Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chevelle

SCHUDNĄĆ 7 KG !!! Zapraszam :)

Polecane posty

Atomowka Brawo !!!! Ja rzuce jak Zakoncze odchudzanie Mam spraye do ust od lekrza I plastry niquitin ale czekaja na odpowiedni moment Zrobie sobie rezerwe 2 kg :) bo podjadam jak nie pale. Wciaz siedze w pracy masakrycznie mi sie dluzy Trzymajcie sie dzielnie :)

Gość ^^^melka^^
witajcie ..:) u mnie zaczęło się coś dziać, waga ruszyła..wprawdzie nie drastycznie ale zawsze trochę w dół:) no ale wczoraj dałam czadu na zumbie, intensywnie..bez obijania się..dziś powtórka:) dieta slim...szukaj tych brzuszków..plisss podziwiam za skakanie:) chevelle...gdzie tą kiełbaskę kupujesz?? a jeśli chodzi o papieroski to na szczęście mnie ten problem nie dotyczy, wolę kupić sobie fajną perfumę niż puszczać kasę z dymem:)

:) Witajcie... melka-gratulacje :) naważniejsze że nie waga nie stoi :) Dieta slim fast długo już palisz??? Ja okropnie się boję że rzucając fajki przytyję.Naczytałam się tyle w necie że większość właśnie przybiera na wadze :/ "Po odstawieniu nikotyny smak i zapach polepszają się, wzrasta apetyt, a nikotyna nie przyspiesza już metabolizmu. Nie jest to jednak powód do tego, żeby palenie kontynuować, ponieważ negatywnych skutków w postaci tycia można uniknąć po zerwaniu z nałogiem."

Witajcie mam problem z odnalezieniem tych brzuszkow musze poszperac w historii na komputerze meza bo korztstalam z jego laptopa wiec prosze o jeszcze chwile cierpliwosci Wczoraj zaczelam skakac ok 21 I skonczylam I 22.00 z wynikiem 4000 skokow 3dni intensywnego skakania I spale 1000kcl aleeee Boli mnie prawa stopka Miesnie miedzyzebrowe Miesnie w okolicach lopatek czyli te na codzien przeze mnie nieuzywane :) Polecam skakanke Tylko w weekendy moge skakac na czczo rano :( I to tez nie zawsze :( No trudno. Robie co moge . Wytrwalosci dziewczyny :)

Dzis 6400 skokow na skakance w 1.5 godziny Wg licznika aby spalic 1kg tluszczu Musze skoczyc 64000 hehe Sprobuje dziennie skakac 6000 I zobaczymy czy dupka zmaleje W 3 tyg spadly mi 4 cm z bioder !

Gość ^^^melka^^
witam z kawką:) donoszę że dzielnie się trzymam, wprawdzie wczoraj u kolezanki zjadłam kawałek ciasta z rabarbarem ale przez cały dzień tylko jeden gołąbek i trochę truskawek...zupełnie głodu nie czułam.. nęcą mnie te turbo brzuszki..niestety nie mogę ich znaleść:( dieta slim nie zła jesteś z tym skakaniem, ja niestety nie mogłabym tak kicać ze wzgl na moje kolana ale mam tydzień wolnego i jutro wygrzebię swoją starą płytkę z ćwiczeniami na brzuch i do dzieła, bo wakacje tuż tuż....:)

Witaj Melaka :). Turbo brzuszki dla ciebie Strona www.cwiczenia.org Googlesz - turbo brzuszki plaski Brzuch w tydzien Wyskoczy ci ta str jako pierwsza -www.cwiczenia.org Turbo brzuszki I odwrocone brzuszki :) Sa tam tez cwiczenia na boczki uda I inne cuda Turbo brzuszki byly dla mnie meczace -poddalam sie Pewnie do nich wroce jak mi sie skakanka znudzi. Masz tam fajne forum :) poczytaj Ja Brzuch mam juz ok -walcze o smukle uda :P Powodzenia a ciastko to pikus :)

