Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

znaleziona - umówić mogę, ale ona nie pójdzie "BO NIE MA TAKIEJ POTRZEBY"... przecież nie raz mówiłem i argumantowałem, ze to nei chodzi tylko o mój wytrysk... ale, że pragnę jej przyjemności i jej ORGAZMU... a ona swoje - "NIE POTRZEBUJĘ"....

Gość jej ja on
Ruda a co ma zrobić? Głową ściany nie przebijesz. Przechodziłem to samo co on, olałem to wszystko wkońcu, może czułem się jak nastolatek masturbując sie ale jakoś ulżyć sobie musiałem. Teraz kompletny brak zainteresowania seksem i mam z głowy wszelkie rozmowy, prośby itp pierdoły

Gość RudaRudaRuda111
john może poproś ją, żeby zrobiła to dla Ciebie i z Tobą poszła, w końcu może w każdej chwili zrezygnować. Przecież musi być jakiś sposób, żeby do niej dotrzeć... Jej ja on wiem o co Ci chodziło doskonale, tak mi tylko wpadło do głowy wieęc napisałam, żeby troszkę rozładować atmoswerę. A że odebrałeś to inaczej niż miałam na myśli...no cóż, nic nie poradzę, że sarkazm mam we krwi...;)

Gość jej ja on
Femdom to dopiero jazda :)

Gość jej ja on
Ruda nie biorę nic na poważnie ale żal mi chłopa :)

Gość RudaRudaRuda111
polecony jaka z Ciebie tajemnicza bestia ;) przyznaj się, przyznaj ile tych wiosen liczysz, bo mnie ciekawość zżera ;)

Gość jej ja on
To jak polecą te lata?

jej ja on - ile masz lat, że sobie dałeś spokój dziewczyny - naprawdę ja już mam coraz mniej siły żeby walczyć... i tak jak jej ja on - przyzwyczaiłem się do masturbacji, rozladowuję napięcie i myślę sobie, człowiek co raz starszy i jeśli się pożyje to na koncówkę życia będą się liczyć te wszystkie inne rzeczy miedzy nami poza seksem... ja już chyba nie mam nadziei, że ją zmienię... ja cały czas mówię w cudzysłowiu, na każdy komplement itp, że co mi po tym jak nie mam żadnej przyjemności w życiu... ona wie o czym mówię, ale nie komentuje i nic nie robi... serio, coraz mniej mi się chce walczyć o jej seksualność!

Gość jej ja on
34 :)

znaleziona - ale np jakieś dziwne ubrania? skórzane maski? :/ bo jakoś sama zabawa moze być fajna przy jasnym układzie partnerów, ale tego typu akcesoria jakoś mi się nie podobają... ;)

znaleziona - w sumie to ja mam takie nastawienie, że gdybym miał żonę "normalną" seksualnie i mielibyśmy udany seks to byłbym otwarty na takie propozycje z jej strony wiedząc, że ona ma takąfantazje i to jej sprawi przyjemność, ...i obroża mogłaby być ;) czemu nie :)

Gość RudaRudaRuda111
polecony a ja to tak podobnie jak Ty, chociaż femdom, też jest w moim guście ;) a co do mojego pytania...to.. TAK, musisz!!! bo jak nie to wyciągnę bicz z szafy ;) :) ;) no już przyznawaj się ;)

Gość jej ja on
To już diwe panie zainteresowane Femdom :)

Gość RudaRudaRuda111
znaleziona a jak dalej bedzie milczal, to go przypne kajdankami do kaloryfera ;)

Gość RudaRudaRuda111
polecony zalezy ktora metoda bedzie skuteczniejsza ;)