badzia 0 Napisano Luty 7, 2013 halo :)) o jak milo Was widziec :))) Karolina, dzieki - Dzidzia dobrze, bylam wczoraj u gina - Synek Mamusi bedzie juz na 100% :) sama widzialam :D brzuch ma na +2tyg wiec mam nie jesc slodyczy i bialego chleba... co oczywiscie sobie poluzowalam ostatnio, bo sie dobrze poczulam :D zatem przyda mi sie kafe znowu :D Motywacja jest - zdrowie Dzidzi, ale silna wole musze budowac :) Gugu - pewnie nie tak latwo pogodzic prace poza domem ze zlobkiem, obiadem..itp. jako pszczolka musiala wygladac pieknie :)) a co do wagi to rosnie rosnie.. juz 89 mam ( a startowalam z 84 ;) moze teraz zwolni jak nie bede jesc slodyczy :) ale tak se mysle, ze dobrze ze mi wczoraj powiedzial, bo dzis bym pewnie przeholowala z pysznosciami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Luty 7, 2013 Czesc Laseczki! Super, ze wszystko dobrze u was- badzia gratuluje synka! :) Milego dnia wam zycze bo juz wychodze! :) Poznej postaram sie zajrzec jeszcze :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 7, 2013 Ale sie ruch zrobil :) Fajnie :) Guga duzo zdrowka zycze! Badzia, mysleliscie juz nad imieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pernille 0 Napisano Luty 7, 2013 Hej laski, tak tu towarzysko zagladnelam i ja tez dolaczam sie do podziwu Uli...Guga...super schudlas i tak trzymaj...a po co zakrywasz twarz...przeciez laska jestes. I pamietaj po nitce do klebka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 7, 2013 Końcówa zimy nastroiła wszystkie :) to fajnie! Wiosna niebawem, już dziś było pięknie za oknem Badziu gratuluję Synusia! Dobrze, że tak ładnie się trzymasz, 5 kilo to luz!!!!!! Ja choruję powolutku w międzyczasie kupując ostatki remontowe Pernile dzięki i miło, że zaglądnełaś, nie pokazuję gębuli bo kiedyś ktoś mi już fotki skradł i nie wspominam tgo miło z resztą są one w galerii tego kogoś nadal :/ jak pączkowe szaleństwo? nie zważyłam się bo mam @@ Szczupła pisz, chwal się sukcesami!!!!!! To motywujące!!!!!! Karola Ty też pisz jak się wypacasz na siłce!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 7, 2013 Ja na koncie mam 0 pączków i tak juz zostanie. NIe ciagnie mnie totalnie. Wczoraj mialam trening z trenerem, dzisiaj odpoczywam, bo zmeczona jestem. Psychicznie czuje, ze powinnam choc na rowerek wejsc, ale fizycznie nie dam rady :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 9, 2013 hej hej wlasnie wrocilismy z plaży słonecznie, pieknie ale mroźno Iga się wybiegała i zaraz ją kładziemy ja zjadłam pączka ale Karola dla Ciebie brawo! skrobnę potem cosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Luty 12, 2013 a ja znow mialam przestoj maly u Was :D bo mi sie remont niechcacy w domu zaczal :D i nawet pradu nie mailam iwifi zeby zajrzec ;) tlusty czwartek - juz dawno takiego nie pamietam - NIC SLODKIEGO :D masakra jakas :) teraz wlasnie po imprezce jestem i tez bez slodyczy, ale waga i tak idzie w goreee.. no nic zobaczymy :) post idzie, wiec slodyczy moze mniej sie bedzie chcialo :D imie dla Synusia - chyba Franek :P choc niby duzo Frankow teraz, ale nei w moim otoczeniu :) najwiecej Kubusiow jednak;) ale zobaczymy :) brzuch rosnie jak najety :) super ! buziaki dla wszystkich i piszcie o tej silce, to moze i mnie zmotywuje do spacerkow.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HCG DIETA Napisano Luty 12, 2013 Witam właśnie zaczynam dietę HCG + 500 www.dietkahcg.pl tu jest wszystko opisane , czy ktoś stosował tę metodę ? chudniesz od 0,4 do 1 kg na dobę super .... kto się przyłączy :) ? .......... mam zamiar zrzucić w sumie 25 kg ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Luty 14, 2013 alo alo :) milych walentynek :) jutro jade w Polske na tydzien, bez dostepu do neta, ale licze ze bedziecie pisac i po powrocie sobie poczytam wsyztsko :) tak sie umawiamy? :) BUZIAKI i trzymajcie sie no i milego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 14, 2013 Badziu, milego pobytu w PL ! Ja o 16 ruszam na silke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 14, 2013 hej hej u nas znowu choroba, my juz zdrowi, ale Iguśka ma zapalenie oskrzeli z dietką kulawo, nie jest tragicznie ale dobrze też nie dziś miał być basen, ale przez chorobę Małej Tomke musi pracować do 21 a basen miał być na 20:20 i dupa Badziu milego Polskiego! Karola daj znać jak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 14, 2013 Hej ! Bylo fajnie, ale zdecydowanie wole cwiczenia silowe, cardio mnie nudza:) Zabiore sobie na cardio nastepnym razem mp3, wtedy bedzie lepiej. x Guga, zdrowka dla Igi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nooooo niestety Napisano Luty 15, 2013 a ja nie będę piała z zachwytu ty gugajnaa chyba jednak nie schudniesz tak naprawdę to cały czas jesteś gruba za bardzo kochasz jeśc a topik jak najdalej mija się z tytułem masz czasem zrywy za duże zresztą a potem wielkie żarcie w rezultacie