Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość kokania

zakupy w internecie

Polecane posty

Gość gość
ja też polecam szukać rabatów na Na spółę - zresztą nie tylko ciuchowych, tam jest wszystko

Gość Rennula
Ja ostatnio kupiłam wycieraczki samochodowe przez internet i bardzo udany zakup. Bałam się trochę, że będzie problem z dopasowaniem do mojej Vectry ale wszystko idealnie i dużo taniej niż to co widziałam w sklepach. Kupowałam na takiej stronie https://e-wycieraczki.pl/wycieraczka-na-tyl-oximo-do-opel-vectra-b-091995-092003-p-8875.html . Zoszczędziłam dobre kilkanaście złotych, a przyszły na następny dzień

Gość JanaP
Mi się dość często zdarza się kupować gadżety na Teletorium.

Gość wiolettaa__
Bardzo dużo rzeczy zamawiam przez internet, przeważnie udaje mi skorzystać z jakiejś promocji :) ostatnio zamawiałam ramkę cyfrową która zamówiłam w sferisie, jeszcze wcześniej zamówiłam kalkulator w satun

Gość bart4
Bardzo lubię robić zakupy w internecie, szczególnie gdy dziecko jest chore i nie mam się jak ruszyć z domu. Ostatnio dla męża koszule ciekawą szukałam, coś znalazłam na http://www.diversesystem.com/kolekcja-meska/koszule.html#1 ale jeszcze się zastanowię co konkretnie mu kupię, z resztą on też swoje zdanie musi powiedzieć.

Gość manja822
Nie znam kobiety, która nie lubi robić zakupów w sieci :) Tutaj mam zamiar upolować http://www.diversesystem.com/kolekcja-meska/koszule.html#1 kolejny łup :) Mąż ostatnio często ubierał się w dres, ja definitywnie chciałaby to zmienić. Dlatego planuje na wiosnę odświeżyć jego garderobę o parę koszul :)

Gość niunia993
ja często kupuje;) ostatnio okryłam ciekawy sklep internetowy z perfumami http://mania-perfum.pl/ choć ma również sklep stacjonarny;) polecam

Gość gość
Robię zakupy czasami w takich sklepach jak: answear.com (wyprzedaże, outlet), eobuwie, dolce, douglas online, cefarm24 (witaminy i dermokosmetyki), kiedyś w zalando, lubię też online Mango (chodzi o ciuchy), planuję jeszcze przeglądać wyprzedaże w Espritshop. Okazjonalnie kupuję w księgarniach internetowych: onepress, Dlaczego: większy wybór, wyprzedaże, niższe ceny, dostępność rozmiarów, ciuchy mniej zniszczone, więcej egzemplarzy.

Gość gość
Osobiście uwielbiam sklep z samymi markami premium obuwiem i odzieza od najlepszych projektantów mody Via Della Spiga https://viadellaspiga.pl/

Gość gość
Zakupy online to dużą wygoda, szczególnie jeżeli tak jak ja- organizujecie ślub i zależy Wam na czasie, dlatego też polecam stronę NaSlub.pl miła obsługa i szeroki asortyment.

Gość gość
Często robię zakupy przez internet. Zamawialam niedawno prezenty dla swoich siostrzeńcow i zamówiłam im zabawki ze sklepu misie dwa. mają duży wybór świetnych zabawek dziecięcych.

Gość eli1
Zabawki dla dzieciaków zamawiam na sferis.pl ostatnio fajna promocja była na lego.

Gość kilina
Ja także przekonałam się do zakupów w sklepach internetowych ponieważ jest taniej,oszczędzamy czas i mamy większy wybór,a moim ulubionym sklepem są sferis, satun,smyk

Gość aldonka1196
Ja kupiłam ostatnio przez internet lampę z tej stronki http://lampunie.pl/ miła obsługa telefoniczna, stronka godna polecenia

Gość gość
Zakupy w internecie mają same plusy, ostatnio zamawiam często chemię gospodarcza do domu na www.nata.info.pl jestem bardzo zadowolona, to uczciwa i rzetelna firma.

Gość gość
To prawda, ja też wiele rzeczy zamawiam online i jestem zadowolona, moje ostatnie zakupy to bielizna ze strony www.E-zmyslowabielizna.pl znajoma polecała i faktycznie jakość jest na najwyższym poziomie.

Gość aplia
kocham zakupy online, ostatnie duże zakupy zrobiłam dla siebie :) nadszedł czas żeby rozglądać się za prezentami na święta :)

Gość gość
zobacze

Gość jawygodna
Ja bardzo lubię zakupy w internecie, szybko, wygodnie i zazwyczaj taniej niż w stacjonarnych sklepach. Ostatnio trafiłam na stronę https://www.frisco.pl/pid,95571/n,naturella-classic-normal-podpaski-higieniczne-10-sztuk/stn,product I chyba z niej skorzystam. Po co co m-c biegać do apteki. Zrobię zapas i będę miała spokój. Tym bardziej ze te podpaski są bardzo dobre i zawierają balsam rumiankowy, który chroni skórę.

Gość gość
ja zaczelam robic zakupy przez internet z organic24 pl jezeli chodzi o ekologiczną żywność, szukalam dosc dlugo dobrego sklepu na miescie i ceny maja kosmiczne, przez internet jest duzo taniej

Gość Zuzka88
My ciągle robimy zakupy dla maluszka w internecie. Nasz ukochany sklep to deareco. Mega polecam!

Gość elżbieta W
Mogę powiedzieć, że po wczorajszych zakupach w meble hot już wszystko kupujemy w sieci. Zamówiliśmy sobie piękny zestaw mebli do sypialni i trafiło się nam nawet niedrogo. Strasznie jestem ciekawa czy łózko będzie wygodne i czy w szafie uda mi się wreszcie pomieścić wszystkie ciuszki.

Gość zuśka o
my też wczoraj zamawialiśmy meble ale nasze pochodzą z meblujdom.pl. Jak zobaczyliśmy te ich łóżka z najnowszej kolekcji nawet już nie patrzyliśmy innych ofert bo i poco jak te sa ekstra i on naprawdę niepowtarzalne. Nasz wybór padła na tapicerowane ines od signal. Piękne i zamiast tradycyjnego pojemnika sa szuflady, to i nawet lepiej i dużo wygodniej. Zobaczcie, warto.

Gość gość
Większość rzeczy zamawiam w sklepach internetowych, szczególnie że teraz jest kilka ciekawych promocji jak np: płaszcze damskie na www.Zartex.pl warto tam zajrzeć.

Gość donkar
Jestem w trakcie remontu, właśnie piekarnik zamówiłam na sferis.pl. Oszczędność czasu i kasy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się