Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolkniklolalalla

Jakie tabletki wspomagające odchudzanie są dobre?

Polecane posty

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement slimcea. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki Slimcea schudłam ponad 10kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość niezadowolonaaaa
Jestem bardzo niezadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement slimcea. Przytyłam, czuje się dużo gorzej. Dzięki Slimcea przytyłam ponad 10kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość Roksanoks
w brałaś therm line fast w tabletkach ? w składzie masz pokrzywę , zieloną herbatę czy pieprz kajen co pomaga spalić tłuszcz :)

Gość gość
ja odkąd stosuje tabletki slimcea nie mam juz ochoty na podjadanie czy nie zdrowe jedzenie. Blokują mi łaknienie i się odchudzam

Gość gośćkleo
Foreverslim wybrałam właśnie dla tego że miałam pewność żę jest przebadany i co za tym idzie bezpieczny dla zdrowia.O skuteczności chyba nie muszę wspominać bo moja opinia jest taka jak większośc osób które stosowały te tabletki.

Gość gość
o czyzby nadgodziny, czy to sam prezes wypisuje te brednie? IQLAB, ul. Złota 61, 00-819 Warszawa ?

Gość gość
Dzięki tak dobrze skomponowanemu składowi Foreverslimu udało mi się schudnąć.Mój organizm zareagował bardzo szybko na te tabletki,przemiana materii znacznie przyspieszyła i z tygodnia na tydzień ważyłam co raz mniej.Moja waga po trzech miesiącach stosowania Foreverslimu jest idealna nie warzę ani za dużo ani za mało.

Gość gośćFiesta
Ja właśnie odchudzanie z Foreverslimem właśnie skończyłam i pełen sukces.Schudłam teraz tylko musze zadbać o to aby tą wagę utrzymać A teraz przede mną najsympatyczniejsza strona odchudzania zakup nowych ciuchów bo to co mam w szafie jest mi za duże.

Gość gość
i dlatego wypisujecie pod różnymi nickami fałszywe opinie sami sobie?

Gość Sławomir Sasek
Ja na odchudzanie biorę therm line man. I efekty mnie zadowalają. W dwa miesiące mam mniej o 7 kg, ale dopiero zaczynam kurację, mój cel to 20 kg.

Gość gość
leciałam na diecie w styczniu tego roku to miałam tabletki slimcea i baaaardzo mi pomogła. Wiele osób zaniedbuje suplementacje przy dietach i im nie idzie.. brakuje wtedy motywacji itd..

Gość gość
wszelkie rady są dobre. Dla tych którzy mają jednak problemy z przemianą materii, hamowaniem łaknienia, odkładającym się tłuszczem mimo diety i ćwiczeń to już muszą użyć suplementów. Wtedy polecam im Foreverslim.

Gość gość
dzieje się tak ponieważ są i tabletki podróby i skuteczne. Ja też nie wierzyłam bo raz się zraziłam. Później bliska osoba poleciła mi tabletki Slimcea. Zaczęłam wtedy poważnie chudnąć. Wcześniej nie potrafiłam osiągnąć takiego efektu. Pozbyłam się nadwagi i zmieniłam zdanie o tych suplementach.

Gość gośćArielka
U mnie efekt po Foreverslimie utrzymuje się do dziś chociaż od połknięcie ostatniej tabletki minęło już osiem miesięcy.Więc dziewczyny do roboty zmiana diety,ruch tabletki.Waga spadnie a wy będziecie z siebie zadowolone.

Gość gość
Hehehehhe bujdy na resorach. Żadna tabletka was nie odchudzi! To tak jakbyście chcieli rozpalić w piecu bez ognia, bez iskry itd. Kto głupi to kupuje, a na głupich żerują firmy co to produkują.

Gość gość
znalazłam to na ich stronie. Dowód na to, że wszystkie tabletki na odchudzanie to PLACEBO! "Produkty odchudzające są w pełni skuteczne, gdy jednocześnie stosuje się zdrowe odżywianie, doskonale zrównoważone i zróżnicowane pod względem wartości odżywczych... w połączeniu ze zdrową dietą i wysiłkiem fizycznym." Czyli jeśli będziecie stosowali dietę i wysiłek fizyczny, to schudniecie! Więc po co Wam tabletki!?!??! hahahaah

Gość gość Karina Wawa
Dokładnie z jednej strony masz rację, problem w tym że nie wiesz czym jest suplement i jakie są zasady jego stosowania. Nie ma tabletek samoodchudzających, tu masz racja, tak jak piszesz o ogniu... ale z drugiej strony aby był ogień, to czymś trzeba rozpalić... Odpowiednio stosowany suplement wspomaga proces, powoduje że poprawia się metabolizm, że organizm ma odpowiednie pierwiastki uzupełniane np przy ćwiczeniach i ewentualnym ich niedoborze spowodowanym źle dobraną dietą... Więc co do placebo to się nie zgodzę, Wytnij z diety potas i po 6 miesiącach (jak dożyjesz) zobacz w jakim stanie masz serce... - to uproszczony przykład ale oddający sedno sprawy. Inna sprawa, że gdyby jedzenie było odpowiednio wartościowe, a nie wypłukane ze wszystkiego co odżywcze (nie mylić - kaloryczne) i nie napakowane tablicą Mendelejewa oraz antybiotykami, to suplementacja w większości przypadków byłaby zbędna... ale jest jak jest

Gość gość
gość Karina Wawa wystarczy różnorodnie i odpowiednio się odżywiać. nie trzeba faszerować się prochami, tylko rozsądnie jeść. ty strasznie upraszczasz sprawę i przechodzisz ze skrajnosci w srajność przykładem wyciecia potasu z diety. to tak jakbym ci zaproponowała wyciecie wody z diety. ludzi nie przekonacie pseudo naukową gadaniną, niestety taka prawda

Gość Gdella
Tabletki to chyba żadne nie odchudzą... duzo lepiej pic napoje ziołowe jak Mojito slim

Gość gość
koleżanka stosuje takze slimcea oraz ma diete. Ogranicza kolacje i slodycze, wiecej na parze i mniej smazonego. Takie proste polaczenie dal jej spadek wagi o 7kg w 2 miesiace. Bez slimcea bylo by pewnie gorzej.

Gość gość
koleżanka stosuje takze slimcea oraz ma diete. Ogranicza kolacje i slodycze, wiecej na parze i mniej smazonego. Takie proste polaczenie dal jej spadek wagi o 7kg w 2 miesiace. Bez slimca efekt był taki sam, a nawet lepszy bo straciła 10 kg w 2 miesiące! Nie dajcie się nabrać farmaceutykom!

Gość gośćewartsta
Ja też jak się odchudzłąm stosowałam foreveslim, faktycznie od momentu, jak zaczęłam brac te tabletki nie miałam ochoty na podjadanie "czegoś słodkiego"

Gość gość
kuracje kończe za tydzień. Już mogę podsumować że się zdziwiłam skutecznością suplementu slimcea. Pomogła mi podobnie co większości.

Gość DietetykMaras
Hamowanie głodu, głodzenie się to nie jest sposób na odchudzanie! tak można wpaść jedynie w anemię. Jeśli chcemy schudnąć musimy jeść tylko, że w mniejszych ilościach i częściej. Hamowanie głodu to droga do niczego dobrego! Nie wierzcie temu spamerskiemu jazgotowi firm farmaceutycznych , które same piszą te chwalebne komentarze!

Gość gość
Zgadzam sie z poprzedniczka. Podstawą do tego, aby wogóle zaczac odchudzanie jest prawidlowa dieta. Nie zadna katorznicza, ale dostosowana do waszego wieku i skomponowana przez osobe, ktora sie na tym zna. Wizyta u dietetyczki nie kosztuje wiele, a mozna przy okazji zaliczyc spacer :) sa tez dietetycy on-line np: http://dieta-personalna.eu/A1/2de20832ec/ Szanujcie swoje zdrowie i nie dajcie sie omamic tym wszystkim 'cud dietom'! Powodzenia:)