Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna06

Co robić mężowi do pracy?? Zdrowe, syte i proste.

Polecane posty

Opowiedz jakie ty zycie prowadzisz? ciekawa jestem co wymyslisz?:) tylko pamietaj, badz kreatywna ( jesli wiesz co to slowo znaczy :) ).

Gość buahhahhahhaa
ma dwa samochody :-) alez osiągnięcie

Boze ale wy wszycy durni jestescie. Sami nic nie macie, mieszkacie w kawalerkach albo domach rodzicow, slub na kredyt albo mama zaplacila, pensja 1200 na reke, czasem oboje pracuja, wiec i z 2000 macie, busem na miesiecznym jezdzicie, ale jak ktos napisze prawde, ze sam sie dorobil, moze nie luksusow, ale za to ciezka praca, stara sie jakos w tym zyciu radzic i kocha meza, kanapki do pracy robi to zostanie sie wyzwanym od upasionych swin na utrzymaniu meza, ktory ma zone w dupie i 2 auta w dzisiejszych czasach to zaden dorobek. gratuluje rozumu wam wszystkim i zebyscie mieli w polowie tak udane i zadowalajace zycie jak ja i moj maz. Pozdrawiam.

Gość typowa wieś tańczy i śpiewa
nie będę ci się zwierzała, bo moja sytuacja nijak nie wpływa na twoją, nawet gdybym mieszkała pod mostem to nie zmienia twojego położenia. z reszta, gdybym tu napisała prawdę zaraz rzuciłabyś standardowy argument szarej masy, że konfabuluję. Nie będę więc tracić czasu i energii na autoprezentację, mówimy o tobie, a źródłem wiedzy są twoje własne wypowiedzi.

Gość do tej czarnej
stanem posiadania ludzie majętni się nie chwalą. Ty widać nalezysz do nizin społecznych, które jak kupiło dwa jeżdżace graty to jej się dupie poprzewracało. Tym to się możesz chwalić u siebie w pipidówie

Gość 234234234
Wcale ise nie dizwię ,ze mężowie uciekają od was , kto chce kobietę co niewiele różni sie od faceta ? ja bym raczej sama uciekła od takiego faceta, co nic w domu nie zrobi, i trzeba mu gotowac, prac, sprzątac, prasowac... Jaki wy w ogóle macie z tego wszystkiego pozytek???

Gość typowa wieś tańczy i śpiewa
:-D tak, z głupkami nie pogadasz, bo Ty możesz prowadzić konwersacje wysokich lotów tylko z personą, która doskonale zdaje sobie sprawę z potrzeby domowej deinfluentyzacji, tak powszechnie przez kafeteryjne pospólstwo mylonej z wysługiwaniem się, tak? :classic_cool:

Gość 234234234
ja nadal nie moge pojąc, jak wy możecie dobrowolnie zgadzac się na te wszystkie prace domowe. Kobiety w Polsce wykonuja pracę zawodowa, a potem- druga w domu. Na serio to lubicie? Nie macie ochoty na np. jakies hobby? Chodzi mi o wciągające hobby, np. kilka razy w tygodniu po parę godzin jakiś sport. Faceci w średnim wieku, posiadający rodziny czesto uprawiają sport, kobiety- szkoda gadac.

Gość 234234234
poszły spac, bo musza wstac robic kanapki o 6 rano.... LOL :p

Gość ma rece?
a on nie ma rak? sam niech robi?! co za niekonczace sie słuzace..........masakra

Gość 234234234
ZDZ - zaczynam wątpic w twoją inteligencję że zadajesz takie pytania... :( Nie interesujesz się w ogóle kwestiami społecznymi?

