Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_mama_21

PIERWSZA CIĄŻA, MŁODE,PRZYSZŁE MAMY ŁĄCZYMY SIĘ !!

Polecane posty

Gość megalija
Hej, przepraszam Was za poważny off top od razu... chcę Was prosić o pomoc - udział w badaniach do mgr. Badam kobiety w 2 i 3 trymestrze ciąży i piszę pracę z psychologii. Badanie jest anonimowe i jego wyniki będą analizowane wyłącznie zbiorczo - statystyki do pracy. Są to 3 ankiety na podstawie których nie da się nic powiedzieć o zaburzeniach i chorobach psychicznych a jedynie o sposobie radzenia sobie w trudnych społecznie sytuacjach i ogólnym sposobie widzenia świata więc nie ma tam nic nieprzyjemnego. Jeśli któraś z Was zdecydowałaby się wziąć udział w badaniu a tym samym bardzo mi pomóc to proszę podajcie swojego maila w odpowiedzi lub napiszcie na mojego maila monika.malgorzata.pecak@gmail.com

Gość aniaa_32
Jeśli chcecie sprawdzić w którym jesteście tygodniu ciąży polecam nową stronę www.moja-ciaza.pl. Fajna, ładna :) zawsze dowiedzie się może czegoś nowego.POLECAM!

Gość Patka1990
Cześć dziewczyny mam 23 lata i jestem w 13 tygodniu ciąży nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka....Termin mam na 31 grudzień...Mam narzeczonego planujemy ślub w przyszłym roku w czerwcu...Mam do Was pytanie czy wy tez nie mogłyście dogadac sie ze swoimi partnerami od początku ciąży?Miedzy nami rośnie mur ogromny nie wiem co mam robic?;(

Gość Patka1990
Cześć dziewczyny mam 23 lata i jestem w 13 tygodniu ciąży nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka....Termin mam na 31 grudzień...Mam narzeczonego planujemy ślub w przyszłym roku w czerwcu...Mam do Was pytanie czy wy tez nie mogłyście dogadac sie ze swoimi partnerami od początku ciąży?Miedzy nami rośnie mur ogromny nie wiem co mam robic?;(

Gość gość
Patka1990 to na pewno nic poważnego :)) masz podwyższone hormony i byle podtekst sprawia że jesteś już rozdrażniona... Twój mąż Karol bardzo cię kocha i jest całym Sobą za Tobą ;)) Pewnie na dodatek jesteś niezłą heksą i stąd te niepotrzebne awantury. Musisz wiedzieć że ciąża to też nie lada wyzwanie dla większości facetów (chociażby finansowe i logistyczne-lepsza praca, większy samochód itp problemy spadają na głowę męża bądź też narzeczonego)... Miłość i tylko miłość pozostaje na takie problemy...i dużo sex'u ;)) Mąż ;D Pozdrowienia dla Fasoli ps: nie podawaj oszołomku swojego adresu email na forach internetowych bo Spamerzy Cię zajadą :)

Gość bardzomłoda
Witam wszystkich ! Ja mam 18 lat, jestem w 27 tc, termin mam na 28 września . Mam cukrzyce typu 1 (nie ciążową, choruje od października ubr.), z tej racji dziecko jest trochę większe niż 'książkowe' . Jak narazie to jest ' za duże ' o 500g . Ale lekarz mówi, że wszystko jest w porządku, zdrowy, duży bobas ;)) Ktoś pewnie powie, że jestem za młoda i to na pewno wpadka... Ale rozczaruje dziecko było planowane, a że udało nam się za pierwszym razem to tylko skakać z radości ;)

Gość Bumbelek
Wszystkie przyszła mamy zachęcam do odwiedzenia sklepu w Warszawie na ul. Grójeckiej 109 paw. 8, znajdziecie tam artykuły dla niemowląt i mam.

Witajcie Kochane, jestem studentką położnictwa, ale również fotografem. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby któraś z Was odezwała się do mnie w wiadomości prywatnej. Jestem bardzo chętna wykonać zdjęcia w czasie Waszego porodu (min. takie jak te http://joemonster.org/…/Zdjecia_ktore_w_niezwykly_sposob_po… ). To jest moja strona na fb https://www.facebook.com/Crazy-in-Love-1610557849171433/ :)