałem ochtę wyjebać dzieciaka i sam zacząć pić mleczko ❤️

Gość gegefq
miała zaj**iste piersi duże , jędrne i te sutki z ciknącym mlekim to pewnie mnie też by podnieciła :D

Gość hanka od rumcajsa 22
Moja kuzynka karmila do 3 roku zycia,maly podchodzil lapal ja za piersi rozpinal bluzke i wolal ze chce cyca,wszyscy byli przy tym zazenowani matka ludzie wkolo,wiec nie powieci mi ze nalezy karmic w nieskonczonosc i to mily widok

Gość filemon_kot33
Mafki polki wasza epoka sie konczy,nie ma wywalania cycow na widok publiczny,w USA juz zakazali,niedlugo europa

ta jasne... ale tylko w georgii i to dotyczy dzieci powyżej 2 roku życia a nie kilkumiesięcznych maluchów:P

Gość filemon_kot33
Najwazniejsze ze ktos przetarl szlak i teraz bedzie juz tylko lepiej

Gość Ffffffff,,,,,......
Karmienie cycem gdy dziecko ma 2-3 lata to już zamienienie kobiety w krowe, a piersi można już nazywać wymionami do dawania mleka.... Ale to moje zdanie.

Nie podoba mi się karmienie piersią publicznie. Jest to okropne. CZY MATKI NIE MOGĄ TEGO ROBIĆ DYSKRETNIE. Moja szwagierka w ostatnie święta Bożego Narodzenia gdzie wszyscy siedzieli przy stole (było przy stole 5 szwagrów, 2 inne szwagierki, i teściowie) a ta wypiep***** swoją pierś i karmi przez 40 minut swoje cztero miesięczne dziecko. Jakby nie mogła gdzie indziej tego zrobić i mogła by iść do innych pokoi a były jeszcze 2 wolne gdzie nikogo nie było. Wszyscy byli zniesmaczeni, chłopy po suficie oczami trzaskali oprócz teściowej która wpadła w samozachwyt i ochy i achy z jej strony wielkie były. Jakby szwagierka miała drugą pierś na wierzchu to by się do wnuczka na pewno dołączyła. Szwagierka pokarmu miała bardzo mało i od dawna dokarmiała butlą na ale pokazać się musiała tesciowej że ona piersią karmi. I tak musiała butlę zrobić pózniej bo dziecko było głodne i darło się wniebogłosy. Moja kuzynka która niedawno urodziła córeczkę jest tego samego zdania co ja i jak ona urodziła i przyszliśmy z mężem do niej w odwiedziny to karmiła małą na wersalce leżąc bokiem i tyłem do nas. Itak powinno być. Ani ona nie była skrępowana a nam też nie było głupio.

Do kamyl Jeszcze nie jestem matką, ale jak nią będę to nie zamierzam wypiep***** swoich piersi na widok publiczny czy w sklepie, parku czy na imprezach rodzinnych przy stole. Wiadomo mamy dzieciaczków też muszą wychodzić przecierz nie odizolują się przez cały okres karmienia piersią w czterech ścianach. Nie mam nic przeciwko karmienia piersią np w sklepie czy parku gdy matka pierś przysłoni i lekko dzieko np pieluszką i wtedy to się tak nie rzuca rażąco w oczy. Jakiś czas temu w ubiegłe wakacje byłam z kuzynką w Galerii Krakowskiej. Jemy sobie hamburgera a kobieta taka przy kości z małym dzieckiem ławkę dalej siedzi. Miała bluzeczke na ramyczkach. Nagle podnosi bluzkę i stanik do góry nad piersi i nawet nie trzymała tego bo się jej wszystko nad piersiami trzymało i tak świeciła całym biustem na przejściu. Miała we wózku pieluszki i kocyk nie mogła się jakoś przysłonić tym. Widok był naprawdę nieciekawy a ona nieczuła się zażenowana. Dla mnie ta sytuacja równa się z taką jakby ściągła spodnie majtki staneła na ławeczce i zrobiła skłon do butów.

ja karmie piersia po wyjsciu z domu ale tylko w jakis miejscach gdzie mnie nikt nie widzi, wstydze sie jak nie wiem co. piersi mam naprawde wielkie dlatego zawsze szukam dyskretnego miejsca. to samo sie tyczy odwiedzin u rodziny. nie wyobrażam sobie wystawiania swojego cycora wśrod ludzi