Karolina83. 0 Napisano Grudzień 22, 2012 Hej, wpadam zyczyc Wesolych Swiąt i uciekam do rodzicow, czeka nas jazda prawie 200 km :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkl Napisano Grudzień 22, 2012 JAK NIE PRZYTYĆ W ŚWIETA? To proste: JEŚĆ JAK NAJMNIEJ ! ;) A jeśli ktoś ma z tym problem, to mam kilka rad: najważniejsze to zapełnić żołądek niskokalorycznymi potrawami, wtedy nie będzie już za wiele miejsca na to, co tuczy, a my będziemy nasyceni;) zamiast ciast- owoce zamiast śmietany- dodajmy do zupy jogurt naturalny zamiast smażyć pierogi na tłuszczu- ugotujmy je, będą o wiele mniej kaloryczne! zamiast smażonych ryb ryby w galarecie zamiast kompotu czy napojów - YERBA MATE !!! Tą ostatnią szczególnie polecam. YERBA MATE hamuje głód, daje poczucie, że jesteśmy nasyceni, wspomaga trawienie i przyspiesza przemianę materii. Jest to genialny napój dla tych, którzy nie chcą się obżerać w święta, ale są jednocześnie łakomczuchami i widok ciast i kalorycznych dań może ich złamać. Ja piję Yerbę od dawna, schudłam na niej, i zamierzam zaszokować nieco babcie i ciotki, popijajac Yerbę w czasie Świąt z tykwy :D Będzie na pewno nietypowo, ale wiem, że dzięki temu nie przytyje i pójdę spać po wieczerzy z lekkim brzuchem i bez wyrzutów sumienia ;) Polecam zaciekawionym tematem zajrzeć na blog o Yerbie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/ Tam macie skład Yerby, jej właściwosci potwierdzone badaniami i różne cenne informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Grudzień 23, 2012 dziewczynki u nas ok! Chciałam Wam życzyć najlepszego na Święta! Wspaniałych rodzinnych chwil, biesiadowania przy stole i dużo miłości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Grudzień 27, 2012 hej hej troszkę się przeziębilam ale Święta minęły wyjątkowo sympatycznie raczej nie przeginałam z jedzeniem jadłam po troszku to na co miałam ochotę ale nie pod kurek ;) zaraz mam ostatniego gościa Iga dziś była w żłobku z drzemką wydaje się, że dobrze jej tam jutro też zawozimy ją na 4h muszę zacząć znowu chodzić na siłkę ale to już pisałam wiele razy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Grudzień 30, 2012 Hej! Guga zaczniemy razem z ta silka, o ile mi zdrowie pozwoli :/ Rok sie konczy parszywie, bleh... Wracam 2 stycznia, dzisiaj juz na Sylwka jedziemy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Styczeń 4, 2013 halo halo :) no to do dziela ! na silke Dziewczyny! Dzidzia moja ma 13cm juz ;) wiec rosnie rosnie :) waga znow troche podskoczyla, ale pamietam zeby nie przeginac ;) buziaki i pozdrowienia w Nowym Roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Ciesze sie, ze dzidzia duza i zdrowa :) A kg sie tak nie przejmuj ;) Powodzenia kochana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Hej, Badziu ciesze sie, ze wszystko u Was ok :) Ja jestem za tym, zeby sie jednak waga przejmowac, takze super, ze jesz z glowa ! Guga, milego pierwszego dnia pracy! Zdaj nam relacje jak wrocisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Napisalam- tak sie nie przejmuj, a wiec ma sie przejmowac ale nie za bardzo. W ciazy raczej powinno sie niczym nie przejmowac, zwlaszcza jesli jest zagrozona w jakikolwiek sposob moja droga Karolino. Guga- jak tam, jak tam>? :) Pisz co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biała sqaw Napisano Styczeń 7, 2013 Hej dziewczyny mogę się do Was przyłączyć?...już od sierpnia staram się jeść zdrowo i ćwiczyć, troszkę sobie pofolgowałam w święta...sporo słodyczy i zero ruchu. Ale mam plan aby zacząć biegać. Zamówiłam sobie właśnie buty do biegania bo boję się troszkę o stawy...wcześniej chodziłam na długie marsze,ale teraz nie mam za dużo czasu. Moja waga waha się +- 2,3 kg. Jem raczej wszystko,staram się tylko unikać białego pieczywa,masła,słodyczy,sosów itp. Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Szczupla w ciazy nie bylam, pisze jak ja to widze, nie kazdy musi sie ze mna zgadzac. Czesc biała sqaw , napisz ile wazysz a ile bys chciala? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bialahbhbh Napisano Styczeń 7, 2013 tutaj cisza i nikt nie pisze,sporadycznie.Poczytaj kilka ost stron to sie przekonasz,ze sie motywacja skonczyla buahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bialahbhbh Napisano Styczeń 7, 2013 a ty co w ciazy nie bylas po co sie wypowiadasz jak nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Styczeń 7, 2013 No tak, bo ciaza to jest pretekst zeby sie waga nie przejmowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Styczeń 7, 2013 hehe :) jakie dyskusje :) a ja tam zrozumialam obie dziewczyny!!!! toc wiadomo o co chodzi! dzieki wielkie za wypowiedzi skierowane do mnie :) staram sie nie przejmowac, zeby nie zdenerwowac Malenstwa, a z drugiej strony wiem, ze jak zupelnie odpuszcze to moze byc ciekawie :D takze poki co NIE JEM po 18tej.. i waga sie nie ruszy jesli Dzidzia nie bedzie chciala :) o. Guguuuu - a Ty jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Styczeń 7, 2013 badzia, ja mysle, ze sie ze szczupla troche zle zrozumialysmy i tyle :) Tez czekam az guga skrobnie, jak w pracy bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biała sqaw Napisano Styczeń 7, 2013 Ja już w tej chwili nie mam nadwagi, mam 160 cm wzrostu,ważę 53kg. ale najlepiej wyglądam jak mam 50 kg. Nie stosuję,żadnej diety tylko Mż. Moje dzisiejsze menu: śniadanie- 3 kanapki razowca z drobiową wędlinką, zielonym ogórkiem i żółtą papryką , gorzka herbata II śniadanie- owsianka z żurawiną Obiad- udko z sałatą,papryką,pomidorkiem pokropione oliwą i sokiem wyciśniętym z pomarańczy podwieczorek-2 ciasteczka owsiane,kawa z mlekiem kolacja- owsianka z otrębów z mlekiem i bananem. Hej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Styczeń 7, 2013 Hello :) No pomaranczo komu sie skonczyla motywacja, temu sie skonczyla. Ja nadal chudne, cwicze etc jak na poczatku :P x Karolcia- Ja mialam na mysli, zeby sie badzia zanadto nie przejmowala waga jesli cos jej przybedzie, bo jej dzidzia jest naj najwazniejsza. Tylko o to :* Jak to przeczytalam- nasz dialog- mialam wrazenie, ze sie sp[rzeczamy. A tak nie jest przeciez :) x biała sqaw- Witaj! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Styczeń 7, 2013 to aż ja się odezwę ;) jestem, jestem było fajnie dzień typowo organizacyjny ale warunki biurowo- socjalne super nie ukrywam, że mi to potrzebne, by wyjść z domu uczesać się, zrobić makijaż spojrzeć w lustro i zobaczyć jak pięknie utyłam i jak cudownie spodnie uciskają :O dzisiejsze papu to mój wielki come back chcę znowu spróbować zwłaszcza, że znowu nie palę od 1-go co do ciąży to chodzi o to by nie utyć więcej niż potrzeba no ale dobrze, że się ruszył topik kładę się zaraz dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Styczeń 9, 2013 no tak i napisałam i cisza nastała :P w pracy ok, po pracy na noc nie mam czasu, padam koło 22 i tyle dziś zjadłam napoleonke ale ogólnie od kilku dni było już ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Styczeń 9, 2013 no tak i napisałam i cisza nastała :P w pracy ok, po pracy na noc nie mam czasu, padam koło 22 i tyle dziś zjadłam napoleonke ale ogólnie od kilku dni było już ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Styczeń 16, 2013 dobrze ze do przoduuuuuuu Gugaaa :) szybko ten czas leci... ja Cie... ja jutro zaczynam 19tydzien - Dzidzi serducho bije..wagowo tydzien do przodu - wiec w porzadku :) BUZIAKI i miego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Styczeń 16, 2013 eee a gdzie moj post wcielo. no nic skroce zatem : wszystko u mnie w porzadcku - jutro zaczynam 19tydzien :) szybko czas mknieeeeeeeeeeeeee buziaki i milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Styczeń 16, 2013 cos mi kafeteria wariuje :) co tam u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupła duchem w czerni 0 Napisano Styczeń 18, 2013 Hello Laski! Jak tam, co tam u Was? U mnie powolutku leci ale w dol caly czas, takze dobrze. Badzia- kochana, ale czas leciii az nie moge w to uwierzyc :) Super, ze wszystko ok :) Wysylam calusy i przytulasy ;) Guga- jak praca i Igusia>? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badzia 0 Napisano Luty 6, 2013 halo Laskiiii!!! co z Wami??? :) gdzie jestescie? potrzebuje Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Luty 6, 2013 Hej badzia, jak tam malenstwo?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 6, 2013 hej! u mnie dobrze, nawet zaczęłam chodzić na basen i byłam raz biegać z kolegami no ale od soboty jestem chora i dupka z ruchem ale jem nareszcie ok!!!!!!!!!!! Badziu sorki, że sie tak musisz dopraszać :( obiecuję, że będę regularnie co u Ciebie, jak się masz? jak u reszty dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula +30 Napisano Luty 6, 2013 gugajnaa ...podziwiam za wytrwałość obejrzałam fotki polecam dietę strukturalną..pije się smaczne koktjale... powodzenia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Luty 6, 2013 Ula dawno mnie nikt nie zawstydził :P dzięki, ale jakby dodać fotę pt: styczeń 2013 to byłyby znowu trzy cyfry:( chcociaż może już 98? jutro się zważę Iga dziś miala w żłobku bal, przebrana była za pszczołę :D czekam na fotki, bo Panie robiły miska nadal dobrze, nie mam siły nawet myśleć o słodyczach jest ok, biorę chrom i kurka działa, nie mam wcale na nie ochoty i mogą leżeć obok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach