Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

znaleziona - przy stopach ma znaczenie ;) kajaki 42 rzadko kiedy są atrakcyjne, ale też prawdą jest, że i małe stópki potrafią być nie za ładne, wszystko zależy od wielu czynników ;)

Gość Fajna 43
John ty chuju! Jestem atrakcyjna! mam 43 nr buta!

powiedziałem, że rzadko kiedy są atrakcyjne a nie, że nie są! to raz, a dwa chodziło mi o stopy a nie o całą kobietę ;)

Gość RudaRudaRuda111
u la la co tu się dzieje ;) chwilę mnie nie było i tak popłynęliście :) Polecony, nie odcięłam się , nie nie :) już się melduję na właściwym miejscu ;)

Gość RudaRudaRuda111
A tak przy porannej herbatce nadrabiałam forumowe zaległości w czytaniu ;) a co do masażu, to powiem tak takie "mizianie", głaskanie i pieszczoty całego ciała z partnerem muszą się zakończyć seksem, nie wyobrażam sobie inaczej. Chociaż przyznam się, że u mnie to raczej rzadkość, bo nie jestem za bardzo romantyczna. Wolę raczej konkretne działania ;) Natomiast jeśli chcę się ewidentnie tylko zrelaksować, rozluźnić mięśnie, to raczej nie zdaję się w tym względzie na kogoś z kim jestem w związku. Zresztą, bardzo mało jest osób, które nie bałyby się podjąć takiego wyzwania, bo włącza mi się kontrola, ale to już jest kwestia czego innego ;)

Chodzilo mi tylko o odczucia:-) ale jak mam rozumiec to, bo szczerze to nic nie rozumiem :-) Natomiast jeśli chcę się ewidentnie tylko zrelaksować, rozluźnić mięśnie, to raczej nie zdaję się w tym względzie na kogoś z kim jestem w związku. (chyba nie o masazyste Ci chodzi?)Zresztą, bardzo mało jest osób, które nie bałyby się podjąć takiego wyzwania,(wyzwaniem jest sprawic abys czula sie zrelaksowana?) bo włącza mi się kontrola, ale to już jest kwestia czego innego :-)

Gość RudaRudaRuda111
heh :) ok, już Ci mówię co miałam na myśli dokładniej Po prostu ja sama zajmuję się masażem, więc taki wykonany amatorsko mnie nie zrelaksuje, bo- że się tak kolokwialnie wyrażę- "wiem o co biega" ;) Natomiast, jeśli to ma być przedsmak upojnego seksu, to potrafię się w to wczuć całą sobą i naprawdę doceniam starania drugiej osoby

Ruda to rozjasnilas mi,teraz rozumiem:-) Mowisz ze masazystka jestes:-) Tez o tym myslalem podobno mam to cos w rekach choc sam tak nie sadze, poza tym nie kazdego bylbym w stanie dotykac:-) No i po godzinie tak dlonie bola ze sie dziwie jak wytrzymujecie:-) A dlugo sie tym zajmujesz i jaki rodzaj masazu wykonujesz?

Gość RudaRudaRuda111
Polecony dokładnie to jestem kosmetyczką ze specjalizacją masażu i pielęgnacji ciała, ale teraz pracuję tak "z doskoku" popołudniami. Zajmuję się tym od 5 lat, głównie masaż klasyczny i relaksacyjny. A moim "konikiem" jest hawajski masaż lomi lomi, tzw. tańczący. Reakcje ludzi są fascynujące ;) Nic dziwnego, że bolą Cię ręce- w końcu całość nie powinna przekraczać 40 min...heh A tak poważnie, to prawda, że trzeba mieć bardzo dużo siły, bo prawdziwy masaż to taki na granicy bólu i przyjemności i o ile z kobietami nie ma większego problemu, to przy mężczyźnie trzeba się nielada wysilić ;) John ja Ci chętnie plecki wymasuję ;) co prawda przez monitor jeszcze nie potrafię, ale niedługo się nauczę ;)

Gość do przypierdalaczy
Hej Ruda:) czyli mogę liczyc na masaż lomi lomi?:) i przy okazji taniec hula?:)

Gość Zulus
dzień dobry:))

Gość Zulus
Ruda "i o ile z kobietami nie ma większego problemu, to przy mężczyźnie trzeba się nielada wysilić " a w czym tu jest techniczny problem?:)

Gość RudaRudaRuda111
jeśli masz kółko hula- hop , to nie widzę przeszkód, możesz sobie zatańczyć ;)

Gość RudaRudaRuda111
cześć Zulus :) dawno Cię tu nie było ;) po prostu kobiety mają delikatniejszą i bardziej unerwioną skórę, więc jest łatwiej, a w przypadku mężczyzny potrzeba znacznie większej siły

Gość Zulus
no tak gruboskórni faceci:)) nie było mnie bo zajmuje sie zarabianiem jak pewnie większość;)