Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 szczupla duchem, masc konsa jest dobra na takie przetrenowania. Mi pomagala na kolano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 masc konska * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Maść rozgrzewająca i jakaś jeszcze jedna lecznicza, no i ibuprofen do tego- trzymajcie kciuki żeby szybko mi przeszło, ja już sobie nie wyobrażam nie ćwiczyć, umrę chyba! Kupiłam wczoraj super buty do biegania, karrimor, no i chcę je jak najszybciej poużywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 a co to za maść- specjalnie dla koni faktycznie? Ciekawe czy tu gdzieś ją mogę kupić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 kAROLINKA strasznie podoba mi się ten cytat w twojej stopce :) EXTRA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 22, 2012 ja ostatnio kupilam masc konska - w netto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Szczupla duchem dzieki :D Masc konska jest z nazwy, to jest masc dla ludzi, mozna ja dostac w aptece np :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 No tak, ale ja nie mieszkam w PL i wątpię, że tu w aptece mają :) Już prędzej w netto- jak u badzi :) Szkoda, że nigdzie nie mam w pobliżu. Właśnie z trudem się zmierzyłam. Powiem wam, że w ramieniu mam +1cm, a wygląda chudziej o 10... :) a dalej jest tak- pod biustem- -1cm biust- -2cm talia- -1cm biodra- -3cm udo najgr.- -bez zmian udo- -1cm łydka- -0,5cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Szczupła duchem zapomnialam, ze nie mieszkasz w PL. :) Ładne spadki, gratuluje! Co ile dni sie mierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Co tydzień się mierzę, raz zrobiłam wyjąte i w połowie się zmierzyłam,ale genralnie co tydz- w środy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Nie bede sciemniac, zazdrosze, bardzo zazdroszcze tych spadkow w talii.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 A ja mam chyba mały kryzys... Boję się, że przez to ramię nie będę mogła ćwiczyć.. Aż mi się płakać chce :( ( już raz takmiałam i ponad 2miesiace nie mogłam się poruszyć mocniej:( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Szczupla duchem, moze to tylko przetrenowanie, naciagnelas sciegna? Nie martw sie na zapas, a wykonuj cwiczenia, do ktorych rece nie beda potrzebe ( na nogi, posladki) i przeczekaj w ten sposob pare dni. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 ja mam trudności z pisaniem na klawiaturze, nawet jak siedzę to mnie boli :( Nie ma mowy o ćwiczeniach żadnych póki co :( Ost jak miałam podobną sytuację po lekach przeciwbulowych i maści trochę mi przeszło i wróciłam do ćwiczeń- a nast dnia nie mogłam się w ogóle poruszyć- cała ręka, ramię i szyja mnie bolały. Leżałam w bezruchu przez prawie tydz a potem jeszcze kilka tyg nic nie mogłam zrobić, dlatego teraz będę uważać. To to samo ramię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Bożeee- przeciwbólowych... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Szcupła oby Ci szybko przeszło :* Iga śpi a ja mogę chwilę odsapnąć :D Badzia wielki szacun, marzę o 8 a co dopiero o 83!!!!! ale UDA SIĘ, jeszcze trochę cieżkiej pracy zresztą KOCHAM RUCH wiec jest git dziś na grilla jadę rowerem, zrobiłam już piersi z kuraka w ziołach a co do % mam dyspensę od trenera na 2 kieliszki wytrawnego wina tylko on nie wie, że moje kieliszki mieszczą pół litra hahahaha co do wczorajszego treningu to tak: rozgrzewka bieżnia 12 minut potem 3 serie: *piłka 6 kg nad głową ramiona wyprostowane i przeskoki na stepie z nogi na nogę (minuta) *przysiady na steperze tyłem do niego minuta * nie umiem opisać 3 ćwiczenia, kula z uchwytem 24 kilo i ciąg 10x kolejne 3 serie: *rozkroczny siad na materacu piłka lekarska 40x przerzuty z boku na bok *przy atlasie 40x podciąganie z nad głowy do brody *na materacu siad podparty na stronę 4x prawa ręka lewa noga wznos i utrzymanie pozycji 10 seksund, zmiana następnie 3 serie: *na atlasie odpychanie od siebie 40x *wypady nóg 20x *brzuszki z piłką lekarską, podczas podnoszenia się odrzut piłki do trenera bieżnia 30 minut interwał rozciąganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 22, 2012 haloooooo ;) Gugu brzmi imponujaco..ciekawe czy ja bym rade dala... ale i tak kasy narazie brak na wlasnych trenerow, wiec musze zostac sama swoim osobistym trenerem w domu ;) jestem juz po (pisze teraz, bo potem zapominam...) 8.00 sniadanku-owsiance z lyzka dzemu, brzoskwini kawka z mleczkiem 10.30 2 kromki mamusi chlebka mniam + lyzke serka chudego + pomidor + salataaaaaa i teraz pije herbatke owocowa :) - caly dzbanek sobie zrobilam i zamierzam go wypic! ;) zrobilam pare brzuchow i pocwiczylam 10 min z Tiffany Rothe - dla mnie takie te cwiczenia..bo jakos nieobciazajce kregoslupa za bardzo.. nastepny posilek miedzy 13 a 14. no i musza byc kije + moze rower..no i wieczorem brzuchy :) taki plan :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Sierpień 22, 2012 zjadłam wczesny obiad bo o 13 i zaraz zjem jakiś podwieczorek potem wsiadam na rumaka i jadę na drilla piersi będą pyszne i kupiłam winko wytrawne! mniammmmm do jutra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 22, 2012 guga, milej imprezki! Ja pojezdzilam na rowerku, brzuszki i rozciaganie.. Mam tak slabe miesnie brzucha, ze szok.. Sama sie zdziwilam... Zabieram sie ostro za ta czesc ciala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 22, 2012 dobrywieczorek :) ja po rowerku i taliowych cwiczeniach z tiffany ;) 8 - owsianka, brzoskwinia 11 - kromki chleba pelnoziarnistego z tawrozkiem i warzywami 13.30 byla mizeria 16.00 dynia duszona z kasza jeczmienna i kawalkiem miesa 19.30 pomarancza,pare winogron i lyzka dyni z obiadu ;) + 2l wody byly i dzbanek herbaty owocowej + kawka koniec :* do jutraa Guga - czekamy na relacje z imprezki :) Karolina - ja tez miesnie brzucha musze wypracowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Hej :) Badzia, wiem, ze dane miesnie powinno sie co 2 dzien cwiczyc, zeby mialy czas na regeneracje, ale chyba zafunduje sobie mala terapie szokowa i przez tydzien bede codziennie je cwiczyla. Zobacze, czy cos sie ruszy, no innego pomyslu nie mam:) Ja po tygodniu kilogram mniej i - 6 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Karolina - GRATULACJE :))) gdyby tak utrzymac co tydzien -1kg - to za jakies parenascie tygodni byloby super :D powinnam co drugi dzien cwiczyc na talie? bo dzis znow jestem po cwiczeniach ;) ale mnie bola moje boczki :) to moze powinnam na zmiane z brzuszkami ? Guga zapytaj sie trenera :D eheheh milego dnia zycze - wlasnie delektuje sie owsianka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Badzia, tak slyszalam, ze jak np dzisiaj cwiczymy nogi, to jutro inna czesc ciala, bo miesnie musza sie zregenerowc. Jesli cwiczymy FBW, to dzien przerwy i znowu. W te dni z przerwami aeroby mozna robic.. (tak radza na forum sportowym sfd) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 23, 2012 oo nie wiedzialam :) czyli nie codziennie brzuchy, tylko np na talie i brzuchy, a nastepny dzien jakies aeroby? a cardio - to jakie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Cześć laski! U mnie ciut lepiej, nie boli już tak bardzo :) Karolina ma świętą rację z tym, że mięśnie muszą odpocząć po treningu. Jak jednaego dnia ćwiczysz na brzuch i np górną część ciała to robisz wszystkie ćwiczenia na te grupy mięśni a nast dnia np na nogi i cardio, aeroby. A jakie to już jak chcesz karolcia :) Szukaj na you tube ;) Idę jeść śniadanko ;) Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ja jestem dziwna dziś- najpiew na innym topicu odpisałam karolinie, teraz patrzę, a ost post to badzia- a ja już napisałam- karolcia... Geezz Co się dzieje ze mną!? Za mało sexu... :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Szczupla duchem haha :D Ja mam pelno fimikow, jestem w tym ocykana ;) Badzia, masz linka do mojego chomika, jak bedziesz chciala duzo filmikow, to moge wyslac plytke, bo zrzucilam sobie na dysk wiekszosc :D http://chomikuj.pl/caroline008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Sierpień 23, 2012 aloł no ja obcykana nie jestem, ale bedzie lepiej ;) a ktroe mam sciagnac karolinaaaaa? ja musze tylko uwazac na moj kregoslup.. a np niektore z MelB ciwczenia sa za trudne dla mnie.. ja chce sie poruszac :D a milo jak bedzie to przy muzyce.. ta muzyka na aerobik, to sama muza? masz tego tak duzo w FITNESSIE,ze nei wiem co wybrac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Proponuje zaczac od cwiczen z Leslie Sansone, jak ma byc na poczatek cos nie prowadzacego do zawalu :D Tak sa Jej filmiki "power walk". Jak w to wejdziesz, to kliknij i pierwsze 10 min mozesz sobie za free obejrzec:) Muzyka aerobic to sama muzyka. Jak lubisz tanczyc, to moze zumba by Tobie przypasowala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach