Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trist

Owoce i warzywa przez tydzień

Polecane posty

Gość trist

Witajcie, Od kiedy pamiętam próbuję różnych metod na odchudzanie. Często z zapałem przez trzy dni ;) potrzeba mi pomocy ;)))) Zaczęłam dzisiaj... Może to coś da, same owoce i warzywa przez tydzień, nic smażonego i najwięcej surowego. Waga rano: 77 wzrost: 165 Dzisiaj zjadłam: - śniadanie: pomarańcza i 125 gram borówek amerykańskich - lunch: 2 kiwi i 3/4 dużego ogórka - deser: jabłko - obiado-kolacja: kalafior na parze około 200 gram planuję jeszcze poskubać arbuza koło 20

Gość trist
z samego faktu niskokaloryczności.... a przy tym dużo błonnika i witamin i minerałów. Poza tym cukier cukrowi nierówny.... a owoce mają podobno działanie antynowotworowe. Poza tym sądzę, że to lekki i wiosenny eksperyment, zobaczymy ile poleci z wagi w tydzień. Z mojego wyliczenia wyszło dzisiaj 700 kalorii a jestem ciągle syta

Gość trist
sb???? a stosowałaś?

Gość trist
ach south beach.... tej nie próbowałam nigdy

Możesz spróbować też diety warzywno-owocowej wg. Ewy Dąbrowskiej. Przez 2 - 6 tyg. je się: - warzywa - wszystki eoprócz strączkowych i ziemniaków - owoce - tylko jabłka, cytryny, grajpfruty - można odrobinę solic solą kamienną lub morską, można dodawać wszelkie zioła. Mi zleciało 8 kg przez 6 tygodni (z 63,5 kg) Na diece SB też kiedyś byłam i też przy pierwszej fazie sporo poleciało kilogramów, więc takze polecam. Niestety - jak przy każdej diecie - przejście diety jest do wytrzymania, najgorzej potem to utrzymać i nie rozchulać znowu apetytu :-)