Gość gr4t3gfbgnhmj
00:24 [zgłoś do usunięcia] 234234234 poszły spac, bo musza wstac robic kanapki o 6 rano.... LOL autorka poszła bo postanowiła dziś zaszaleć i umyć włosy, żeby rozpalić w swoim mężu na nowo namiętnośc :-D

Gość 234234234
Mówimy o róznych rzeczach. nie opowiadaj mi, że kobieta która wstaje specjalnie o 6 rano tylko po to, zeby zrobic kanapki dla męża, nie pierze, nie prasuje, założe sie że robi wszystko w domu i ni e ma czasu na nic. Co najwyzej napisze że w niedziele to poszła na piwo i będzie biedaczka uwazała to za sukces bo miała jeden dzień wyhodnego w tygodniu.

jak chce wstawac to niech wstaje. jakos nie widze problemu.. moja mama wstaje duzo wczesniej od mojego taty glownie dlatego ze ona taki typ z rana jest swieza jak skowronek gdzie reszta rodziny zdycha gdyby miala wstac o tej godzinie. wiec i robi kanapki. poza tym pierze i pracuje i nie spotkalam na swojej drodze kobiety bardziej charakternej od niej. moj ojciec lata kolo jej tylka jak piesek, to ona podejmuje wiekszosc decyzji (za porozumieniem rzecz jasna ale moj ojciec sporo idzie na kompromis).. to ona gotuje pierze sprzata i jednoczesnie to ona rzadzi. nie widze zwiazku zajec domowych z byciem sluzaca swojego meza.

Gość 234234234
to ona gotuje pierze sprzata i jednoczesnie to ona rzadzi. jest tzw. kierowniczką szmaty w domowej kuchni... Znam ten typ rządzenia, i dziękuję. Ja bym nie chciała ani zeby ktoś mną rządził, ani nie mam potrzeby rządzenia kims. A co do prac domowych to kazdy ma ręce i naprawde pewne sprawy powinno się wykonywac samemu.

uwazaj bo po pierwsze to mowisz o mojej matce. a po drugie jak jej trzeba pomocy to ledwo poprosi to mj ojciec pomaga bez zadnych "ale". i tu nie rochodzi sie o same obowiazki domowe, wydatkami tez ona zarzadza glownie. rola kobiety pracujacej w domu jest szykanowana nawet przez same kobiety.

Gość facet to nie dziecko
i sam powinien robić sobie kanapki i nie tylko. No chyba, że ma zaburzenia psychiczne i nie widzi związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy nożem, chlebem i wędliną.

Gość facet to nie dziecko
i sam powinien robić sobie kanapki i nie tylko. No chyba, że ma zaburzenia psychiczne i nie widzi związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy nożem, chlebem i wędliną.

jako facet nie mający zaburzeń psychicznych związanych z deską i nożem muszę przyznać ,że zastanawia mnie opór pań zwiążanych z gotowaniem czy ogólnie pojętym kucharzeniem . Zawsze mi sie wydawało ,ze umiejętność gotowania ,modyfikowania potraw , umiejętność doskonalona i to doskonalona dlatego ,ze wszyscy muszą jeść i a każdy lubi smaczne jedzenie to atut kobiety tak wielki ,że w codziennym życiu nie do przecenienia . Kobiety , z tego co tu piszecie , dla was ujmą jest zrobienie rzeczy tak prozaicznych jak gotowanie dl swoich mężczyzn czy męzów , co muszę przyznać jest dla mnie nie pojęte . Czy tak samo ochotnie rezygnujecie z pomocy męskiej w sprawach , które was przerastają ? Ktoś słusznie pyta - po co wiązać siez kobietą , która jest pozbawiona podstawowych cech kobiecości ? nie umie dbać o dom , o męża a jej zachowanie niewiele różni sie od zachowania jego kolegów ? Dlaczego póź niej owe panie są zaskoczone ,ze nikt poważnie o nich nie myśli ?

Mam kolegę w pracy , k tóry ma żonę i jest ona , niby żartobliwie ale jednak obiektem zazdrości wielu z nas . Kobieta w całym tego słowa znaczeniu . I niec chodzi tu przede wszystkim o wygląd zewnętrzny , choć i tu jej niczego nie brakuje , ale o coś co powoduje ,ze w jej towarzystwie wszystko jest takie ...oswojone ? wszystko jest na swoich miejscach ? Trudno mi to nawet określić . Ale to jakie ona ma myślenie o mężu , dizeciach a nawet teściach to jak na wspólczesne czasy jest ewenement . Jej dbanie o męża powoduje ze każdy z nas zamieniłby siez nim miejscami . Ale to nie jest babochłop tylko kobieta . Wie gdzie jest jej miejsce i wie jak z niego korzystać . Większość pewnie nie wie i stąd tyle agresji w paniach .