Gość ^^^melka^^
dieta slim...dzięki:) widzę że ćwiczenia podobne do tych które mam na płytce...no ale co tu na brzuch mozna innego wymyślić? Na pewno skorzystam:) wczoraj ruszyłam z moją serią...dziś masakra, zakwasy na potęgę..rano 'jechałam" z drugą serią...ledwo, ledwo..wprawdzie wytrzymałam ale dawno tak się nie czułam...:( a ja mam od wczoraj wolne, myślałam że trochę porowerkuję...a tu pada, pada...:(

witaj melka w medyku mialam aerobik i silownie -zeby miec sile pacjentki przenosic :P powiedziala nam kobieta 1 rzecz o brzuszkach -zeby robic na napietych miesniach i to jest droga do sukcesu napiac i przytrzymac a nie na luzie podnosic sie i wznosic kregoslup bo sie go obciaza jesli ktos ma sadelko na brzuchu to moze sobie i 1oo dziennie robic i tluszczyku nie spali - brzuszki sa na umiesnienie brzucha oczywiscie u grubszych osob miesnie beda ale pod tluszczykiem wyczuwalne moim zdaniem skromnym sa przereklamoane :P po skretosklonach bocznych nie mam boczkow-no i po skakance ladnie spalilam tkane tluszczowa po brzuszkach boli mnie szyja i mam pozniej dyskomfort w pracy jesli bedziesz robila systematycznie efekty bedziesz miala piorunujace

Witam dziewczyny :) Wczoraj byl bank holiday dzis powrot do pracy :( maszyna z kawa sie zepsula-a moze jest po prostu pusta :P Wczoraj 6000 skokow w godzine :) Teraz czekam na moj stepper -do tygodnia powinnam go miec Po 3 tyg walki ;) cellulit pomniejszyl sie na pupie I udach :) moge spokojnie odkrywac uda bez krepacji Uzywam palmersa na rozstepy I modelujacego z Q10 W Pl mozna zamawiac przez internet Nie wiem jak z cena - cellulit mialam potezny I nie przesadzam W celu sprawdzenia czy dziala polecono mi posmarowac nim twarz :) zmarszczki mimiczne z czola zniknely nawet moj krem z garniera nie napinal lepiej Sa z palmersa kismetyki do twarzy I dzis pojde ich poszukac w drogeriach Milego dnia :)

Gość ^^^melka^^
hej dieta slim...czyli robienie brzuszków nie przyniesie wielkich efektów? Ostatnio czytałam artykuł w" urodzie" i też tam bardziej stawiają na dietę...ruch owszem ale bardziej aerobowy... palmers to te kosmetyki z masłem kakaowym? to chyba amerykańska firma... reszta lasek...nie spać!!!!:)

melko dieta i cwiczenia aeroby nalezy przeplatac z cwiczeniami zeby nic nie obwislo rob sobie brzuszki skretosklony czy co tam wolisz a miesnie beda sie ladnie sztaltowac i poczekaja az tluszczyk stopnieje palmers jest z maslem kakaowym masz racje tylko ze ten lotion na rozstepy nie pachnie :P dla mnie ma zapach chinskich opon powaznie dziala ale zapach nieciekawy dziewczyny mam nadzieje ze sie nie objadacie :P

Maz mi wczoraj zrobil drinka heh ale jakiego -pol godziny temu wstalam siedze juz w pracy I sie zastanawiam o co chodzi :P Oczywiscie nie cwiczylam wczoraj bo moglabym sobie krzywde zrobic Nie mam ochoty na slim fasta I zajadam krazki ryzowe do kawy :) skonczy sie wielkim glodem do poludnia no chyba ze po tym drinku juz nie bede miala apetytu Milego dnia Zapale I ide pracowac

Gość ^^^melka^^
hehe...dieta slim...a cóż to za turbo drink:) że jeść się po nim nie chce? dzisiaj przeglądnę tego palmersa...raczej nic nie kupię bo półki uginają mi się od kosmetyków a rozpoczętych balsamów to mam z 5....na szczęście nie mam cellulitu..uwielbiam te pachnące:)...zapach chińskich opon hehe... ja dziś jeszcze na urlopie...szykuję się na mycie okien..w zamian za zumbę bo już w tym tyg zajęć nie mam.. a co się dzieje z resztą dziewczyn??? zapuściły się czy co???/:)

Hejka :) Nie pisałam ostatnio-małe kłopoty z netem... Wagowo nawet nie źle-z tym że nie idzie w dół tylko stoi w miejscu...No zawsze to lepsze niż byłoby na plusie... Dieta slim fast zachęciłaś mnie do skakania na skakance-dzisiaj sobie poskaczę :) Ciekawe ile mi się uda... Miłego dnia

atomowka nie pozalujesz napisz poniej co cie boli hehe moze cie bolec wszystko :P odpowiednia muza -techno lub cos w ten desen i jedziesz tup tup tup tup tup tup ja juz wchodze w spodnie o rozmiar mniejsze dzis zaczynam przygode ze steperem -pierwszy raz w zyciu :P kupilam okazjonalnie za kilka funtow

