Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa21

Dziennik odchudzania

Polecane posty

Gość bombalina77
cytrynowa21 jakie kolory tych lakierków?

Gość MassiiiiRona
Umyj zęby, weź książkę, czasopismo, pomaluj paznokcie albo się czymś zajmij w tedy ci szybko czas zleci jak się odchudzam to częściej sprzątam w domu szafki albo przeglądam jakieś inne rzeczy tylko żeby mi czas zleciał

Gość koszetrawe
Hey dziewczyny, już piątek, jak ten czas szybko leci.. ja na nogach od jakiegoś czasu ale jestem wyspana i czuję się pełna energii. Niedługo lecę do roboty, napisze więc po 16-sej, dziś tez pewnie wszystko w biegu, pozdrawiam i miłego dnia życzę ps. najbardziej boję się weekendów, bo w tygodniu to nie mam czasu na myślenie o jedzeniu, a przychodzi sobota czy niedziela i czasem jest ciężko.... też tak macie?

Gość cytrynowa21
Dziś 3 DZIEŃ :) 07:24 kanapka z jajkiem i pomidorem, herbata grejpfrutowa, pół banana 09:02 szklanka wody 250 ml Kolorki lakierów to: niebieski taki morski, zielony taki groszkowy, i fioletowy taki jakby platynowy Ja wieczorem zazwyczaj zajmuje sobie czas po prostu siedząc na komputerze.... 3majcie się mocniutko !!!!

Gość bombalina77
ja dziś zaczęłam dzień od 3 łyżek płatków zbożowych z błonnikiem + połówki pomarańczy + mleka i kawa ;) jakoś się postaram wytrzymywać wieczorem, dzięki za rady :) ale u mnie to tak jest, zapomnę zjeść albo nie mam czasu i później, no chcąc nie chcąc muszę :(

Gość .maleńka.
witajcie:) odchudzam sie juz od jakiegos czasu i chcialabym do was dolaczyc, co prawda jestem tez na innym forum ale tam sa szczuplejsze dziewczyny i mam wrazenie ze nie do konca mnie rozumieja i chyba maja wrazenie "jak mogla sie doprowadzic do takiej wagi..." no ale do rzeczy mam 160cm i waze 79kg (schudlam juz 7kg w ciagu pol roku, wiec tempo moze nie zabojcze ale i nie wysilalam sie zbyt mocno), Przyjmiecie mnie?

Gość bombalina77
.maleńka. jasne :) poczułam się tu już jak u siebie także serdecznie witam i zapraszam :) a, no i wytrwałości i dużo siły życzę :) i zżarłam przed chwilą dwa tosty z serkiem i połówkę pomarańczy popiję herbatką zieloną z maliną z Biedronki - polecam :)

Witajcie:) Cytrynowa,świetnie ci idzie :) Koszetrawe ja również mam zawsze obawy przed weekendem,ciężko przetrwać te dni. Malenka witaj:)

Gość cytrynowa21
Tak jak "bombalina77" powiedziała "maleńka" i "margo" witamy i zapraszamy :) W takiej grupie napewno damy radę :):) 10:08 suplement diety BELISSA, SKÓRA, WŁOSY, PAZNOKCIE 11:00 szklanka wody 250 ml 12:02 miska zupy ogórkowej i 1 wafel ryzowy 13:18 10 szt. M&M's upssss.... 14:05 szklanka wody 250 ml Jest ciężko i pełno pokus koło mnie bynajmniej ale jakoś trzeba sobie wymyślać różne rzeczy i nie myśleć o jedzeniu :):) Macie racje weekend to trudny czas i wiele pokus.... Ale myślę, że damy radę w takim gronie :):)

Gość bombalina77
co racja to racja, weekend najgorszym czasem na odchudzanie niedzielny obiadek, ciasteczko... no już mi się ślina toczy :/ ale nie martwcie się dziewuszki damy sobie wspólnie radę! :) zjadłam ok. 15.30 warzywa z patelni + jajo sadzone no i niestety kruchą babeczkę... nie mogłam się oprzeć :( cytrynowa21 pomaga Ci ta BELISSA? Bo ja wiem, że zdania są podzielone, ale mam takie porozdwajane pazurki, że wstyd łapki pokazywać :(

Gość cytrynowa21
ja też dziś nie mogłam się oprzeć pokusą.... 15:08 szklanka wody 250 ml 16:00 2 łyżki serka wiejskiego, połówka banana, mleczny start taka kanapka z biedronki o smaku kawowym 17:00 2 kostki czekolady 17:41 szklanka wody 250 ml 19:00 szklanka wody 250 ml no i tyle jeśli chodzi o ćwiczenia to 30 min sadzenia kwiatków w ogródku i poza tym leniuchowanie na kanapie hehe :p\ Co do belissy biorę ją bo w składzie różne witaminy i mikroelementy, które mogło by7 mi zabraknąć w diecie , a że jestem posiadaczką zdrowych ładnych włosów do pasa to nie chciała bym żeby zbytnio ucierpiały na mojej diecie i też miedzy innymi dlatego je biorę...i tyle... 3majcie się mocniutko :*:*

Gość bombalina77
ok.19 zjadłam banana i znowu po 20.30 kolacja: 3 pełnoziarniste tosty z twarożkiem + ogórek zilony i koperek, no i hełbata zielona :) muszę się jakoś przestawić z tym jedzeniem, bo to nie normalne jeść o tej porze... zwłaszcza na diecie he, he :) uciekam piec ciasteczka owsiane. Jak wyjdą dobre to podam przepis :) zawsze to coś słodkiego, a dietetycznego... a ja ostatnio jestem słodyczoholiczką ;/ mam nadzieję, że Wam dzień minął dietetycznie ;) buziaki Kochane :*

Gość koszetrawe
witam nowe koleżanki:) zaczął się weekend i w miarę ładna pogoda, trochę poleniuchuję, a po południu na pewno rower i spacer. Trzymam się dość dobrze, wczoraj nadprogramowo wypiłam lampkę czerwonego wina. Do uczucia głodu trochę się przyzwyczaiłam i nie dokucza mi już tak jak na początku. Życzę wszystkim miłego weekendu i siły aby oprzeć się wszelkim pokusom:D

Gość bombalina77
koszetrawe, czytałam gdzieś ostatnio, że picie czerwonego wina wspomaga odchudzanie... ale nie mam pojęcia w jakich ilościach :) ja dziś ok. 9.30 zjadłam 2 jajka na twardo z sosem chrzanowym (jogurt naturalny + chrzan + sól, pieprz i odrobina cukru) i szczypiorkiem, i popiłam kawką :) ciasteczka wyszły "w miarę", zmodyfikuję trochę przepis, zrobię jeszcze raz i podam :) miłego dnia laseczki ;) :)

Gość koszetrawe
bombalina gdyby tak było to byłabym super laską, bo uwielbiam wino:) chciałam iść na rower, ale coś pogoda się pogorszyła i chyba niedługo zacznie padać.. mam kupę prania ale też i lenia, niech leży do jutra:D byłam dziś w Decathlonie, kupiłam sobie kilka sportowych ciuszków, bardzo fajne bluzki i T-shirty, a na dodatek wcale niedrogie, jestem zadowolona:D

Gość cytrynowa21
Witajcie chudzinki :):) no to co zaczynamy 4 dzień :):) 07:38 bułka z połówką jabłka i rzeżucha, szklanka soku pomarańczowego 10:15 szklanka wody 250 ml 12:02 Mleczny Start ( wiecie ta kanapka z biedronki :P) no i tyle :) ja już dziś pospacerowałam bo zakupy rano do biedronki a później jeszcze no ale to już pojechałam z bratem po buty :):) A ja kupiłam sobie śliczne miętowe tenisówki w Biedronce :) za 32,99 jakoś tak :):) na rower w sam raz będą :):) A ja słyszałam że picie 4 szklanek dziennie mleka wspomaga odchudzanie :):)

Gość cytrynowa21
aaa i zważyłam się dziś rano kolejne 0,8 kg mniej :):) czyli waga pokazała 91,5 kg !! no ale to i tak nadal dużo !!!

Hej odchudzaczki,ja dziś na razie jogurt i dwa ptasie mleczka,nie jadłam dawno słodkiego i nie mogłam się oprzeć,piję teraz czerwoną herbatkę,siedzę w pracy do 16. :( Też bym się na zakupy wybrała ale liczę,że wkrótce będę mogła kupić sobie coś w mniejszym rozmiarze.

Gość cytrynowa21
13:07 szklanka wody 250 ml 14:11 5 pierogów z twarogiem i szklanka mleka

Gość bombalina77
ok.12.30 pięć ciasteczek owsianych i herbatka zielona 14.30 razowy makaron z sosem bolońskim i trochę siostrzanej mizerii :) herbata miętowa i muszę chyba kupić pięciolitrową wodę... i zacząć ją żłopać, bo inaczej tego nie nazwę he, he :)

Gość Karolina Fenka
Cześć Wam;) Jak szukacie fajnego portalu o: Relacjach biznesowych, finansach, ZDROWIU, asertywności, odchudzaniu! Portal prowadzi kilka osób są świetne wykłady 4x w tygodniu w TV Sukces Osobisty;) http://sukcesosobisty.pl/

Gość cytrynowa21
Chudzinki jak sie 3macie??? 16:00 2 kabanosy, kromka chleba, mleczny start (kanapka z biedronki) 17:52 szklanka wody 250 ml 19:00 suplement diety BELISSA, WŁOSY, SKÓRA, PAZNOKCIE 20:11 szklanka wody 250 ml Czy u was też burza przechodzi??? Bo u mnie od czasu do czasu zagrzmii brrrrrr.... Dzisiaj znowu sadziłam kwiaty w ogrodzie :):) 3majcie sie mocniutko !!!

czesc dziewczyny,czy ja tez sie moge dolaczyc?od kilku dni staram sie zdrowo odzywiac i nie przejadac sie,tak jak to robilam do tej pory,mam nadzieje,ze pomoze i zrzuce nadprogramowe kg

Gość cytrynowa21
Oczywiście :) zapraszamy :):)

Gość .maleńka.
witajcie:) jestem dopiero teraz bo wczoraj poszlam do pracy na nocke, jak dzisiaj rano wrocilam to nie mialam sie nawet jak polozyc bo na weekend mam gosci i moj maly chrzesniak "pogonil mi kota" od 9rano gralismy w pilke, siatkowke, golfa i takie tam akurat odpowiednie po 12 godz pracy... zabawy. jedzeniowo srednio mi wyszlo bo musialam nakarmic wiecej osob dlatego jadlam to co oni ale za to te zabawy z mlodym mnie wymeczyly tak ze bede spala jak trusia;)

Gość koszetrawe
cytrynowa- gratuluję utraty wagi! ja się jutro rano zważę. Chciałabym ze 2 kilo schudnąć, bo by mnie to bardziej zmotywowało do dalszej pracy.Zobaczymy. Pogoda kiepska póki co, mam nadzieję, że potem się rozjaśni, miłej niedzieli dziewczyny

Gość cytrynowa21
Dzień 5 07:27 2 kanapki z jajkiem i rzeżuchą, herbata jagodowa "koszetrawe" na pewno będzie 2 kg mniej zobaczysz :):) ".maleńka." Sporo tego ruchu miałaś, więc myślę, że spokojnie twój bilans dnia się wyrównał :):) 3majcie się mocniutko chudzinki :):)

Gość bombalina77
cytrynowa, gratuluje, oby tak dalej :) koszetrawe, wierzymy, że będzie co najmniej 2 kg mniej :) .maleńka. to Cię dzieciaczek wymęczył... no i się wyrównało :) ja wczoraj nabijałam km spacerowaniem, nawet szybkim spacerowaniem i wykopywałam kwiatki w ogródku przez ok. godz niestety była mała wpadka, bo kumpela mnie namówiła na pół piwka malinowego :( a że byłam trochę spragniona, zdenerwowana i baaardzo je lubię to niestety wypiłam :( 17.00 5 ciasteczek owsianych, szklanka mleka 20.30 3 tosty z serem i keczupem :/ 08.45 kawa, 5 ciasteczek, szklanka mleka, pół grejpfruta miłej niedzieli moje odchudzaczki, trzymam mocno kciuki za Was! szczególnie dziś, przy niedzielnych obiadkach!

Gość cytrynowa21
09:02 suplement diety BELISSA, SKORA, WŁOSY, PAZNOKCIE 10:00 szklanka wody 250 ml 11:00 szklanka wody 250 ml