Dieta slim fast 0 Napisano Maj 29, 2012 Atomowka Brawo !!!! Ja rzuce jak Zakoncze odchudzanie Mam spraye do ust od lekrza I plastry niquitin ale czekaja na odpowiedni moment Zrobie sobie rezerwe 2 kg :) bo podjadam jak nie pale. Wciaz siedze w pracy masakrycznie mi sie dluzy Trzymajcie sie dzielnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Maj 30, 2012 witajcie ..:) u mnie zaczęło się coś dziać, waga ruszyła..wprawdzie nie drastycznie ale zawsze trochę w dół:) no ale wczoraj dałam czadu na zumbie, intensywnie..bez obijania się..dziś powtórka:) dieta slim...szukaj tych brzuszków..plisss podziwiam za skakanie:) chevelle...gdzie tą kiełbaskę kupujesz?? a jeśli chodzi o papieroski to na szczęście mnie ten problem nie dotyczy, wolę kupić sobie fajną perfumę niż puszczać kasę z dymem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Maj 31, 2012 :) Witajcie... melka-gratulacje :) naważniejsze że nie waga nie stoi :) Dieta slim fast długo już palisz??? Ja okropnie się boję że rzucając fajki przytyję.Naczytałam się tyle w necie że większość właśnie przybiera na wadze :/ "Po odstawieniu nikotyny smak i zapach polepszają się, wzrasta apetyt, a nikotyna nie przyspiesza już metabolizmu. Nie jest to jednak powód do tego, żeby palenie kontynuować, ponieważ negatywnych skutków w postaci tycia można uniknąć po zerwaniu z nałogiem." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Maj 31, 2012 Witajcie mam problem z odnalezieniem tych brzuszkow musze poszperac w historii na komputerze meza bo korztstalam z jego laptopa wiec prosze o jeszcze chwile cierpliwosci Wczoraj zaczelam skakac ok 21 I skonczylam I 22.00 z wynikiem 4000 skokow 3dni intensywnego skakania I spale 1000kcl aleeee Boli mnie prawa stopka Miesnie miedzyzebrowe Miesnie w okolicach lopatek czyli te na codzien przeze mnie nieuzywane :) Polecam skakanke Tylko w weekendy moge skakac na czczo rano :( I to tez nie zawsze :( No trudno. Robie co moge . Wytrwalosci dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 1, 2012 Atomowka. Pale 12 lat :( Ale za Jakies 6 kilo ;) rzucam Powodzenia dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Dzis 6400 skokow na skakance w 1.5 godziny Wg licznika aby spalic 1kg tluszczu Musze skoczyc 64000 hehe Sprobuje dziennie skakac 6000 I zobaczymy czy dupka zmaleje W 3 tyg spadly mi 4 cm z bioder ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Czerwiec 3, 2012 witam z kawką:) donoszę że dzielnie się trzymam, wprawdzie wczoraj u kolezanki zjadłam kawałek ciasta z rabarbarem ale przez cały dzień tylko jeden gołąbek i trochę truskawek...zupełnie głodu nie czułam.. nęcą mnie te turbo brzuszki..niestety nie mogę ich znaleść:( dieta slim nie zła jesteś z tym skakaniem, ja niestety nie mogłabym tak kicać ze wzgl na moje kolana ale mam tydzień wolnego i jutro wygrzebię swoją starą płytkę z ćwiczeniami na brzuch i do dzieła, bo wakacje tuż tuż....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 4, 2012 Witaj Melaka :). Turbo brzuszki dla ciebie Strona www.cwiczenia.org Googlesz - turbo brzuszki plaski Brzuch w tydzien Wyskoczy ci ta str jako pierwsza -www.cwiczenia.org Turbo brzuszki I odwrocone brzuszki :) Sa tam tez cwiczenia na boczki uda I inne cuda Turbo brzuszki byly dla mnie meczace -poddalam sie Pewnie do nich wroce jak mi sie skakanka znudzi. Masz tam fajne forum :) poczytaj Ja Brzuch mam juz ok -walcze o smukle uda :P Powodzenia a ciastko to pikus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Czerwiec 5, 2012 dieta slim...dzięki:) widzę że ćwiczenia podobne do tych które mam na płytce...no ale co tu na brzuch mozna innego wymyślić? Na pewno skorzystam:) wczoraj ruszyłam z moją serią...dziś masakra, zakwasy na potęgę..rano 'jechałam" z drugą serią...ledwo, ledwo..wprawdzie wytrzymałam ale dawno tak się nie czułam...:( a ja mam od wczoraj wolne, myślałam że trochę porowerkuję...a tu pada, pada...