Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość synneve
"taa dzieki" to nie ja pisałam :P

Mohini, Paulino , widzę plany zawodowe biorą górę nad sprawami uczuciowymi. w przeszłości zawiodłaś się na pewnym mężczynie i do dziś masz do niego o coś żal. w sferze zawdowej widzę paromiesięczną stagnację, potem na skutek nagłych zmain wśród kierownictwa, zostaniesz doceniona i zosatniesz w kraju. karty nie mówią nic o wyjeździe zagranicę. karty mówią też o Twoim przyjacielu, który zamiesza w twoim życiu uczuciowym . pozdrawiam

Gość Zoneczkaaaa
Monika 27.07.1985r. kiedy zajdę w ciążę i jakiej płci będzie dziecko.

Gość niuuuniuus
Magdalena 31.07.1987 Czy Marcin 12.12.1983 to bedzie ktos z kim bede juz na stale czy bedzie to tylko przelotna znajomosc i poznam kogos innego? Czy czeka mnie zmiana pracy w tym roku?

Gość Koleżanka 1980
Joanna 04.12.1980 Katarzyna 18.10.1983 Prosze Wróżko, czy ta przyjazn ma sens?

Gość Taka jedna mała..
Wróżko proszę powiedz mi czy jeszcze nam się ułoży i czy on kocha ? Czy znajdę pracę i kiedy ? Będę jeszcze szczęśliwa ? Agata 15 12 77

To i ja zapytam nieśmiało Pierwsze pytanie - czy uda mi się w tym roku wyjechać na wakacje? Czy jeśli tak, to mogę liczyć na to że ktoś ze mną pojedzie? Pytanie drugie...czy uda mi się jeszcze ułożyć życie(mąż, dziecko?) Ania 10.10.1983 Aniu, karty mówią o nagłych problemach fiansnowych , które pojawiają sie na początku lata. komuś pożyczysz znaczną kwotę pieniędzy, co będzie poważnym błędem. radzę rezygnowac z udzielania pożyczek. w życiu uczuciowym widzę niestety zawiedzenie, złe relacje i mężczyznę, który okazał się błędem w twoim życiu. Karty mówią o dziecku, jednak nie Twoim. w najbliższym czasie Twoje życie będzie sę toczyć obok jakiegoś dziecka. karty w najbliższym czasie nie widzą mężczyzny w Twoim życiu. pozdrawian

Dziękuję za wróżbę :) Owszem kilka miesięcy na pewno przestoju będzie bo mam zwolnienie lekarskie. A z tym przyjecielem to mnie wróżko zaskoczyłaś bo nigdy nie pomyślałabym o nim w sferze uczuciowej.

Gość carolinee25
Witam juz pisalam wczoraj 1.03.1987;-)

Gość taka jeddnaa
Iwona 27.03.65 Kiedy skończy sie moja samotność? Czy jest mi pisana jeszcze miłość, związek? Jeżeli tak to kiedy go poznam i gdzie?

Gość mała_mi_z_doliny_muminków244
Barbara 09.12.1988 czy wróci kontakt z człowiekiem o ktorym myslę,czy się jeszcze spotkamy

Gość jarosławieccc
Kiedy znajdę dobrą i stałą pracę? Czy będę w związku? Czy jest mi pisana miłość? Może widać kiedy to będzie. Jarosław 20.07.82

* Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? KASIA 08.12.1991 widzę przeprowadzkę do innego miasta, chwilowe osamotnienie. karty mówią, że życie ułożysz sobie ze starszym mężczyzną z własną działalnością gospdoarczą. pozdrawiam

Gość MalaBrunetka21
dziekuje...

Gość TakaJedna...
Ja poproszę - Justyna, 27.02.1989 - czy z obecnym partnerem stworzymy poważny związek, ślub, założenie rodziny ?

4.11.1980 co z moim związkiem. Koniec? Próbować? Bedzie ok? Zmieni sie nastawienie jej i dziecka? Rafale, karty mówią, że w najbliższym czasie czeka Cię przełomowy moment w życiu. okres niepowodzeń, popełniania błędów skończy się. także zdrowie ulegnie poprawie. karty wspominają o młodej kobiecie, ale bezdzietnej, która zmieni podejście do Twojego życia. Znasz ją. kobieta o którą pytasz będzie obecna w twoim życiu,jednak w sposób negatywny. czeka Cie dużo problemów z nią związnaych.

