Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna06

Co robić mężowi do pracy?? Zdrowe, syte i proste.

Polecane posty

Gość już zleciały się sfrustrowane
ty jesteś jakaś jebnięta, dziewczyno? znasz mnie i mojego męża, że pierdolisz o jakichś kwiatach i perfumach, oraz o nierobach? :D powiedz lepiej temu swojemu, żeby cię wreszcie porządnie bzyknął, bo jad ci się aż uszami wylewa

Gość ile zarabia twój
czemu tak wcześnie ? to na którą on ma do roboty ?

czarna - masz rację, rozwiedźmy się natentychmiast, my biedne, zniewolone, poniżone szmaty :D

Gość 983902131
Ja was nie rozumiem. Mówi się że faceci sa bardziej inteligentni od kobiet, w to nie wierze, ale do najlepszych restauracji zatrudnia się na kucharzy właśnie facetów. Podobno lepiej gotują. Więc wytłumaczcie mi, dlaczego skoro facet lepiej gotuje, to nie gotuje w domu?

ej to ja nie wstaje... robie zarcie wczesniej, zawsze mam jakies porcje w zamrazalce. nie chcialo by mi sie wstawac tak wczesnie. wczoraj zrobilam ciasto ktore dzisiaj otrzymal jego kolega w podziece za ryby ktore sam lowi i mi je daje bo wiem jak sobie je przyrzadzic :) ja akurat lubie robic cos dla kogos ale jestem charakterna. nie dalabym sobie rzadzic.

No dokladnie! :D moj tez nie krzyczy, a perfumy i kwiaty dostaje rowniez, bez okazji + milion innych rzeczy moj maz robi dla mnie. Nie tylko zakupy :P A apasz... ma racje, jak kobieta gotuje, sprzata to maz naprawia, buduje itd. Co w tym dziwnego?? Moje auto jest naprawione, maz o to zadbal. Ja nie musze latac i opon przerzucac, przegladow zalatwiac i to wcale nie znaczy, ze mam dwie lewe, bo ktos mnie wyrecza. Normalna sprawa.

Gość 983902131
już zleciały się sfrustrowane- moim zdaniem to jad i frustracja jest w twoich wypowiedziach a nie moich. WEż sie trochę wyluzuj, chyba to robienie kanapek rzeczywiscie ci szkodzi... :)

czarna_06 hi to może rób mu dzień wcześniej wieczorkiem kanapeczki ?? Nie bd musiała wcześniej wstawać...ja tak robię :)

Gość Apasz24.,
983902131 nie wierzysz, ze faceci są bardziej inteligentni od kobiet ?:) A ile pierwiastków z tablicy Mendelejewa wynalazły kobiety ? 2 ?:) A dlaczego to faceci wynaleźli dla kobiet biustonosz i podpaski ? Proszę Cię .. nie uważam, ze kobiety są gorsze ale po prostu natura ustawiła to wszystko tak a nie inaczej i koniec. Nic tego nie zmieni :)... pogódź się z tym albo zacznij współpracować z Panią Szczuką :)

Ale ja wstaje tylko dlatego, ze chce. Nikt mnie nie zmusza,a skoro nie sprawia mi to problemu, to czemu mam nie wstac? Lubie go zobczyc rano, bo czesto tylko widzimy sie te pol godziny rano i potem dopiero na drugi dzien rano, ew. wieczorem po 20.

to nie mierz wszystkich swoją miarą, masz wzorzec baby-służącej i nieroba z piwem przed tv, to przykre, ale nie u wszystkich tak jest

Gość 983902131
A ile pierwiastków z tablicy Mendelejewa wynalazły kobiety ? 2 ? Nie będę się wdawac w dyskusję z toba na ten temat, albo nie znasz historii wcale, i pozycji społecznej kobiety w dawnych czasach, albo jesteś skrajnie tępy. Kiedyś kobiety w szkole mogły uczyc się wyszywania i języków i to jak były bogate.

Gość pot
oby cię mąż lał po mordzie leniwa babo

No wlasnie, wiec wole wstac, zobaczyc go, przytulic, pocalowac, dac kanapeczki, poklepac po tyleczku i on idzie do pracy, a ja potem ide dalej pospac, bo pracuje popoludniami :)

Gość 983902131
W tym kraju się mentalnie chyba nigdy nic nie zmieni. Szkoda. Żegnam i miłego robienia kanapek.

czarna_06 rozumiem,bo ja tez swojego nie widuję czasami długo ;) Jak Ci to nie przeszkadza to fajnie. :)

Gość Apasz24.,
Pewnie w szachy też zabraniano im grać i robi się to do dnia dzisiejszego ? :) Poza tym w USA kobiety miały prawo do szkolnictwa wyższego do 1900 r. A Ty myślisz ze kiedy rozbudowywano tablicę Mendelejewa ? W starożytności, w średniowieczu ?:)

Gość kuwa miec taka
suke za zone to lepiej se strzelic w leb

Gość Apasz24.,
Aż sobie pójdę kanapkę zrobię:D. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy :)

Tak wiec, kanapki akurat wyjatkowo zrobilam mezowi dzisiaj wieczorem, bo szedl na nocke, wiec zrobilam przy okazji na nocke i na jutro, te hamburgery :) Z reszty przepisów chetnie skorzystam juz w tym tygodniu :)

Zdesperowana Domowa Żona ale kto tu się czepia?? Ja też robię tylko rano mi się nie chce i robię wieczorem :P A i tak dostaję buziaka rano na pożegnanie. Jak najbardziej pochwalam ja coś daję od siebie on też równowaga zachowana... :) Nikt mnie nie zmusza:)