Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chevelle

SCHUDNĄĆ 7 KG !!! Zapraszam :)

Polecane posty

Gość dieta slim fasta
Atomowka super!!!!! Te 88 cm w biodrach -ja dzis zmienilam stopke bo mam juz 92 cm -dzis mierzylam :) a nawet mniej ;) Teraz daze do twojego wymiaru bioder :) Wielki szacun :)

Gość dieta slim fasta
Teraz sasza czekamy na twoje wiesci A ja sie pochwale ze cellulitu juz prawie nie mam :)

Hej ;) A wielkie dzięki-powiem ci że takie słowa motywują... :) Teraz muszę w pasie zgubić bo troszkę mam dużo-ale brzuch płaski... W udach bym chciała jakieś 49-50cm...więc jeszce muszę poczekać do mojego ideału :P Miłego wieczorku

Ja juz mierzylam sie z ciekawosci Pas-pepek 59 cm Biodra 90.5 cm Udo. 50.5 cm Waga 53 kg W sobote nie cwicze:) robie dzien beztreningowy bo nie chce wazyc ponizej 52 kg Zobacze jak mi to pojdzie I ewentualnie doloze kcl 11 Lece na wczasy i zakladam ze na nich nie Schudne :P

Dieta slim fast w weekend pozwoliłam sobie na co nieco :P Dzisiaj się mierzę...myślę że nic nie przybyło-ale chyba też nie ubyło... Gdzieś wyczytałam że wysyłałaś komuś fotki-podesłała byś mi je na @ ? Ja dopiero zrobię sobie foty jak dojdę do upragnionych wymiarów :)

Ja mam nogi zarysowane jak ta z prawej :) Wylatuje 11 a wracam 21 :) Ma tam byc silownia :) I Internet :P Wezme skakanke jakby co :) Bedziemy grac w tennisa siatkowke I wypozyczymy rowery zeby zwiedzic wyspe -auto tez ale chcialam zaznaczyc ze mam w planach sie ruszac :) Zdj wysle po pracy I z wczasow lepszej jakosci bo te robila mi corka

Więc na pewno nigdzie ci nie przybędzie :) Ja dopiero w sierpniu wypocznę-w tym roku polskie morze :) Dopiero w przyszłym roku mamy zamiar zaszaleć z wakacjami :P Jak będziesz miała możliwość to pisz :)

Atomowko ja ci chyba tych zdj nie wysylalam hehe wiesz ze nie pamietam :P Wysle ci dzis teraz pisze z iphona I nie mam tego na mailu zeby przeslac Dzis zmienilam stopke ! Coraz blizej idealnych wymiarow :) Do konca lipca sie wyprobie :) Po wakacjach rzucam palenie ! A jak tobie idzie redukcja?

Hej :) Dzięki za fotki :) Pisałaś że są z przed tygodnia-to teraz musisz wyglądać zajebiście :) Co do redukcji idzie w miarę :P Niestety nie mierzyłam się jeszcze bo w ten dzień akurat wyjechaliśmy i wyleciało mi z głowy. No to w takim razie czekam na fotki "przed " Pozdrawiam

Gość Alicja Serafinowicz
Pomocna przy zrzuceniu zbędnych kilogramów może być Elavia 4321 Slim. Jest to nowa marka na rynku oferująca produkty wspomagające naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Dostępna jest w dwóch wariantach: Elavia intensive (kuracja) oraz Elavia anti yo-yo (stabilizacja). Zapraszam na elavia.pl, gdzie możesz zapoznać się ze składem preparatów. Czekam również na pytania, na które chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Wrocilam :) Jak ci idzie ? Ja na urlopie przytylam 1 kg ale to pewnie woda bo po 2 dniach pol kilo mniej :) Wymiary bez zmian wiec nie aktualizowalam-zobaczymy w niedziele :) Odezwij sie Atomowko :)

Gość lapka86
hej dziewczyny widze,ze tylko Wy wie zostalyscie na placu boju,mnie dlugo nie bylo,ale czytalam was,mialam problemy,ale juz dobrze,wracam na tor,jeszcze mam przed soba 5 kilo i zamierzam to szybko zrzucic witaj Dieto Slim,nie pisalam juz jak weszlas na topik

Dieto slim,czytalam cie wlasnie na innym topiku,widze ze tak jak ja osiagnelas wage cwiczeniami,dlatego czasem jak cos zjemy wiecej to waga nie wzrasta,bo spalilysmy tluszcz a nie jak kazdy to je mniej i nie cwiczy to woda z niego leci,sorki ze pisze tak haotycznie ale pisze nie sw swojego kompa

Dieto Slim jak bylo na wakacjach,ja w tym roku,pierwszy raz nigdzie nie jade:( przeczytalam Twoje wypowiedzi,zainteresowały mnie slim fasty,zaraz bede o nich czytac,bo naprawde nie wiem co to jest, ja chodze codziennie na silownie,biegam na biezni,na rowerku jezdze,robie cwiczenia na ramiona,jak nie chodze na silke bo nie mam czasu to cwicze w domu na orbitreku,tez nie obciąza stawow,kilka razy nawet biegalam,ale na to juz wcale nie mam czasu nie licze kalorii,ale jem co 3 godz male posilki i nie jem na nic na wieczor, ten cellulit mi zmalal strasznie ale tak go jeszcze mam,mimo ze duzo cwicze

Duzo cwiczysz-bardzo dobrze Ja mialam cellulit ze hoho jak kalafior ! Zniknie ci caly ale te ostatnie slady Najgorzej schodza-bo skora musi byc maxymalnie napieta Moge ci polecic masazery!!!! Zwykle drewniane-ja Zaplacilam za swoj ok 5funtow .maz mi kupil 2 :) Po cwiczeniach pod prysznicem przemasuj nogi I Tylek -Az siniaczki ci Wyskocza ,skora piecze a pozniej sie przyzwyczaja-poprawiaja krazenie I rozmasowywuja zakwasy :) Do tego jakis krem ujedrniajacy albo piling z kawy SYSTEMATYCZNOSC I cierpliwosc Mi po stepperze zniknal prawie calkowicie :) Pozdrawiam

kurcze ale super,na pewno sprobuje,dzieki za rade,mam kolekcje balsamow ujedrniajacych,wyszczupjacych,jeszcze za czasow,jak myslalam ze od nich schudne hehe, ale Ty tez ćwiczysz sporo,ja jutro sobie robie dzien wolny od treningu,bo dzis juz nie mialam sily, widzialam na necie te slim fasty u nas jest to drogie, juz nie raz sie przekonalam ze duzo rzecz w uk mozna kupic za gorsze,a u nas dożyzna

tak sa drogie gdybym mieszkala w pl to bym wolala zjesc owsianke na sniadanie :P ze wzgledu na przystepna cene, dobry smak! i witaminy pije sobie czasem :) bardzo mi pomogly na poczatku nie podjadac i wpasc w rytm regularnych posilkow pozdrawiam wlasnie zeszlam ze steppera dzis 80 min

Hejka :) Nie pisałam bo urlopowałam :) Muszę zrobić pomiary-ale przytyć raczej nie przytyłam ;) schudnąć za wiele chyba też nie schudłam :P Fajnie że wróciłyście...