Gość Nataliaaaaaaa
Natalia 01.04.1988 Co dalej z moim związkiem?

Monika 25.02.1992. jak potoczy sie moje malzenstwo? Czy maz jest mi wierny i mnie kocha? Jak beda wygladaly nasze finanse? Kiedy bedziemy mieli 2 dziecko? Bardzo Cie prosze wrozko o odpowiedz. Bardzo mi zalezy. Moniko widzę, że Twój mąż nie jest pewny swoich uczuć, że tęskni za czymś co było a nie wróci. nie może odnaleźć się w rolli ojca i męża. będziecie mieli chwilowy kryzys, który wszystko zmieni. widze ogromny wpływ starszej koebity na wasze małżeśńwto. w najbliższym czasie karty nei mówią nic o dziecku.

Monika 27.07.1985r. kiedy zajdę w ciążę i jakiej płci będzie dziecko. widzę szczęśliwe życie uczuciowe, tylko pogratulować. karty mówią o dwójce dzieci w ciągu najbliszych lat. niewykluczone bliźnięta. pozdrawiam.

No to ja się ustosunkuję...Nikomu nie mogę pożyczyć żadnych pieniędzy bo ich nie mam. Dziecko najmłodsze jakie mam w otoczeniu ma 16 lat...Więc karty jakby zupełnie nie wyłapały mojej sytuacji. Nic tu do mnie nie pasuje. Ale dziękuję za szczere chęci.

Gość Malutka_____Wielka
Wrozko kochana powiedz mi prosze czyn bedzie spowodowany ten kryzys? I jakie zmiany nadejda? Kim moze byc ta kobieta? Napisz prosze.. Powtorze date 25.02.1992

Gość ????aga
Wróżko! Widzę, że zostałam pominięta, wiem, że zastrzegłaś, że nie wszyskim będziesz wróżyć, ale bardzo serdecznie Cię proszę!🌼 Agnieszka 01,08,1980 co z moim życiem, tak ogólnie? Pozdrawiam

Magdalena 31.07.1987 Czy Marcin 12.12.1983 to bedzie ktos z kim bede juz na stale czy bedzie to tylko przelotna znajomosc i poznam kogos innego? Czy czeka mnie zmiana pracy w tym roku? marcin jest mężczyzną po przejściach, z lekko pogmatwaną przeszłością, która będzie rzutować na wasze relacje. raczej nie jest to mężczyzna dla Ciebie, ponieważ karty mówią, że równolegle z Marcinem poznałaś innego mężczyznę, z którym pod koniec roku twoje relacje się polepszą. w przyszłym roku będziesz mieć z nim także dziecko.

Gość rafalsabat6
17.11.1975.Rafał ,bardzo bym prosił o wróżbę czy wyjdę jeszcze na prostą i będę szczęśliwy.Nawiasem mówiąc jestem ciekawy skąd są odpowiedzi czy główną rolę gra psychologia,czy może odpowiedzi przybywają ze świata astralnego

Gość Koleżanka 1980
Ponawiam, moze jednak Wróżko mi dasz odpowiedz... Joanna 04.12.1980 Katarzyna 18.10.1983 Prosze Wróżko, czy ta przyjazn ma sens?

Gość yakalec
Nie wiem czy się dziękuje ale podziękuję... Czyli nie uda się już tego uratować? :( jakiś czas temu jasnowidzka przepowiedziała mi taka wersję ale mówiła bym dopytał jak się cos zmieni. Zmieniło się troche i dlatego Ciebie pytałem. Więc jednak nie udało mi sie zmienić tej ścieżki życia... Wasze przepowiednie sie pokrywają dosc mocno z tym że nie znam żadnej młodej kobiety. Ale wg tamtej to nie szybko Mialo byc. Cóż czas pokaże. Jak radzisz warto jednak próbować jeszcze? Uda mi się to zmienic?

Gość Zoneczkaaaa
Ponawiam Monika 27.07.1985r. kiedy zajdę w ciążę i jakiej płci będzie dziecko.