Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfecta

15:55 TVN Rozmowy w toku sprawa Małej Madzi

Polecane posty

Dla wszystkich zainteresowanych sprawą małej Madzi... Dzis w "Rozmowach w Toku" o 15:55 rozmowa z Katrzyna i Bartkiem W.

Gość develana
teraz wielie hallo robia ale jak prosci ludzie mowili ze oni sa zamieszani obydwoje w smierc swojej corki to wszyscy sie pukali w czolo bo to niby tragedia a teraz po takim czasie wygrzebuje sie nowe fakty i prawda wychodzi tylko po co??? rozmawy w toku !!!! po cholere??? pytam?// przeciez i tak powiedza co beda chcieli i mieszac w glowach tym nie dokonca przekonanym komu wierzyc

Gość Pinda-Lafirynda
Dla wszystkich zainteresowanych: Katarzyna i Bartek. W. wystąpią w wiosennej edycji Tańca z gwiazdami"... Zatańczą z samymi mistrzami: Katarzyna z Rafałem M. a Bartek-jak sobie sam zażyczył-z Edytą H. :D

Gość week of view
Nudzi wam się ? przez ile bedziecie jeszcze buczec na ten temat? To jest slabe, naprawde... 🖐️

Mylisz sie ludzie obejrzą nie dla K i B ale dla tematu i PROBLEMU: ZE SA MORDERCZYNIE DZIECI BARDZO MŁODE SIKSY TAK PO 16 DO 20 KILKU LAT. i to jest ciekawe...dlaczego i jak zabiły..A nie K i B

ja osobiscie uwazam ze to jest bardzo ciekawe, a jesli Ci nie pasuje to sie nie wypowaidaj :) zobaczycie jak ona bedzie grała, widziałam urywek i w momencie gdy powie ze chce przerwe widac ze to na pokaz wszystko :D

Gość gdyby nie ten cyrk medialny,to
wzięliby ich oboje na solidne,ostre przesłuchanie parę dni po zdarzeniu,i byłaby znana prawda,a tak jest takie sranie w banie

Gość gdyby nie ten cyrk medialny,to
mało to się morderstw zdarza również dzieci,i prawie wszystkie Policja wykrywa według normalnych procedur bez wsparcia TVN,a nagle się zrobił cyrk

Gość NOOOoooooooo
bd oglądać .

Gość ale wiooocha
ja tam nie widze zeby ona stracila dziecko a w tych wlosach wyglada jakby peruke miala http://tnij.org/p2fi

bo ma peruke, przeciez ona blond teraz ma ... ale z jakim uśmiechem siedzi ;/

Gość fgfgdgdgdgdgd
powiedzcie mi z czego ona sie tak cieszy? dopiero co jej dziecko zmarlo to nei ejst normalne zachowanie

hmm ta kobieta nie jest normalna... ale wydaje mi sie ze juz nie poznamy prawdy jak bylo tak naprawde...;/

Gość ale wiooocha
tak mi sie wydawalo ze to raczej nie jej wlosy bo te blond byly takie liche a tu takie siano

Gość dfgdfg
ale im sie teraz powodzi i ja sie pytam kurna za co :O

Gość lkjio
jak zwykle ta morderczyni będzie grała. czytałam artykuł i jakiś psycholog sie wupowiadal po tej ich ostatniej koferencji. Mówił,że morderczyni ma wiele twarzy i wciela się w różne role.dzień wczęsniej przed konferencja gadal normalnie a na konferncji co?? udała,że niby na GARści leków. Normalnie jakbym ją na ulicy spotkała to bym jej w ryj napluła i powiedział co o niej sądze.Szmata

noom... zwroccie uwage na to jak ona powie ze chce przerwy.... i jej dalsze zachowanie...

Gość loszka1
Katarzyna W. zatanczy z Hakielem,a Bartek z Cichopkową

Gość tak sobie myśle.
online bedzie z godzinnym opoznieniem

zaczyna sie :) ale widac po jej mordzie ze klamie jak z nut caly czas............

pieprzona cipa caly czas sie usmiecha... tak sie zachowuje matka po smierci swojej coreczki??!!!

Gość znowu nowa fryzura.
dużo czasu mają. a z czego oni żyją?

Gość Anglistka33**
Jacy oni sa sztuczni...

Gość rendddda
Jest sztuczna do granic mozliwosci. Dla mnie to jest cyrk na kolkach. Jsli ktos wierzy tej wywloce to jest slepy i glupi.