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 5, 2012 witaj melka w medyku mialam aerobik i silownie -zeby miec sile pacjentki przenosic :P powiedziala nam kobieta 1 rzecz o brzuszkach -zeby robic na napietych miesniach i to jest droga do sukcesu napiac i przytrzymac a nie na luzie podnosic sie i wznosic kregoslup bo sie go obciaza jesli ktos ma sadelko na brzuchu to moze sobie i 1oo dziennie robic i tluszczyku nie spali - brzuszki sa na umiesnienie brzucha oczywiscie u grubszych osob miesnie beda ale pod tluszczykiem wyczuwalne moim zdaniem skromnym sa przereklamoane :P po skretosklonach bocznych nie mam boczkow-no i po skakance ladnie spalilam tkane tluszczowa po brzuszkach boli mnie szyja i mam pozniej dyskomfort w pracy jesli bedziesz robila systematycznie efekty bedziesz miala piorunujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 Witam dziewczyny :) Wczoraj byl bank holiday dzis powrot do pracy :( maszyna z kawa sie zepsula-a moze jest po prostu pusta :P Wczoraj 6000 skokow w godzine :) Teraz czekam na moj stepper -do tygodnia powinnam go miec Po 3 tyg walki ;) cellulit pomniejszyl sie na pupie I udach :) moge spokojnie odkrywac uda bez krepacji Uzywam palmersa na rozstepy I modelujacego z Q10 W Pl mozna zamawiac przez internet Nie wiem jak z cena - cellulit mialam potezny I nie przesadzam W celu sprawdzenia czy dziala polecono mi posmarowac nim twarz :) zmarszczki mimiczne z czola zniknely nawet moj krem z garniera nie napinal lepiej Sa z palmersa kismetyki do twarzy I dzis pojde ich poszukac w drogeriach Milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Czerwiec 6, 2012 hej dieta slim...czyli robienie brzuszków nie przyniesie wielkich efektów? Ostatnio czytałam artykuł w" urodzie" i też tam bardziej stawiają na dietę...ruch owszem ale bardziej aerobowy... palmers to te kosmetyki z masłem kakaowym? to chyba amerykańska firma... reszta lasek...nie spać!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 6, 2012 melko dieta i cwiczenia aeroby nalezy przeplatac z cwiczeniami zeby nic nie obwislo rob sobie brzuszki skretosklony czy co tam wolisz a miesnie beda sie ladnie sztaltowac i poczekaja az tluszczyk stopnieje palmers jest z maslem kakaowym masz racje tylko ze ten lotion na rozstepy nie pachnie :P dla mnie ma zapach chinskich opon powaznie dziala ale zapach nieciekawy dziewczyny mam nadzieje ze sie nie objadacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 7, 2012 Maz mi wczoraj zrobil drinka heh ale jakiego -pol godziny temu wstalam siedze juz w pracy I sie zastanawiam o co chodzi :P Oczywiscie nie cwiczylam wczoraj bo moglabym sobie krzywde zrobic Nie mam ochoty na slim fasta I zajadam krazki ryzowe do kawy :) skonczy sie wielkim glodem do poludnia no chyba ze po tym drinku juz nie bede miala apetytu Milego dnia Zapale I ide pracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ^^^melka^^ Napisano Czerwiec 8, 2012 hehe...dieta slim...a cóż to za turbo drink:) że jeść się po nim nie chce? dzisiaj przeglądnę tego palmersa...raczej nic nie kupię bo półki uginają mi się od kosmetyków a rozpoczętych balsamów to mam z 5....na szczęście nie mam cellulitu..uwielbiam te pachnące:)...zapach chińskich opon hehe... ja dziś jeszcze na urlopie...szykuję się na mycie okien..w zamian za zumbę bo już w tym tyg zajęć nie mam.. a co się dzieje z resztą dziewczyn??? zapuściły się czy co???/:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Hejka :) Nie pisałam ostatnio-małe kłopoty z netem... Wagowo nawet nie źle-z tym że nie idzie w dół tylko stoi w miejscu...No zawsze to lepsze niż byłoby na plusie... Dieta slim fast zachęciłaś mnie do skakania na skakance-dzisiaj sobie poskaczę :) Ciekawe ile mi się uda... Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 atomowka nie pozalujesz napisz poniej co cie boli hehe moze cie bolec wszystko :P odpowiednia muza -techno lub cos w ten desen i jedziesz tup tup tup tup tup tup ja juz wchodze w spodnie o rozmiar mniejsze dzis zaczynam przygode ze steperem -pierwszy raz w zyciu :P kupilam okazjonalnie za kilka funtow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 8, 2012 Kupujcie steppery! Spalilam 1000kcl !!! W 80 min na stepperze :) Lepsze od skakanki hehe :) Nie obciaza stawow I kolan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 witajcie ja mam dzis dzien wazenia waga ok dorze ze spada powolutku a cm super leca pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pysia35 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 Slim a Ty kupiłaś ten stepper jakis specjalny czy zwykły? 