Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

juz Ty mi nie mow z czym ja walcze! jak mowie ze idac spac bede twarda to mowie! ;)

Dobra dam Wam wolną rękę. Podobno trzeba wypuścić, a jak kocha, to wróci :)

Już taki jestem zimny drań, lalala ;). Zasnęłam, przyznaję bez bicia i o 5.20 myślałam o Was w najgorszym z możliwych sposobów ;). To ten, 4 godziny w PKP przede mną, życzcie mi szczęścia ;).

matko i córko... ja mam wrażenie, że mój budzik dzwonił kilka sekund po tym jak zasnęłam :/ powodzenia!

Za błędy tej nocy będę płacić słono. Wyglądam jak ziemniak. Niewyspany ziemniak. Jeśli spotkam dziś mojego niedoszłego-przyszłego, Buk mnie nie kocha. Milego dnia Kasiu, bo tamta gadzina pewnie będzie leżakować do obiadu :)

Za błędy tej nocy będę płacić słono. Wyglądam jak ziemniak. Niewyspany ziemniak. Jeśli spotkam dziś mojego niedoszłego-przyszłego, Buk mnie nie kocha. Milego dnia Kasiu, bo tamta gadzina pewnie będzie leżakować do obiadu :)

Poszło dwa razy, to nie przypadek. Zdublowałam na wypadek, gdyby któreś z Was miało nie wiedzieć czemu ciężką noc i nie rozumiało za pierwszym razem ;)

Relacja na żywo. Właśnie weszło dwóch dresów do mojego przedziału i rzuciło niezobowiązujące 'niech będzie pochwalony'.