Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Jeny, to teraz będę żyć w stresie, uda się czy nie uda wpaść :). Niby szedł ostatnio po drugiej stronie ulicy i przeszedł na moją, a gdy stałam gdzieś przy jakimś bankomacie czy innym wynalazku, który z trudnością ze mną współpracuje - zerkał, mijając mnie, ale mogę się tylko karmić wrażeniem. Kurna :)

a jak moze wygladac osoba ktora je na sniadanie serek wiejski i rzodkiewki? lachon! :)

No i tu jest pies pogrzebany, bo ona nie napisała że lubi rzodkiewki z serkiem wiejskim:)

Ale jaki to jest typ... Ja go pod tym bankomatem w ogóle nie mierzę, a za chwilę spotykam w obuwniczym, idziemy totalnie w swoim kierunku i taksuję go wzrokiem, a on... w buty. No gorzej to by tylko było, gdyby mi w papę strzelił :)

Cholera dopiero teraz mi sie rozjasniło, Gocha to maniakalna prześladowczyni i śledzi go pewnie :P

Małe, a spotkaliśmy się od tamtej historii z samochodem (sierpień) dwa razy chyba. Wrrróć, trzy. Raz mnie mijał i spoglądał, ja badałam buty. Potem ja jego widziałam przelotem, nie miał szans mnie zauważyć. I teraz w sobotę historia bankomatowo-sklepowa.

Choćbym bardzo chciała, wędrówek za nim nie uskuteczniam. Zresztą jest jak batman, pojawia się w moim świecie raz na 3 miesiące :D

Gość pinesssskaaa
a kiedy spotkanie?

Od sierpnia ta historia się dzieje? W takim razie ostro się za niego zabierasz, a w lipcu na openera jedziesz z nim :P