1000 kal w 60 min. ? To jakiś mega odlotowy steper ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 hej nie odlotowy stepper tylko cwicze odlotowo szybko :) mam kondycje po skakance :) skakalam poltorej godziny na dzien-6000 skokow stepper mam zwykly bez kolumny z regulowanymi pedalami-i tu jest sukces-reguluje obciazenie firma cos jakby v fit dokladnie nie pamietam nie mam linek -kupie pozniej ciezarki do rak poce sie bardziej niz po skakance :P wlasnie skonczylam spalac 1000 kcl :) lykam l-karnityne w dawce 3000 mg na dobe-to pomaga spalac tkanke tluszczowa-transportuje tluszcz itp zobacze po miesiacu jak na mnie dziala bo rozne sa opinie na temat l-karnityny obwody ktore mi zmalaly-moim zdaniem duzo stracilam zawdzieczam skakance gdyz stepper uzywam 2 , 3 dni ja za niego dalam 10 funtow -uzywany ale kobieta ktora go sprzedawala byla niemilosiernie otyla - nie pisze zlosliwie mieszkam w uk tutaj jest duzo takich osob pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 wygooglujcie sobie jak cwiczyc na stepperze-jest tam napisane ze w 10 min mozna spalic 100 kcl zalezy od techniki nie klamie was przeciez dziennie bede spalac 1000kcl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 mam jeszcze jakies bajery na tym liczniku ale interesuja mnie tylko spalone kalorie najwazniejsze to w pasc w rytm ja cwicze interwalowo i powiem wam ze czasem jest ciezko ale coz... jak chodzilam na silownie to trener mi powiedzial ze nachylajac sie do kolumny-do przodu cwiczymy miesnie posladkow nie mam kolumny ale mam turbodryajer w garazu i sie o niego opieram zaczynam od malego obciazenia pozniej podkrecam - jak jestem w rytmie to nie czuje tego obciazenia tak bardzo ustawiajac jedna stope na zwenatrz cwiczy sie miesnie wewnetrzne pewnie kupie sobie pozniej stepper skretny ale zamierzamy sie przeprowadzic i nie wiem czy bede miala garaz-raczej tak no ale dokpoki nie kupimy domu to nie mam pewnosci maz juz mi mowi ze jestem chuda po miesiacu wam napisze czy cellulit sie zmniejszyl teraz mam -po miesiacu cwiczen smukla sylwetke wezsze biodra i miesnie na nogach##lydeczki ladnie uksztaltowane nie mam zakwasow ale po skakance jak zaczynalam to mialam problemy z chodzeniem po schodach, ruszaniem szyja hehe i plecy mnie bolaly-wszystko wymaga czasu zycze wam powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 10, 2012 jesli macie okazje kupic sprawny uzywany to sie nie zastanawiajcie :) ktos pisal ze w tesco kupowal za ok 200 zl nie znam cen w Pl nowy taki jak moj kosztuje tu 40 funtow taki super z kolumnami i bajerami profesjonalny 600 funtow :) zalezy od marki ja mam v fit i nie mam pojecia gdzie go ta kobieta kupowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Witajcie Zaczal sie kolejny tydzien naszego odchudzania:) Mi zostalo po kilka cm w obwodach za duzo -liczenia ze do konca lipca uporam sie z tluszczykiem Zycze wszystkim wytrwalosci :) Kazde 0.5 kg mniej przybliza nas do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Hej kobietki :) tylko mi nie mowcie ze sie obiadacie Jutro mija miesiac od mojego odchudzania Pojde sobie kupic jakis prezent :) Jeszcze nie wiem co ale wybiore sie do sklepu sportowego :) Moze hantelki ? Albo pilke do cwiczen? A moze wyczesany dresik do cwiczen :) Jesli dres to wiem ze Musze kupic rozmiar mniejszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Spoko tylko ja zostalam?? Mam nadzieje ze nie piszecie bo cwiczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Dziewczyny co u Was?? U mnie 54.2 kg :) Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomówka_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Hej :) Dieta slim fast Gratulacje !!! Ja też bym chciała już 54 kg... Ja niestety pozwoliłam sobie co nieco ostatnio... Waga stoi... :( Od dziś ostro się biorę!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 15, 2012 Atomowko bedzie I u ciebie 54 niedlugo Ja w tym tygodniu zjadlam zestaw big maca :) hehe I nie umarlam od tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach