Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna???

Za drugim razem zawsze odpisuje.. testuje mnie?

Polecane posty

Gość ajajajjjjjjjjjj
Hej to prawda, wiadomości mogą nie dochodzić jeśli są wysyłane przez portale. Sama miałam niezłe historie z facebookiem. Czemu po prostu nie powiesz mu że od tej pory życzysz sobie żeby kontaktował się z tobą tylko przez maila lub telefonicznie, a nie przez żadne portale, bo nigdy nie wiesz kiedy wiadomość doszła a kiedy nie. I problem z głowy. Bo email to akurat musi dojść.

Gość naiwna???
Dzięki, że chociaż jedna osoba mnie rozumie.... Jestem na 100% pewna, że przynajmniej 2 razy ktoś nie dostał mojej wiadomości wysłanej przez ten portal. Chyba faktycznie powinnam przejść na maila... Z tym, że w rozmowie z nim ostatnio zdarzyło się to więcej razy, dlatego w pewnym momencie doszłam do wniosku, że być może on je dostawał, ale z jakiegoś powodu nie odpowiedział. Zresztą, już po pierwszym spotkaniu doszłam do wniosku, że jest fajny, ale to nie jest związek na stałe... chociaż... mimo to miałam ochotę jeszcze kontynuować znajomość. Drodzy piszący, nie litujcie się nade mną, poradzę sobie:) Może nie jest się czym chwalić, ale taka znajomość w okresie bycia singielką po prostu zaspokaja pewne potrzeby: czyjegoś zainteresowania no i dobrego seksu (nieporównywalnego z takim, jaki się ma z kimś zupełnie nieznajomym).... miałam przez chwilę słabość do niego, może przez jakiś miesiąc/półtora zajął moje myśli na tyle, że nie byłam skłonna zainteresować się kimś innym... ale im mniej się facet stara, tym większa szansa, że jak spotkam kogoś lepszego, to ani chwili się nie będę zastanawiać, kogo wybrać...