taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 dzien dobry :) chyba zrobimy zlot odchudzaczek w kolobrzegu hehe ;) ale wtedy to juz bedziemy super laski :P ja dzis weszlam na wage...modlilam sie tylko , zebym nie zobaczyla 61 kg ..hehe no coz..w pizamie 60,2..no coz moglo byc gorzej ;) chique dasz rade, ja tez sie teraz zmotywowalam..bo jak tak dalej pojdzie to nie schudne nigdy :P wczoraj wieczorem potanczylam jeszcze 20 minut :) dzis w planach to samo, czyli najpierw taniec, potem crosstrainer, trampolina i znow taniec-tak by razem zeszla mi nad tym godzinka . mam nadzieje, ze jak bede tak robic codziennie, to troche schudne (przy okazji nie jedzac wiecej niz 1300-1400 kcal) chiquem w jastrzebiej gorze nie bylam...wyslalam dzis pare maili do pensjonatow, zobaczymy czy przysla odpowiedzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 chique nie mow mi nic o drinkach :P w piatek i sobote wypilam troche za duzo kalorii ;) do 19 maja nie pije zadnego piwka ani drinka, nawet jak bede ze znajomymi w drodze :P obiecalam to sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 jestem zdeterminowana- wlasnie zrobilam 10 minut na crosstrainer..ale sie ze mnie pot lal..jakbym z godzine cwiczyla ;) do tego troche potanczylam- w sumie juz dzis 30 minut ruchu :D mam tylko nadzieje, ze zbyt wiele dzis nie zjem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Maj 8, 2012 taka zwykła...brawo!:) ciekawa jestem gdzie ty tak tańczysz? moja zumba to takie połączenie tańca z aerobikiem..uwielbiam takie ćwiczenia:) własnie wróciłam...upocona jak ty po crosstrainer..( a tak w ogóle to co to jest:))...kąpiel i czuje się super...nawet głodna nie jestem! Jutro powtórka. co do zlotu...hehhe,,,jestem za:) chique...pewnie że dasz radę! jest motywacja będą efekty:) atomówka...we Władysławowie ludzi jak mrówek. Osobiście nie lubię odludzi ale takie tłumy nie dla mnie. wg mnie zdecydowanie przyjemniejszy Kołobrzeg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 melka, to chyba po polskiemu orbitrek sie nazywa (stoisz na tym, cos jakbys biegla-ale nie odrywajac nog od poruszajacych sie powierrzchni, trzymajac sie u gory dwoch patykow i poruszajac nimi na zmiane) o boze ale wytlumaczylam haha tancze...w domu hihi wlaczam muzyke i czasem potanczy ze mna nawet corcia ;) bylas na zumbie? wiele o tym slyszalam, jedna kolezanka cwiczyla..i wodzialam po niej niezle efekty :) melka, jak bylam mlodsza (haha ale to brzmi) to lubilam gdy bylo glosno..ale teraz lubie miec w nocy cisze i spokoj ;) dzis wskoczylam znow na ..yy..orbitreka (?) ;) stracilam 250 kcal..do tego znow potanczylam-zeszla mi godzina. ciekawa jestem jak dlugo bede taka zmotywowana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chique Napisano Maj 8, 2012 taka_zwykła masz rację to orbitrek- super sprawa:)) mój się popsuł niestety :/ a w dodatku mam ostatnio duże problemy z kolanami co wykluczyło już konie, taniec i rower :(( nie da się ćwiczyć nie używając kolan... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 chique, mnie tez ostatnio boli lewe kolano...czyzby to przez ten orbitrek? hmm..dzwina sprawa... ide zjesc pomidora, bo jakos mi zaburczalo w brzuchu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chique Napisano Maj 8, 2012 taka_zwykła może nadwyrężyłaś ćwiczeniami? Ty po pomidorka a ja spać- niedawno z pracy wróciłam. dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 8, 2012 ja tez lece spac, dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chevelle 0 Napisano Maj 9, 2012 Witam po krótkiej przerwie :) Widzę, że ostro wzięłyście się w garść kobietki :) u mnie tak średnio od poniedziałku codziennie jakieś 1500 kcal :o przy takiej diecie to ja napewno nie schudnę :O kurcze jakoś nie mogę się wziąść w garść :O muszę chyba przejść na jakąś konkretną dietkę, bo sama widocznie nie umiem sobie "dawkować kalorii" ;) mało mobilizujący ten zastój wagi :( ale z drugiej strony to chyba dobrze, bo mimo grzeszków mniejszych czy większych waga sie