Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trdtdr

jestem brzydka i nienawidze zycia

Polecane posty

Gość a ja bylam bardzo ladna
mowie ci opamietaj sie, bo zycie ci przeleci i bedziesz za chwile nie tylko brzydka, ale i stara

Gość wujek tadek
idz do dobrego psychologa i popros o skierowanie na psychoterapie , to co pomoze odzyskac siły do zycia i radosc zycia

Gość wujek tadek
co tzn ze zycia jej przeleci? życie plynie kazdego dnia, wazne by wyjsc z sytuacji w ktorej nie chce sie zyc, a tu potrzebne jest WSPARCIE mądrych ludzi, np. psychologa

Gość a ja bylam bardzo ladna
i powiem ci chuja z tego mam

Gość trdtdr
ja nie jestem dda ,ale skad taka terapie wytrzasnąc ? sa darmowe na nfz? oki przejze te tytuly które podałas dzieki ;)

Gość wujek tadek
na terapie mozesz dostac skierowanie w poradniach zdrowia psychicznego, udaj sie do dobrego psychologa ,pomoze ci

Gość trdtdr
wiem ze zycie przelatuje ale cokolwiekbym nie zrobila i tak sie zestarzeje , i ta swiadomosc tez jest przyczyna mojej depresji ze cokolwiek nie zrobie to nic nie trwa wiecznie, wiec po co sie starac i zabiegac o cokolwiek ludzi takie myśli dopadaja gdzie ok 30-40 mnie niestety dopadly juz teraz kiedy nie mam niczego meza pracy dzieci ... i tez niewidze sensu zeby to miec porazka , moglabym umrzec tu i teraz :(

Gość wujek tadek
są darmowe, chyba ze chcesz prywatnie to wtedy grubo bulisz

Gość trdtdr
a ja bylam bardzo ladna - ale przez ten czas który bylas ladna chyba calkiem niezle Ci sie zylo? nie wyszlalas sie w mlodosci?

Gość trdtdr
spytam psychiatry moze on bedzie cos wiedzial bo wlasnie przyjmuje w takiej placówce ale to dopiero za poltora miesiaca

Gość aassssssssssssssssssssssssssss
ja "ponoc" jestem ladna ale co z tego? wole zamienic sie z toba bo uwierz dziewczyno ze mam mase problemow i trosk. doceniaj to co masz a przede wszystkim poczucie bezpieczenstwa bo wierz mi ze ono jest czyms najcenniejszym w zyciu. mam wspanialego chlopaka ktory konczy studia, ale co z tego jak kilku skurwieli na ktorych nie ma haka groza mu smiercia, biegaja swobodnie a psiarnia nic z nimi zrobic nie chce. to nie jest zadna mafia czy kryminalisci tylko pierdolone zmutowane wiejskie scierwa mocne w grupce. wiem ze ktoregos dnia go strace. gdy ide z nim w tamte okolice (jestem zmuszona bo mieszkaja tam moi rodzice ktorym pomagam) to zabieram ze soba jak chora psychicznie caly arsenal : noz finski, gaz pieprzowy(ponoc skuteczny i dobry, trzymajacy 45minut napastnika na dystans) i mysle nad zakupem paralizatora. przez to wszystko mam depresje, nerwice, napady agresji i chce zaoszczedzajac pieniadze isc na strzelnice i domagac sie pozwolenia na bron. moj chlopak twierdzi ze mam cos z glowa, ze on sobie sam poradzi itp ale kocham go tak strasznie ze gdyby te skurwiale scierwa go zaatakowaly to ja rzucilabym sie pierwsza aby to mnie zatlukli a nie jego. byla taka sytuacja ze go zaatakowali w dwojke i on chcial sie z nimi bic a ja rzucalam sie jak glupia i odciagalam go, wychodzilam im naprzeciw itp bo tak sie o niego balam ze dostalam bialej goraczki. mysle ze przy takiej dawce adrenaliny i doslownym amoku bylabym w stanie tego noza uzyc i zabic to scierwo, nie mialabym hamulców :( wiec albo on zginie albo ja skoncze w kryminale. wtedy jak go zaatakowali(bez powodu, bo nie zszedl im z chodnika) zglosilam z rodzicami to na policje, a psiarnia jak psiarnia. mieli "rozmawiac" ale do takich "kurwy" dojdzie tylko poprzez ubicie ich zwyrodnialych cielsk. a mam takie nieszczescie ze poznalam chyba najwspanialszego faceta pod sloncem. jestesmy razem ponad 3lata i mieszkamy razem. jest najukochanszym i najbardziej dobrym czlowiekiem jakiego zdolalam poznac. taki jak on rodzi sie jeden na milion. dlatego tak o niego walcze i wpadam w chorobe psychiczna..wolalabym zeby mnie zostawil i wyprowadzil sie stad do swojej miesciny i byl bezpieczny, znalazl sobie tam dziewczyne i zyli spokojnie i szczesliwie nizli mialby tu zginac albo zostac kaleka. ale predzej ja skoncze za kratkami bo zabije z zimna krwia kurwe ktora skrzywdzi osobe ktora kocham nad zycie

Gość aassssssssssssssssssssssssssss
co ci kurwa po urodzie? ona nic w zyciu nie daje ani nie zmienia. ja bylam kiedys brzydka ale "wyladnialam" i moje zycie nie jest wcale szczesliwsze. wrecz przeciwnie bo mam cudownego chlopaka ktorego kocham tak mocno ze wpadlam w chorobe psychiczna i nerwice. wolalabym byc brzydka i zeby nikt na mnie nie spojrzal, zebym nie musiala sie troszczyc i kochac i martwic o ta druga osobe. byc samemu sobie i szczesliwie. wiem ze pisze jak oblakana bo nia jestem, mam cos z glowa i wiem to dobrze. ale dziewczyno, ryj ci w zyciu niczego nie zmieni. naprawde. kochaj to co masz- zdrowie i bezpieczenstwo. zaden najpiekniejszy ryj nie zapewni ci bezpieczenstwa i zdrowia. a z biegiem czasu sama dowiesz sie ze sa to najwazniejsze rzeczy. a jesli uwazasz ze jestes brzydka to zmien sie tj zmien fryzure, schudnij, zmien kolor wlosow, makijaz, styl ubierania sie. ale to i tak nie da ci szczescia. spojrz inaczej na swiat i doceniaj to co masz.

Gość trdtdr
no ok mi moze nikt nie grozi ani mojemu chlopakowi bo go nie mam ani nigdy nie mialam ale watpie tez ze chcialabys sie zamienic z osoba ktora jest na skraju samobójstwa i nie widzi sensu zycia piszesz ze masz depresje i nerwice ja tez mam wiec wlasciwie weszlabys w to samo , Ty sie kiedys z chlopakiem wyprowadzisz albo te gnoje zaloza rodziny i dadza wam spokój a ja dalej bede sama brzydka i z depresja

Gość wuj
twoim problemem nie jest brak urody( bo wiekszosc ludzi nie grzeszy urodą) tylko problemy psychiczne typu depresja,zniechecenie do zycia, wiekszosc ludzi tak ma tylko malo kto sie do tego przyznaje

Gość spisana na straty
ja tez sie czuje strasznie zle sama ze sobą:(tylko u mnie jest inaczej twarz mam bardzo ładną długie włosy itd aleee.. waże 80kg na 168cm ponoc nie widac tego tak po mnie bo jestem zbita i mam duzy biust. :( tak mowia inni ale co z tego jak ja sie zle czuje. chce mi sie płakac i nie mam checi by zyc.kiedys miałam dosyc wysoką samoocenę czułam sie atrakcyjnie i miałam duze powodzenie a teraz? nie chce mi sie nigdzie wychodzic mam takiego doła ze chyba spisałam siebie na straty i nic nie robie z moja waga... nie wiem sama jak sobie pomoc niby wiem co trzeba zrobic aby schudnac ale ja zajadam emocje to jest silniejsze ode mnie!!:(:(:(:(

Gość trdtdr
no własnie niby wszyscy ale nie wszyscy bo widze czasami szczesliwych albo przynajmniej tak wygladajacych ludzi , naprawde ladnych i zadbanych dziewczyn:O jesli wiekszosc ludzi ma depresej i zniechecienia do zycia to bardzo dobrze to maskuje bo ja nie widze tego po znajomych ani po znajomych np rodzicow chociaz juz po obcych mi osobachna ulicy juz tak wiec jaki w tym cel? po co robic kolejne dzieci skoro wiekszosc doroslych jest nieszczesliwa? ta mysl tez mnie doluje ...

Gość trdtdr
ty schudnac zawsze mozesz ja swoja twarz juz zawsze bede nienawidziec i tak naprawde zadne operacje niepomoga a z wiekiem bedzie tylko gorzej ... :/