Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolkniklolalalla

Jakie tabletki wspomagające odchudzanie są dobre?

Polecane posty

Gość gość
gość, nie powinnaś omijać drugiego śniadania. Jadanie 5 posiłków dziennie to podstawa. Naucz swój organizm odpowiedniego odżywiania, a na pewno efekty będą lepsze :) co do tabletek, mi pomagają. Czuję się świetnie, chudnę więc jestem zadowolona. Obecnie mam african mango 180, ale wcześniej stosowałam forskolin i powiem szczerze nie widzę różnicy. Oba są bardzo dobre :)

Gość gość
Trochę się zapuściłam przybyło mi jakieś 12 kg.Slimunox biorę od tygodnia.Szybsza przemiana materii mniejszy apetyt i dwa kilo mniej .N apoczątek to wystarczy.

Polecam Wam bardzo fajną serię odżywek dla kobiet firmy Olimp. Są to odżywki i suplementy dedykowane dla kobiet więc ich skład jest tak dobrany aby efektywnie wspierać organizm kobiety. Olimp Queen Fit bo tak nazywa się ta seria jest już ok rok na rynku i opinie są bardzo dobre. Define It Lady - wspomaga odchudzanie https://www.megapower.pl/olimp-queen-fit-define-it-lady-60-tab-p-6316.html

Gość gość
Ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie :)

Gość Krystyna_Wagrodzka
Dziewczyny, żadna chemia nie pomoże tak jak zdrowy tryb życia. Zacznijcie od zdrowych wyborów przy zakupach i codziennie jakiejś małej aktywności fizycznej. Na śniadanie zamiast kanapek płatki fritella. Potem na obiad sałata zamiast makaronu. wieczorem razowe pieczywo. przez cały dzień warzywa owoce. Nie ma lepszego i zdrowszego sposobu na odchudzania.

Gość Lantia
Wiecie co jest najważniejsze podczas odchudzania? Samodyscyplina i motywacja, bez tego nic się nie uda. Ale dodatkowo oczywiście, warto pomyśleć o jakimś wspomaganiu. U mnie to zupełnie naturalne - herbatka funkcjonalna z Big-Active. Spróbujcie 4xSuperSlim, u mnie się bardzo fajnie sprawdza, ogranicza apetyt, pomaga pozbyć się wody.

Gość gość
Ja na dietę przeszłam, po tym jak przestałam karmić piersią. Do diety dodałam w celu wzmocnienia procesu, szczególnie że równocześnie zaczęłam ćwiczyć na siłowni, Slimunox i po 3 miesiacach wróciłam do wagi jaką miałam przed ciążą

Gość Dzasss
Dodam , że po zakonczeniu będzie można podejrzeć wyniki ankiety :) Pozdrawiam:)

Gość Ewak234
Jeżeli chodzi o mnie ja mam bardzo dobre wspomnienia z IQacai. Brałam te tabletki przez 3 miesiące i była widoczna różnica. Oczywiście nie odpuszczałam ćwiczeń ani diety, ale nie liczyłam jakoś skrupulatnie kalorii. Jagody acai mają fajne działanie wspomagające metabolizm poprzez dużą zawartość błonnika. Poza tym skład tych tabletek jest bezpieczny - chrom i cynk wspomagają nas w tej walce. Uważam, że cenę też mają spoko.

Witam, przetestowałam na sobie różne specyfiki i niestety z przykrością stwierdzam, że nic nie działa... a dużo zrzucić nie chcę... w ogóle mam wrażenie, że po 30 ce to już trudno ruszyć z wagą w dół.... Pozdrawiam

Gość gość
Witajcie dziewczyny ja chcialam wam ze swojej strony goraco polecic naturalne tabletki bez zadnych sztucznych i syntetycznych skladnikow,na bazie naturalnego zielonego jeczmienia ktory skutecznie spala tluszcz i oczyszcza organizm z toksyn.Zajrzyjcie i zapoznajcie sie z produktem ,polecam naprawde warto http://nplink.net/70genpSZ

Gość gość
Same tabletki nie pomogą to fikcja, najwyżej przeczyszczą organizm, a potem efekt jojo murowany. Ważny jest ruch, racjonalne żywienie.Ja schudłam sporo na tej diecie http://dieta-lux.pl/44535 ,już w pierwszym tygodniu spadło mi z wagi 3 kg .Dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez dietetyków i trenerów.Przede wszystkim jest to najtańsza dieta jaką znalazłam ,co jest dla mnie ważne bo nie stać mnie na wizytę u dietetyka .

Gość gość
większość czasu szukałam czegoś skutecznego a o slimcea słyszałam już dawno ale nie myślałam że jest skuteczne a tym bardziej ze jest AŻ TAK skutecznym suplementem na odchudzanie. Schudłam 14kg kiedy na innych dietach nie było mowy o takim wyniku.

Gość gość
Ja odchudzanie wspomagane Foreverslimem mam dawno za sobą a rezultaty utrzymują się do dzisiaj.Szczerze powiem że zaczynając kurację wcale nie spodziewałam się aż tak spektakularnych efektów.Spokojnie dzięki tym tabletką można schudnąć 17 kg a to jest bardzo dużo.

Gość gość
odkąd stosuje slimcea waga spada mi dużo bardziej niż na samej diecie. Polecam ten środek jeśli macie zaburzoną przemianę materii czy problem z głodem na diecie. Generalnie bardzo dobry produkt ten suplement Slimcea.

Gość Kasiastex
Ciężko powiedzieć jaki środek jest najlepszy. Ja korzystam z kaplanexu i waga w tym momencie spadła już o jakieś 9 kilogramów, a korzystam z niego dopiero od 3 tygodni.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość gość
odkąd pamietam borykalam się z nadwagą i teraz mimo że stosuje nowy suplement 2 tygodnie mogę już go polecać każdej która ma taki problem jak ja miałam. Polecam Slimcea bo to pierwszy suplement który w takim stopniu wspiera moją kurację odchudzająca. Schudłam już 2kg przez 2 tygodnie.

Gość gość
ćwiczenia nie działają? hahahaha to trzeba zastosować dietę. A tabletki? chcesz sobie rozwalić organizm?!?!?

Gość gość
stosowałam kiedyś wiele diet, później dopiero zamówiłam Slimcea i dołączyłam ten suplement diety. Pierwsze dni już miałam zauważalna zmiane w metabolizmie. Zahamował się mój apetyt. Zaczełam chudnąć. Schudłam łącznie 14kg przez 3 miesięczny okres kuracji. Czego chcieć więcej.

Gość gość
U mnie zastosowanie Foreverslimu skróciło się tylko do miesiaca. Ale stało się to tak dlatego, że musiałam zrzucić tylko 5 kilo, a dokonałąm tego w miesiąc.

Gość gość
2 lata temu ważyłam ponad 100 kg teraz waze 70kg. Na poczatku brałam różne wynalazki arkikan magno foreve slim i inne slimcea, rok czasu i nic. Poszlam do dietetyka, rozpisał mi odpowiednia diete (dodam ze nie glodowke), znajomy trener rozpisal mi cwiczenia i po kilku tygodniach waga spadała ekspresowo w dół. Bez zadnego faszerowania sie gooownem. Ja rozumiem ze szef kaze Ci pisac ze to wszystko jest oh i ah, ale zastanow sie nad zmiana roboty a nie bezmyslnie klepiesz. chcesz miec ludzi na sumieniu? A Pan z laborghini siedzi bo klamal ze po tych specyfikach schudniesz itd a guzik to dawalo. to jest oszustwo, za to sie idzie do pierdla

Gość gość
Czasem nawet odpowiednio dobrana dieta nic nie daje :l A jestem tego najlepszym przykładem, chodziłam do dietetyka i na siłownie. Waga dopiero spadła w momencie skorzystania z kaplanexu.

Gość gość
Niestety nie wszyscy sa w stanie to zrozumieć. Ja też jestem już na entej diecie, tak samo ćwiczenia i nic... Zastanawiam sie nad tym środkiem o którym piszesz, możesz o nim coś więcej powiedzieć?

Gość gość
A co dokładniej chcesz wiedzieć? Większośc informacji znajdziesz na stronie kaplanexu. Tabletki są ziołowe, dzięki czemu łatwo się przyswajają, a moja waga spadła o jakieś 8 kilogramów w miesiąc.

Gość gość
Czy są jakieś negatywne odczucia przy korzystaniu z nich? Ile jestem w stanie zrzucic w dwa tygodnie? Gdzie można je kupic?

Gość gość
Nie zauważyłem u siebie zadnych jakiś negatywnych następstw, wszystko było okey. Nie wiem ile Ty możesz zrzucić, w moim wypadku po dwóch tygodniach było 5 kilogramów. Strona producenta kaplanexu ;)