Slim a Ty kupiłaś ten stepper jakis specjalny czy zwykły? 1000 kal w 60 min. ? To jakiś mega odlotowy steper !

hej nie odlotowy stepper tylko cwicze odlotowo szybko :) mam kondycje po skakance :) skakalam poltorej godziny na dzien-6000 skokow stepper mam zwykly bez kolumny z regulowanymi pedalami-i tu jest sukces-reguluje obciazenie firma cos jakby v fit dokladnie nie pamietam nie mam linek -kupie pozniej ciezarki do rak poce sie bardziej niz po skakance :P wlasnie skonczylam spalac 1000 kcl :) lykam l-karnityne w dawce 3000 mg na dobe-to pomaga spalac tkanke tluszczowa-transportuje tluszcz itp zobacze po miesiacu jak na mnie dziala bo rozne sa opinie na temat l-karnityny obwody ktore mi zmalaly-moim zdaniem duzo stracilam zawdzieczam skakance gdyz stepper uzywam 2 , 3 dni ja za niego dalam 10 funtow -uzywany ale kobieta ktora go sprzedawala byla niemilosiernie otyla - nie pisze zlosliwie mieszkam w uk tutaj jest duzo takich osob pozdrawiam

wygooglujcie sobie jak cwiczyc na stepperze-jest tam napisane ze w 10 min mozna spalic 100 kcl zalezy od techniki nie klamie was przeciez dziennie bede spalac 1000kcl

mam jeszcze jakies bajery na tym liczniku ale interesuja mnie tylko spalone kalorie najwazniejsze to w pasc w rytm ja cwicze interwalowo i powiem wam ze czasem jest ciezko ale coz... jak chodzilam na silownie to trener mi powiedzial ze nachylajac sie do kolumny-do przodu cwiczymy miesnie posladkow nie mam kolumny ale mam turbodryajer w garazu i sie o niego opieram zaczynam od malego obciazenia pozniej podkrecam - jak jestem w rytmie to nie czuje tego obciazenia tak bardzo ustawiajac jedna stope na zwenatrz cwiczy sie miesnie wewnetrzne pewnie kupie sobie pozniej stepper skretny ale zamierzamy sie przeprowadzic i nie wiem czy bede miala garaz-raczej tak no ale dokpoki nie kupimy domu to nie mam pewnosci maz juz mi mowi ze jestem chuda po miesiacu wam napisze czy cellulit sie zmniejszyl teraz mam -po miesiacu cwiczen smukla sylwetke wezsze biodra i miesnie na nogach##lydeczki ladnie uksztaltowane nie mam zakwasow ale po skakance jak zaczynalam to mialam problemy z chodzeniem po schodach, ruszaniem szyja hehe i plecy mnie bolaly-wszystko wymaga czasu zycze wam powodzenia

jesli macie okazje kupic sprawny uzywany to sie nie zastanawiajcie :) ktos pisal ze w tesco kupowal za ok 200 zl nie znam cen w Pl nowy taki jak moj kosztuje tu 40 funtow taki super z kolumnami i bajerami profesjonalny 600 funtow :) zalezy od marki ja mam v fit i nie mam pojecia gdzie go ta kobieta kupowala

Witajcie Zaczal sie kolejny tydzien naszego odchudzania:) Mi zostalo po kilka cm w obwodach za duzo -liczenia ze do konca lipca uporam sie z tluszczykiem Zycze wszystkim wytrwalosci :) Kazde 0.5 kg mniej przybliza nas do celu

Hej kobietki :) tylko mi nie mowcie ze sie obiadacie Jutro mija miesiac od mojego odchudzania Pojde sobie kupic jakis prezent :) Jeszcze nie wiem co ale wybiore sie do sklepu sportowego :) Moze hantelki ? Albo pilke do cwiczen? A moze wyczesany dresik do cwiczen :) Jesli dres to wiem ze Musze kupic rozmiar mniejszy :)

Hej :) Dieta slim fast Gratulacje !!! Ja też bym chciała już 54 kg... Ja niestety pozwoliłam sobie co nieco ostatnio... Waga stoi... :( Od dziś ostro się biorę!!!!!!