Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Saszina

Powróżę...

Polecane posty

Gość taka jeddnaa
Jeszcze raz spróbuję........ Iwona 27.03.65 Kiedy skończy sie moja samotność? Czy jest mi pisana jeszcze miłość, związek? Jeżeli tak to kiedy go poznam i gdzie?

Gość Aaannnnnnaaa
Anna 25.09.1992 Marcel 09.10.1987 Czy ten zwiazek ma sens?? I czy pasujemy do siebie?

Gość jarosławieccc
Kiedy będę miał pracę na stałe. Co z miłością? Kiedy będę w związku? czy będę miał dzieci? Czy kiedyś będę jeszcze szczęśliwy i spełniony? Jarek 20.07.82

Gość ewdfwefwe
jadzka 05.09.1987 dziękuje i pozdrawiam :) faktycznie pracy znalezc nie mogę już długo, długo... A o mężczyznie nie mam pojęcia o kogo chodzi :) tak się zastanawiam czy w końcu kogoś znajdę :)

Iwona 27.03.65 Kiedy skończy sie moja samotność? Czy jest mi pisana jeszcze miłość, związek? Jeżeli tak to kiedy go poznam i gdzie? Iwono, mężczyzna z którym ułozysz soboe życie jest blisko Ciebie, w jego związku nie układa sie zbyt dobrze, niedługo się rozejdzie z żoną. połączy was wspólna sprawa , rozwiązanie pewnego problemu w sferze finsnsowej.

Gość carolinee25
Karolina 1.03.1987 czy bede niebawem mama?czy dojde z mezem do jakiegos kompromisu?czy zdam prawo jazdy?bardzo prosze o wrozbe;-)pozdrawiam

Kiedy będę miał pracę na stałe. Co z miłością? Kiedy będę w związku? czy będę miał dzieci? Czy kiedyś będę jeszcze szczęśliwy i spełniony? Jarek 20.07.82 jestes osobą nieśmiałą, po przejściach. pracę znajdziesz w branży transportowej dopiero w przyszłym roku. poleci Cię ktoś ze znajomych, który pracuej w tej firmie. kobieta Twojego życia będzie rozwódką z dziećmi. początkowo będziesz nastawiony sceptycznie, jednak pewne wydarzenie związane z twoim zdrowiem przekona Cie do niej.

Gość to ja tez zapytam
czy wyjade za granice za pracą zarobkową z moim facetem? Agata 11.09.1983

Gość taka jeddnaa
Dziękuję za wróżbę, nie wiem czy to prawda co napisałaś :D, ale tak naprawdę wydaje mi się to mało prawdopodobne. Ale i tak dziękuję.... Iwona

Gość Aaannnnnnaaa
Ponawiam Anna 25.09.1992 Marcel 09.10.1987 Czy ten zwiazek ma sens?? I czy pasujemy do siebie?

Gość jarosławiecc
Oj! oj! Dziękuje.............

Bardzo proszę o wróżbę...Iwona 12.07.1977. Chcę głównie zapytać o moją karierę zawodową - czy powinnam zostać w obecnej pracy? Czy czeka mnie awans/zmiana stanowiska? A może powinnam szukać nowego zatrudnienia? Kiedy uda nam się sprzedać mieszkanie męża? Czy będziemy mieli drugie dziecko? Mam nadzieję, że odpowiesz. Już jedna wróżka z Kafeterii obiecała mi powróżyć i do tej pory niestety cisza.

Gość nowicjusz302
Bardzo prosze dwa pytania Sylwia 23,10,1992 jak długo bede z obecnym partnerem? i 2) czy skoncze studia i bede pracowac w zawodzie? Dziekuje!!

Gość aliszia33333
Zostalam pominieta 2 razy :( sprobuje jeszcze raz.. czy uda sie jeszcze zwiazac sie z moim pierwszym chlopakiem? czy bedziemy chociaz miec ze soba jakis kontakt? Alicja 21.06.1993

Droga wróżko, nie wiem czemu pomijasz moje pytania, na prawdę bardzo potrzebuje podpowiedzi, mam straszny mętlik w głowie Czy uda mi sie kiedykolwiek zajść w ciąże? jeśli tak, kiedy? Jak będzie wyglądał mój związek w przyszłości z Łukaszem 28,10,1979 ja Justyna 27,05,1989

Gość oto ja.........
dlaczego znowu zostałam pominięta?:( spróbuję 3 raz:D czy i kiedy znajdę prace? ewa 28-09-1982

Gość to bardzo ważne
dziękuje za wróżbę joanna 17.08.1979 czy zdrowie mojej córki Blanki 31.10.2002 ulegnie poprawie ? jakie są zamiary jej ojca? czy będzie popełniać moje błędy ?

dlaczego znowu zostałam pominięta? spróbuję 3 raz czy i kiedy znajdę prace? ewa 28-09-1982 Ewo , widzę bezowoocne poszukwiania pracy, rezygnację i kilka prac dorywczych w międzyczasie. karty pokazują pracę w handlu, którą znajdziesz w przeciągu paru miesięcy, jednak zrezygnujesz z niej z powodu złych relacji z pewną starszą kobeitą.

Gość brak zdolnosci
Lidka 04.01.1991 czy niedlugo zajde w ciaze? czy znajde prace?

Bardzo proszę o wróżbę...Iwona 12.07.1977. Chcę głównie zapytać o moją karierę zawodową - czy powinnam zostać w obecnej pracy? Czy czeka mnie awans/zmiana stanowiska? A może powinnam szukać nowego zatrudnienia? Kiedy uda nam się sprzedać mieszkanie męża? Czy będziemy mieli drugie dziecko? Mam nadzieję, że odpowiesz. Już jedna wróżka z Kafeterii obiecała mi powróżyć i do tej pory niestety cisza. A więc , karty mówią jasno o sukcesie w sferze zawodowej, jednak nie w najbliższym czasie. mówią o napiętych kontaktach z młodą kobietą, która była w bliskich relacjach z Tobą. nie wiem czemu karty mówią o nieszczerości i kłamstwie. nie wiem czy jest to związane z mężem czy ze sprawą mieskzania. karty pokazują kłótnie i kryzys, nie wiem czy w zwiazku z karirerą zawodową czy z powyższymi kłamstwami. dziecka w tym rozkladzie nie widać. pozdrawiam.

ubudubu Droga wróżko, nie wiem czemu pomijasz moje pytania, na prawdę bardzo potrzebuje podpowiedzi, mam straszny mętlik w głowie Czy uda mi sie kiedykolwiek zajść w ciąże? jeśli tak, kiedy? Jak będzie wyglądał mój związek w przyszłości z Łukaszem 28,10,1979 ja Justyna 27,05,1989 Justyno, karty pokazują nieszczerość, jakiś problem z którym Łukasz boryka isę, ale nie chce się przyznać. karty mówią o kobiecie, zktórą kiedyś był związany. ogólnie widzę niezdecydowanie z Jgeo strony, oraz Twoją chęć stabilizacji, przez co bardzo cierpisz.

7.11.1989 czy Natalia dziewczyna o ktora sie staralem niemal dwa lata bedzie kiedys zalowac ze mnie jednak nie wybrala? czy jednak z tyl mlokosem z ktorym jest to cos powaznego

Gość Anetkaaa aaa
Czy moge zapytac o nasz zwiazek jak widzisz nasz zwiazek w przyszlosci aneta7marz85 i piotr 23.06.84

Gość proxima77
witam Anna17.07.1981 Mariusz 06.05.1971 czy czeka nas rozwod? czy bede szczesliwa?

Gość Wróżko jeszcze jedno pytanie..
Proszę powiedz mi czy on ma kogoś czy kocha tylko mnie ? Agata 15 12 77

witam 01.11.1972 jak się potoczy moje zycie uczuciowe z moim partnerem i czy szykują sie jakies zmiany w pracy, jesli tak to jakie?

Gość iwona828
heh ja to się nigdy chyba wróżby nie doczekam ale spróbuję iwona27.10.1973 wojciech 11.03.1986 czy coś z nas będzie pozdrawiam

dziekuje za wróżbę, nie wiem jak sie ustosunkowac do tej kobiety, jedyna o której wiem że był z nia związany to jego była żona z która nei łączą go zbyt dobre stosunki o ile wiem, ale byc moze faktycznie jest jeszcze cos o czym nie mam pojecia. Zwrócę na to uwage. Czy mogłabym prosić również o dalszy ciąg wróżby dotyczącej dziecka? Mam problem z zajściem w ciąże.