ustabilizowała czyli jojo coraz mniej mi straszne ;) Dzisiaj zamiast wejść na wagę dokonałam pomiarów... nie są zniewalające niestety, bo po miesiacu ubyło mi raptem tylko w talii i brzuchu reszta bez zmian :O Biust: 92cm Talia: 72cm (-2cm) Brzuch: 78 cm (- 3cm) Biodra: 100 cm :( Udo : 59 cm :O masakra łydka: 35 cm Od dzis obiecuję poprawę ;) Miłego dzionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Maj 9, 2012 Witam :) No wiedzę super wam idzie z ćwiczeniami...:) melka jeszcze nie byłam we Władysławowie ale właśnie słyszałam że tłumy niezłe...Więc pozostaje Kołobrzeg :) Co do orbitreka to zgadzam się z wami-super efekty. chique jeśli będzie tak dłużej z kolankiem to szybciutko do lekarza.W sumie możesz kolanko teraz smarować czymś. taka_zwykla ale tancerka z ciebie :) chevelle tylko się nie poddawaj!Może ogranić spożywanie chleba,makaronu,słodyczy...?Bo konkretne diety według mnie przyniosą jojo po zakończeniu-no ale to tylko moja skromna opinia. Ja staram się jeść jak najmniej chleba-i waga mi ostatnio nie podskakuje... muszę też sobie taki pomiar zrobić :P A dziś na wadze 57,0 :) :) Jeszcze 5kg i kupuje nowe bikini... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 9, 2012 dzien doberek! atomowka, a jakaz ze mnie tancerka, wlaczam po prostu muzyke i gibam sie w rytm hehe ;) no ladnie 57 kg..tez bym chciala juz na wadze zobaczyc, szczesciara z ciebie :P ja juz nowe bikini kupilam...tylko teraz musze sie w niej zmiescic haha ;) chevelle, prosze sie tu ladnie meldowac, w kupie razniej :P moim zdaniem jedz po prostu jak dotychczas, tylko troche mniej, sprobuj sie zawziac i nie jesc wiecej niz powiedzmy 1300 kcal. po dietach bedziesz miala jojo..czytalam tu wiele topikow i wiele dziewczyn wraca szybko do swojej wagi.Jedna gdzie tu czytalam schudla 5 kg w miesiac i..i nastepny miesiac te 5 przytyla... gdzies tez robilam sobie taka pomiarke..ale dobrze, ze zniknela..bo bylby wstyd ;) reszta dziewczyn...gdzie sie podziewacie? tyle nas tu bylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chevelle 0 Napisano Maj 9, 2012 atomówka_ gratulacje :) ja ostatnio miałam bikini na sobie hmmm...... 5 lat temu jakieś, ale może jak się uda te 5 kg zwalczyć to też sobie zafunduje ;) a poddac się nie poddam napewno, za duzo juz za mną :) ja zrobiłam pomiary i zamierzam sobie zrobić fotki porównawcze przód tył , profil i za 5 kg porównam efekty :D ostatnio zaglądam na Vitalię, bo mam tam konto od jakiegoś czasu i jak sobie poogladam zdjęcia babeczek przed i po odchudzaniu to jakoś mnie to mobilizuje bardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chevelle 0 Napisano Maj 9, 2012 taka_zwykla wiem, że z dietami to różnie , ale jakos łatwiej mi idzie gdy mam napisane co i ile zjeść o której godzinie.... chyba sobie grafik tygodniowy musze zrobic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 9, 2012 ja sobie ostatnio zapisuje co jem i ile to ma /badz moze miec kalorii..czasami nie zdajemy sobie sprawy, ze jakis jogurcik to niezla bomba kaloryczna...albo jak szybko mozemy przekroczyc nasz "limit"... a tak w ogole dzis na wadze 60,0 :) co prawda wazyc sie bede codziennie (musze miec kontrole hehe)..ale zapisywac bede tylko cotygodniowy "wynik" ;) chevelle, mnie mobilizuja szczuple dziewczyny w bikini..obojetnie czy to na plakacie, czy zobacze zdjecia gdzies indziej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Maj 9, 2012 taka_zwykla no to jak kupiłaś to masz teraz motywacje by nie leżał w koncie ;) chevelle ja też tam czasami zaglądam-też mam konto :) no fotki faktycznie niektórych motywujące... Możliwe?!Możliwe! :) http://media-cache6.pinterest.com/upload/201887995765940797_4OpHI8Oy_f.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 9, 2012 ta pani na zdjeciuco prawda schudla...ale na foto po prawej jest min 3 razy wyszczuplona programem do obrobki zdjec :P mimo to tez chcialabym tak wygladac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 9, 2012 jak ta pani na zdjeciu nie bede wygladac w najblizszej przyszlosci: zjadlam wlasnie zurek z trzema(!!!) gotowanymi jajkami. uj... i dzis mam jakis ciezki tylek :O musze sie poruszac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Maj 9, 2012 taka_zwykla pewnie spalisz minimum połowę tego co zjadłaś :) Ja postanowiłam sobie że zacznę jeździć na rolkach-więc czas je zakupić bo nie posiadam...:P Polecacie jakieś...?Tylko nie za drogie bo nie chciałabym żeby leżały gdyby mi się odwidziało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Maj 9, 2012 taka zwykła...no orbitreka to jasne że znam, tylko pod tą nazwą twoją to nie bardzo skojarzyłam:) ale podobnie jak niektóre z was...też mam kłopoty z kolanami i staram się nie nadwyrężać ich na zumbie byłam i dziś też idę....no a jakiego instruktora mamy...mmm...:) chevelle..nie narzekaj, są efekty to najważniejsze:) ale powiem wam że u mnie fajne efekty były jak zajadałam głód jabłkami...lekki obiad, kawki...czasami jogurt. I chyba wrócę do tego. Obecnie mam to utrudnione bo mam w gościach teściową i gotuję obiadki, kolacyjki...nie będę ją samymi jabłkami raczyć:) atomówka...tej lasce ze zdjęć to może w boczkach ubyło ale jak w biuście przybyło:) jak dla mnie to zdecydowany foto montaż:( pochwalić się ...nie mam czym:( zeżarłam trochę słodyczy...w tesco są takie bombonierki...marcepan&cherry....nie kupujcie:( uzależnia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 9, 2012 atomowka, niestety ja ci nie doradze jesli chodzi o rolki...nie umiem nawet na nich jezdzic, wiec takowych nie posiadam :P melka, dobrze, ze instruktor "MMM" to czlowiekowi od razu sie chce bardziej trenowac hihi hehe, jablka w kazdej postaci dla tesciowej-ciekawe jakby zareagowala ;) melkus, dlatego ja nie kupuje slodyczy..bo wiem ze dlugo w szafce by nie lezaly ;) ja dzis weszlam na orbitreka, spailam 400 kcal, w sumie dizs ok 500 :) (te nieszczesne (w sumie 5(!!!)) jajka... a potem grzech drugi..zrobilam sobie chicken nuggets :O no dobra, zle nie jest, bo troche kalorii spalilam..ale zeby schudnac, musialabym chyba jeszcze wejsc na godzine na orbitreka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 10, 2012 czesc :) dzis na wadze 59,7 :D yesss widze, ze wczoraj zakonczylam temat a dzis rozpoczelam. dziewczyny, co robicie sobie zazwyczaj na sniadanie? ps. dzis obeszlam sie bez jajek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Maj 10, 2012 hej :) taka_zwykla gratulacje :) co do śniadanka to ja jem zazwyczaj serek wiejski lub twarozek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 10, 2012 atomowka..a po takim serku dlugo jestes najedzona? ja bym chyba zaraz czegos szukala jeszcze w lodowce hehe 350 kcal spalone :D mam motywacje:zobaczylam sie dzis w lusterku-stalam bokiem .wyglada jakbym byla w ciazy (tak koniec 4 poczatek 5 miesiaca :P) wiec chwilowo o bikini moge zapomniec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Maj 10, 2012 oj coś tu dawno nie pisałam :) poprawiam się ;) miałam 3 dni kiepskie jeśli chodzi o dietkę, ale dziś już wróciłam na właściwy tor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Maj 10, 2012 ja na śniadanie węglowodany, jakieś ciemne pieczywo, owsianka. a serki i twarożki to na kolację, bo lekkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 10, 2012 mjluska, juz myslalam, ze nas opuscilas :P dziewczyny ja chyba oszalalam. nie moge zejsc z orbitreka ;) dzis spalilam juz razem 650 kcal. ciekawe na jak dlugo wystarczy mi tego zapalu :P (ale nie powiem, motywujace jest myslenie, ze 31 maja bede wazyc 57 kg :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Maj 10, 2012 taka_zwykla nie, nie opuściłam Was. dalej walczę z kilogramami :) aż do końca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_zwykla 0 Napisano Maj 10, 2012 a w marcu mialam takie marzenia, by na koncu maja wazyc 55 kg :P yhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Maj 10, 2012 ja miałam marzenia w styczniu żeby do końca maja ważyć 70kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach