Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariusz Max

zabiore na wakacje

Polecane posty

Gość ja mam 21 lat w tym roku
chętnię się wybiorę, ale musisz mi najpierw przedstawić komplet badań (ja przedstawię swoje), badania tej dziewczyny, wiadomo - nie chcę żadnych chorób wenerycznych i mogę dopiero końcem maja. Co Ty na to?:)

Gość kociara1
No własnie powinienes cos zmienic w swoim zyciu bo raczej sam jestes desperatem skoro cie nie stac na stała partnerke tylko opłaconą. Zreszta co ja mówie jaka opłacona ? Myslisz ze któras bedzie dawała za tydz wakacji. Żal.

Gość niestety.........
nasz flustrat pewnie sie powiesi,że nic nas nie zafascynował,miał dobre checi a wyszlo mu jak zwykle pod górke,egiptem chcial uszcześliwić siebie ,a tu taki afront,każda ma go gdzieś.

3 pytania żyje,żyje,,.... ;) co do 3 pytań... dwa pierwsze... totalnie głupie na trzecie:nigdy nie byłem sam ;) teraz też będzie kpl:) do kończącej 21 lat: oczywiście, masz rację !badania to podstawa i tutaj n ie ma żadnych problemów.

Cześć! Ja bym była chętna z koleżanką! Jesteśmi bi więc możemy spędzić faktycznie "pojechany" urlopik! Chętnie wyslemy fotki...ja mam 19 a Anka 21 lat! Jeśli nie za późno to my prosimy! :)a jak chcesz możemy wymagać...wiesz o co chodzi ?! :)

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam

Gość Miszaaa83
a skąd jesteś? wypadałoby się wcześniej poznać/spotkać

Byłam pierwsza :p

kiedy zatem ten egipt? :)

i jeśli w myśl zasady kto pierwszy to tak jak Tobie pasuje ...czyli końcem maja. Ale to jeszcze uzgodnimy :)

Gość gfdfgffdgdfgdfgf
ej dzewczyny, ja wiele razy jeżdziłam na takie wakacje z facetem, zwiedziłam połowę świata i ZAWSZE dostawałam do ręki tyle co kosztuje wycieczka, więc ta oferta jest gówno warta, naprawdę!

Gość takie tam duperele nic więcej
Stary, zdesperowany śmieszny faceciku, musisz być dość ubogi skoro proponujesz wypad do tych brudasów :( tylko podobne tobie dały się złapać na lep :D ciekawe, co twoja żona robi jeszcze z takim imbecylem.....

Gość dfghfdgfdgdfgdf
wlasnie sie zastanawiam co wam przeszkadza w kolesiu - jak chce to niech sobie bierze laski i postawi im wyjazd - a jak wy dziewczyny myslicie ze to zla opcja jechac z kolesiem na wakacje ktory za wszystko placi to sie przyjrzyjcie swoim oblesnym faceta ktorym dajecie dupy i nawet drinka wam nie kupi .....nie mowiac o zabraniu na wczasy...

a skąd wiesz, że ten też nie jest obleśny? :D na 100% przystojny, wysportowany, kulturalny i zamożny 40-ek szuka panienek na kafe, pękam ze śmiechu :D

dfghfdgfdgdfgdf TA WYPOWIEDŹ ROZBAWIAŁ MNIE DO ŁEZ!hihhihihii! Dobre.... a tej od dupereli... straszny pustak z Ciebie! :) naprawdę... nie rozumiesz że to ma być wyjazd relaksujący? w zeszłym roku wybrałem się na taka imprezę na Kubę... nigdy więcej!a wiesz czemu? dupa zapuściła mi korzenie (12 godzin lotu) a efekt ten sam co w Egipcie...ale trzeba mieć mózg żeby to zrozumieć... a co do mojego stanu posiadania... nie martw się ! jakoś wiąże koniec z koncem :) Egipt jest wg mnie zajebisty... i jeśli mam do wyboru morze karibskie (12godzin) i czerwone (4 godziny) wolę to drugie...

lepiej być pustakiem w realu niż rżnąć wyluzowanego tatuśka na kafe :D

ojtam,ojtam! tatuśka!to chyba dobrze? tatuś to dowód na to że się ma ptaka co? nie gniewaj się proszę... tak naprawdę pewnie nie jesteś pustakiem.... poniosło Cie w wypowiedzi i tyle. Myślę jedynie że jeśli nie jesteś za opcją wyjazdu nie powinnaś zabierać głosu!:) Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam za pustaka!:)

no nie... w ten sposób to my nigdy się nie umówimy :) jeśli nie pasuje Egipt to może ,...ZAKOPANE!?

odpadasz... poziom intelektualny Twojej wypowiedzi świadczy o tym że jesteś prymitywna ... tydzień z takim mułem to kara nie przyjemność! stoi?:)

ruhać piszemy przez "ch" taaaa... pewnie bym chciał...ale nie dla psa kiełbasa... a teraz zakładaj "walonki" i idź do obórki zgasić światełko:)

Gość Kiziaptw
176cm wzrostu 58kg rozmiar biustu C długie czarne włosy lubię krótkie spudniczki i wysokie szpilki

hmmmm...Kizia:) a ile masz lat? rozumiem że szczegóły na e-mail...ale ...:) i gdzie mieszkasz?

Jesteś aż tak zdesperowany, że szukasz towarzyszek no forum internetowym czy aż tak tępy? A może jedno i drugie? Zresztą i tak nie wierzę w ten scenariusz, ale dowartościowuj się dalej, w końcu Twój wątek ma już dwie strony :D