Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampeluna9002

Wszystko mnnie denerwuje, pomocy!!

Polecane posty

Gość pampeluna9002

Witam, Od kilku miesięcy wszystko mnie denerwuje, drażni mnie mój chłopak,który nic innego nie robi tylko siedzi przed komputerem i klika myszką(jest to najgorszy dzwiek jaki moze byc), jest to wynikiem tego, że ma problemy finansowe z nie swojej winy i sie pewnie ciagle przejmuje. Niestety nie potrafie już byc wyrozumiała i zaczynam się cholernie nudzić. Nigdzie nie wychodzimy, bo nie ma pieniedzy itp. Wkurzam sie sama na siebie, ze nie potrafie sie czyms zajac, przestac sie denerwowac z takich drobnostek jak klikanie myszką. Ale nie potrafie. Nie potrafie sie skupić na naucem studiach. Nic mi nie wychodzi przez to. Czuje się beznadziejna. Przez to ciagle robie awantury chlopakowi. Odpoczywam jak nie siedze w tej ciasnej kawalerce i jestem sama...

Gość Piczy_kłak
zmien faceta na normalnego a nie obiboka ! pomyśl masz zamiar tak spedzic zycie w kawalerce z jakims frajerem ?

Gość pampeluna9002
nie jest frajerem ani obibokiem:), ma problemy finansowe, zaznaczam, że to nie z jego winy ! Jak wyjdzie z tych problemów to zastanowimy sie nad wiekszym mieszkaniem

Moim zdaniem jak się ma problemy to się je rozwiązuje a nie siedzi cały boży dzień przed komputerem ale możliwe że staroświecki jestem i nie znam się na życiu

Gość pampeluna9002
Problemów nie da sie tak szybko rozwiązać. Sprawa w sądzie co chwile jest przekładana, bo się nie zjawia główny świadek.

Gość Piczy_kłak
rzuc tego frajera jak dostanie wyrok 5 lat to nawet kawalerki nie bedzie , ja sie tobą zaopiekuje mam 53 metrowe w dobrej dzielnicy !

Sprawa w sądzie się przekłada on zamiast zająć się związkiem woli grać całe dnie na kompie bo się załamał?? Poprostu on ma już wszystko w dupie i im szybciej sobie zdasz z tego sprawę tym lepiej. Mi gdyby groziło więzienie to starałbym się spędzić ten czas jak najlepiej. Widocznie dla niego oznacza to siedzenie przed komputerem zamiast zajęcie się swoją partnerką

Gość pampeluna9002
hehe mu nie grozi wiezienie, tylko kupil auto zadluzone z komisu( nie wiedząc o zastawie rejestrowym), a komis nie chce mu zwrocic pieniedzy. I dlatego jest sprawa w sadzie.

To rzeczywiście ma problem godny załamania ten twój partner :D Pieniądze prędzej czy później odzyska więc czym tu się załamywać??

Gość pampeluna9002
tym, że nigdy nie wiadomo jaki wyrok będzie... poza tym nie o tym zaczęłam temat. Jestem po prostu znudzona życiem...

I szukasz tutaj kogoś kto Ci te życie ubarwi?? Czy czego Ty tutaj szukasz bo już nie nadążam