cały czas dobijasz do setki ja myślę ze ciebie w ogóle schudnięcie nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Luty 15, 2013 dzieki za zyczenia milej podrozy...brrr..musze sie spakowac bo z zrana jade brrrr.. pomaranczko - takie jest zycie, trzeba codzien ze soba walczyc.. tak jakbys mnie opisala.. trudne to, ale moze kiedys sie uda :) POZDRAWIAM :) i do uslyszenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 15, 2013 to prawda, kocham jeśc i kocham chudnąć woli starcza mi na max 2 miesiące pewnie będę do końca życia tak Badziu jeszcze raz szczęśliwej podróży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 20, 2013 dobry wieczór córcia śpi, ja mam czas dla siebie przeziębienie, które mnie łapało od poniedziałku chyba przegoniłam jutro jedziemy z sis na basen a w poniedziałek jestem umówiona na bieganie :) w weekend mam szkołę to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 22, 2013 Hej! Guga, daj znac jak bylo na basenie :) x Ja mam szkole tylko w niedziele, poki co, z czego sie bardzo ciesze :D x Wczoraj po silce zasnelam o godzinie 20, taka padnieta bylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 23, 2013 hej! Iga ma ospę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 24, 2013 apeluję do wszystkich mam i ojców szczepcie swoje dzieci przeciwko ospie! to co się dzieje u nas w domu to jakaś masakra :( Iga ma tak wysypane krocze, że kazdy ruch sprawia jej bol nie spaliśmy od 3 rano dzień był tragiczny, musiałam urwać się z uczelni bo Tomek już nie dawał rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Luty 25, 2013 alo! ospa niezla jest... moja tez przechodzila - jak miala niecale 2lata, tez byla wysypana... ale jakos nie tak zle bylo - zarazil sie od niej moj maz :D heheehhe :D wiec byblo ciekawie :D a jak sie teraz czujecie? jak tam zmagania ? ja juz wrocilam ale sie okazalo ze w czwartek znowu jade na pare dni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 26, 2013 juz lepiej!!!!!!!!!! ale nie polecam ospy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Marzec 1, 2013 badzia, ale krazysz :) x guga, zal mi Igi, takie male dzieci to musza sie nameczyc z ospa... x Co tu taka cisza nastala ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Marzec 4, 2013 Hey hey! Wspolczuje Igusi :( Bidulka mala.. Guga, Karola jak leci>? Badzia- jak tam? Co tam u was nowego? Ja zajeta jestem mega! Nawet nie wchodze juz na kafe na codzien. Nie sadzilam, ze to mozliwe ;) No ale chudne nadal moje drogie, wygladam coraz lepiej i jestem happy :) Powodzenia i wam zycze :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Marzec 4, 2013 alo alo :))) juz jestem :) fajnie bylooo - trzeba skorzystac z drugiego trymestru :) teraz juz osiadam! Szczupla - zazdroszcze ze caly czas chudniesz :D Guga - jak tam Iga? a jak praca? Karola - cisza nastala bo nie piszesz !!! ;D ja sie czuje w porzadku - niedlugo test z obciazeniem glukozy i boje sie ze cos wyjdzie brrrr no ale zobaczymy..tyje sobie tyje.. no ale co zrobic :) BUZIAKI i piszcie piszcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Marzec 4, 2013 przyjmiecie mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Marzec 5, 2013 maniana - pewnie ze Cie przyjmiemy :D ale jak widzisz troche malo sie udzielamy - TAKI CZAS :)))) ale wiosna idzie to bedzie lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Marzec 6, 2013 badzia, nie ma sie co stresowac na zapas, bedzie dobrze:) Ja na silke zaraz uciekam, troche mi sie nie chce, ale coz, zacytuje moja stopke : "Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 ja przysięgam, że nie mam na nic czasu! ten remont to nie taki pikuś jakby się wydawało codziennie coś wychodzi w takim starym domu no i codziennie po pracy castorama itp w pracy odpukać okej lubię jak mam dużo roboty i tak też jest od kwietnia już będę pracowała na cały etat prawie bo te 6h mijają nie wiadomo kiedy a pracy dochodzi Iga już ok, strupki ładnie odpadają, mam nadzieję, że w poniedziałek do żłobka już pójdzie 2 dni była z moją Sis a dziś trochę z Tomkiem a po drzemce już z Sis nie lubię jak Tomek idzie na 13 bo woadomo wraca wieczorem późnym miałyśmy jutro iść z Sis do dietetyka, ale niestety Tomek idzie na 14 więc odpada - przekladam wszystko na przyszły tydzień jestem mega zmęczona jeszcze miesiąc i zaczniemy żyć już w mniejszym pędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Marzec 7, 2013 hej! melduję sie po pracy, jestem już w strefie relaksu z córcią szalejemy rano byłam w castoramie ;) powinni mi płacić normalnie za takie częste wizyty i reklamę na kafee dietetyk niestety przełożony aż na 18-go :O nie mieli wolnych terminów ale nie myślcie sobie, ze do tego czasu będę się objadać ;) pilnuję się odkąd mamy kuchnie zrobioną ładnie zdrowo gotujemy. @@ przylazła ale od poniedziałku już na pewno basen wdrażamy na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach