Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie tam z nudów...

Kogo spotkaliście na żywo ze znanych osób? :)

Polecane posty

ale ja tak serio :classic_cool: przeciez zreszta z tego co wiem on byl tu w Polsce raz na jakims festiwalu fimlowym :P ale ja akurat widzialam go na wakacjach w Italii :classic_cool: i powiem jeszcze tyle ze na filmach wydaje sie wyzszy a tak to przecietnego wzrostu jest na moje oko :P

No sporo tego sie zrobiło :) Oczywiscie nie pisze o zadnych koncertach - tylko o takich spotkaniach przez przypadek :)

herder - skoro to serio no to ok :)

Gość bez nicka powiem
wiele takich osób. Z czasem to się robi już tak powszednie, że nie robi żadnego wrażenia, bo niby czym? To są dokładnie tacy sami ludzie, przeciętni (nawet czasem głupsi od przeciętnych), zwyczajni ze swoim życiem. Tylko z robotą troche inną.

Gość Lidzia...
a no zgubiłam...dostałam ten autograf jak miałam chyba z 12 lat,jechałam wtedy ze szkolnym chórem na jakiś występ i On tam był...miałam go oczywiście dokładnie schowane-niczym największy skarb :) ale z biegiem lat zapomniałam gdzie go schowałam i przepadł....

Gość kkfhjfhj
Kubę Molędę. Ciągle tylko gadał "Zajaramy, zajaramy?". To było na wakacjach w Rowach. Pierwszy raz spróbował w tamte wakacje (2004) i mu się tak spodobało :P

A teraz z innej beczki: Kogo byście chcieli spotkac? Wymieńcie jedna osobę! Oczywiscie kogo spotkaliscie tez mozna dalej pisać :) Ja bardzo bym chciała spotkać z Polskich znanych osób: Małgorzate Soche ;) mimo ze jestem kobietą :) a z zagranicznych to: Rayana Goslinga :p

Ola Szwed to burak - ciekawe :)

Gość wiecz co ci powiem?
Axla Rose, mam nawet foto und autograf🖐️

Gość takie tam z nudów
ja bym chciała zobaczy Anne Przybylską albo Anne Dereszowską na zywo z zagranicznym Penelope Cruz

Gość dobreeeee:)
a czemu burak z oli szwed?

Gość kkfhjfhj
Nikogo. Polskie gwiazdki nie robią na mnie wrażenia, a z zagranicznymi pewnie ciężko byłoby się dogadać :P hehe

Spotkanie z Axlem to marzenie mojego brata. teraz jedzie na jego koncert do Rybnika :)

19.04.2012] 13:30 [zgłoś do usunięcia] takie tam z nudów ja bym chciała zobaczy Anne Przybylską albo Anne Dereszowską na zywo z zagranicznym Penelope Cruz PODSZYWACZOM DZIEKUJEMY ZA POSWIECONY CZAS :)

nie musicie wierzyc, ale udawala co to z niej jest za wielka gwiazda i tak dalej... chcialam podejsc zrobic sobie z nia zdjecie, ale wyprzedzila mnie taka kobieta z corka. zebyscie widzieli z jaka laska dala sobie zdj zrobic... nawet sie nie usmiechnela, taka wielce "zmeczona". ni i nie podeszlam...

na okęciu, - MIchalczewskiego , Dode w Ostrodzie Pudziana Olsztyn - Pavlowić w lidlu w restauracji - zulugule Holowczyca w Olsztynie

Gość wiecz co ci powiem?
fajnego masz brata, ale ja jednak wole kobitki;) a do Rybnika tez jade;)

Gość takie tam z nudów
nie podszywam sie :D tylko nie maiłam pomysłu na nick :( jeszcze przypomniało mi sie że widziałam na okęciu własnie Michala Wisniewskiego i Katarzyne Figure w pewnym centrum handlowym, wygladala normalnie, z dzieckiem z kolezanką, nie gwiazdorzyła jakos tylko byla dziwnie ubrana wjakies panterki :O

Tez bym chciała jechac na ten koncert - niestety praca i rodzina wymagaja poswieceń :(

Gość sporo ich było,
niektórych nawet wielokrotnie (nie na koncertach, ale np. na ulicy) Krystian Wieczorek, Filip Bobek, Żora Koroliov (czy jak mu tam), Kasia Nosowska, Danuta Stenka, Agata Buzek, Tomasz Kot, Ilona Ostrowska, Bartłomiej Topa, Wojciech Zieliński, Aneta Teodorczuk_Perchuć, Patrycja Markowska, Anita Lipnicka i John Porter (chyba fajna para), Monika Jarosińska, Katarzyna Herman, Tomasz Karolak, Michał Milowicz, Lidia Popiel, Agata Młynarska, Agnieszka Suchora, Jan Wieczorkowski, Tomek Makowiecki, Marcin Bosak z żoną, Piotr Skarga, Agnieszka Włodarczyk (zachowaywała się, jak poje...), Marek Barbasiewicz, Agnieszka Dygant

no i jeszcze powiem ze na zywo ubrany zwyczajnie nie robi wrazenia tak jak na filmach w garniuturze :) a co do polskich gwiazd to tak: paweł kukiz, joanna liszkowska, zygmunt chajzer i wokalista Iry. jak sobie kogos przypomne to dopisze :P

Gość wrednamalpaa26
może nie jest on sławny ale ten facet co gra ojca Oli z na wspólnej często robi zakupy w kauflandzie i lidlu w Gdyni

Gość wiecz co ci powiem?
porzuc rodzine, wyskocz ze mna na rockowa impre;)

to fajnie, ze wiekszosc z nich zachowuje sie normalnie... jak widac Szwed to superstar :) jednego serialu... hahahahaha

Gość bez nicka powiem
bo są gwiazdy, celebryci i celebrytopodobne wyroby. te ostatnie mają nasrane w głowie, totalna sodówka, bezkresne wieśniactwo. Celebryci - no cóż, jak to ludzie pół na pół - chociaż ich gwiazdowanie czasem jest źle pojmowane. Bo ile można się uśmiechać? Ile razy można się zatrzymywać do zdjęcia? Czy każdego dnia trzeba mieć dbry humor? Oni też mają swoje problemy, też mogą mieć dość wszystkiego, tym bardziej, że niektóre drobne porażki media łykają i robią z tego aferę narodową. Nie jest im tak łatwo jak myślicie :) I są prawdziwe gwiazdy, które potrafią trzymać fason i nie dają się łatwo wmanipulować w pewne kwestie, a jak zrobią jakiś błąd to wyciągają konsekwencje i idą do przodu z klasą. Ale wszyscy w dalszym ciągu to zwykli ludzie. Jeśli uważają inaczej, to zaliczamy ich do tworów, bo i w codziennym życiu znajdzie się pajac, który myśli, że jest ponad ludźmi :D

Gość Toxic Toy
ja raz Anne Dymną w krk i tego co gra Pawła w pierwszej miłości widziałam nad morzem dwa lata temu

APELUJE: jak juz wypisujecie kogo spotkaliscie to dodajcie jeszcze 2 słowa o tym jakie wrazenia na Was zrobili :)

Gość sporo ich było,
a i widzialam jak sobie przechodzil obok Krzysztofa Pieczyńskiego, i kilka razy tego aktora co gra teraz Łukasza w M jak Miłość, a ostatnio widziałam Marcinkiewicza z jego Isabelle :P

Niestety - za bardzo ich kocham, zeby tak zrobic :D