Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomagam przy kredytach

Kredyt hipoteczny lub firmowy? Pomogę :)

Polecane posty

Gość Pomagam przy kredytach

Witam! Zajmuję się kredytami od 12 lat. Od 4 lat specjalizuję się w kredytach hipotecznych i firmowych. "Kredyty bez BIK" - nie ufam takim kredytom. Za to bezpłatnie powiem Ci gdzie znaleźć dobry kredyt. Poznaj przykładowe ciekawostki: "Rodzina na Swoim" a także kredyt tradycyjny na zakup mieszkania/domu (bez dopłat państwa) Istnieje opcja kredytu do 110% wartości nieruchomości - czyli klient dostaje kredyt na 100% ceny + WSZYSTKIE opłaty okołokredytowe + dodatkowa gotówka - np. na notariusza lub prowizję biura nieruchomości. Dodatkowo można otrzymać drugi kredyt na wykończenie/remont kupowanej nieruchomości w jednym wniosku! Czyli: 1) dostajesz kredyt na 100% ceny mieszkania/domu 2) dostajesz kredyt na koszty kredytu + dodatkowa gotówka - do 10% wartości kupowanej nieruchomości 3) dostajesz kredyt na remont - np. na odświeżenie mieszkania/domu. Krótko - możesz dostać super kredyt, gdzie nie wydasz nawet 1zł własnej gotówki. To bardzo rzadkie przypadki! Ciekawostka kolejna - uznawane są różne dochody - np. umowy o dzieło,zlecenia, dochody z najmu, praca za granicą, diety kierowców TIR. Kolejna ciekawostka - super produkt dla klientów z dużym majątkiem w nieruchomościach! - kwota kredytu: do 50% wartości majątku klienta liczonego wg zasady: wartość posiadanych nieruchomości minus zobowiązania = wartość majątku - badanie zdolności: TYLKO przychodowa - wystarczy udokumentować PRZYCHODY (nie dochody) TYLKO do wysokości raty kredytu! Kredyt dla inwestorów w nieruchomości W tym przypadku wystarczy, że prognozowany dochód z najmu pokrywa pełną ratę. Trzeba posiadać jednak nieruchomość na własne cele mieszkaniowe i wkład własny min. 25% Kredyt z uproszczoną ścieżką dla wybranych grup zawodowych - oferta dla: lekarzy, farmaceutów, radców prawnych, adwokatów, doradców podatkowych i innych - na oświadczenie o dochodach - NIC WIĘCEJ! A co z kredytami dla firm? - kredyt dla nowych firm - od pierwszego dnia prowadzenia DG - szereg różnych rozwiązań - kredyty na oświadczenia, na prognozę, na przychody. - gotówkowe, hipoteczne, limity, itp. Masz firmę? Szukasz kredytu? Opisz swój przypadek, a ja podpowiem gdzie szukać. :)

Gość gość
Witam, jestem zainteresowany pozyskaniem kredytu inwestycyjnego na prognozowany dochód. Inwestycja to wybudowanie budynku mieszkalno-handlowego, przeznaczonego całkowicie na wynajem. Obiekt ma powstać w atrakcyjnej lokalizacji na działce, której jestem właścicielem (wartość działki 400tys), projekt gotowy z prawomocnym zezwoleniem na budowę. Na część handlową mam już umowy 10-letnie z siecią handlową ,,Żabka" i ,,Wielkopolski Indyk", które gwarantują przyszły dochód netto 5800. Stan zerowy zrobię z środków własnych(plus wartość działki), na dalszy etap potrzebny kredyt około 300tys. , są banki, które finansują takie inwestycje na prognozę dochodu?

Gość aniaaaaaq
Witaj, Chcualabym uzyskac kredyt hipoteczny na mieszkanie w wysokosci 250 tys przy czym 150, 200 tys to mieszkanie a 50 tys na remont. Moje zarobki to 5200 brutto ale umowe mam tylko na rok. Moj narzeczony ma dzialalnosc od wrzesnia zeszlego roku w ktora na start zainwestowalismy nasze oszczednosci ok 30 tys. dzialalnosc na dzien dzisiejszy wyrownuje nasz wklad. A kapital na plus jaki my widzimy to 7000- 9000 zl. jak widzisz nasze szanse na kredyt hipoteczny w jakim banku najkorzystniej i czy w ogole mozemy dostac w takiej sytuacji. drugi temat moj narzeczony mysli o kredycie aby szybciej rozwijac firme, myslimy o 100 tys zl. jak to wyglada zeby uzyskac kredyt na ta kwote.

Gość kabarasiek
Nie ma kredytów bez BIK, są tylko pożyczki. Ze wszystkimi bankami masz umowy? Prawda jest taka, że np. w zakresie ofert firmowych jest max kilka banków, które mają dobrą ofertę, choćby https://www.ideabank.pl/ A dlaczego? Wystarczy zerknąć na listę - https://www.ideabank.pl/ranking-kredytow-dla-firm Raz, że przyznają kredyty nawet jeśli ktoś dopiero zaczął działalność, a dwa - bez zabezpieczeń majątkowych można dostać nawet 100 tysięcy. Gdzie jest podobnie?

Gość Caliinka4
To prawda, w kwestiach kredytowych najlepiej mieć dobrego doradcę finansowego pod ręką, ja w Krakowie bywałam u tego Pana http://1doradca.pl wszystkie banki obsługuje więc ofert ma wiele.

Gość dantoniaaaaaaa
Serio ktoś bierze kredyt od randomowej osoby reklamującej się na kafeterii?? Szukam polecenia dobrego kredytu bankowego! lub zaufanej firmy pozabankowej, nie prywatnych osób

@dantoniaaaaaaa Dzień dobry, rozwój działalności gospodarczej często idzie w parze z koniecznością skorzystania z zewnętrznych źródeł finansowania biznesu. Nie musi to jednak oznaczać wysokich kosztów związanych z uruchomieniem pożyczki. Oferowane przez nas kredyty dla firm są finansowane prosto od inwestorów, dlatego wszystko przebiega sprawnie i przy zachowaniu najwyższej jakości usług. Możliwa kwota uzyskania pożyczki w Kredytmarket to od 10 do 50 tys. zł, a oprocentowanie wynosi jedynie 9,9% w skali roku. Nie wymagamy zakupu żadnych produktów dodatkowych, ubezpieczeń ani konieczności otwierania konta bankowego. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy na naszą stronę https://kredytmarket.com/.

Gość baster123
W banku Raiffeisen można się starać o limit kredytowy dla firm. pozwala on na finansowanie bieżącej działalności i jest ważny przez rok z możliwością przedłużenia.