Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie tam z nudów...

Kogo spotkaliście na żywo ze znanych osób? :)

Polecane posty

Gość ejejeje
czyli jak stalam pod scena twarza w twarz to tez sie liczy??

Gość Ja, w wiecznej depresji
Roberta Makłowicza w obrotowych drzwiach Mariotu (ja wychodziłam a on wchodził), Michała ze Wspólnej na ulicy Brackiej, i kogoś tam jeszcze z M jak miłość w CH Bałtycka w Gdańsku (koleżanka mi pokazała),

Gość Ja, w wiecznej depresji
za to mój kolega (gej) miał stosunki seksualne ze dwiema znanymi osobami :P ale oczywiście nie napisze z kim :P

Gość ejejeje
czyli jak stalam pod scena twarza w twarz to tez sie liczy??

Gość Heh, kafe usunąć
Ja widziałam Maję Włoszczowską i Urbańskiego z Milionerów:P Maję w Jeleniej Górze na sesji zdjęciowej, Huberta w Łazienkach:P

Gość dali ilad
- Magda Schejbal - Malwina z "Barw szczęścia" - Ksawery z "Pensjonatu pod Różą" (To tak przypadkowo spotkani, bo, jak rozumiem, o takich tu mowa, a nie o tych widzianych na koncertach, sektaklach teatralnych...)

Gość ....ekhem...
Mandaryne z Wiśniewskim widziałam, Pawła z Pierwszej Miłości na stacji benzynowej, Małysza, Armina van Buurena :)

Gość ....ekhem...
i dodaje, że widziałam ich przypadkowo, nie na występach lub coś w tym stylu :P

ja widziałam michała wiśniewskiego na stacji benzynowej i tego gościa co prowadził 997,na lotnisku :P

Gość glorrsa
Agnes Deyn ,Paweł Kukiz,Rafał Królikowski i jeszcze takiego młodego aktora z Pierwszej Miłosci zdawaliśmy razem 5 lat temu do liceum teatralnego we Wrocławiu.

Gość glorrsa
O i jeszcze Rycha Peje w restauracji w Poznaniu;-)

Bogusław Linda(autograf) po kręceniu sceny do Reihu, w ubiegłym roku Cejrowskiego(na boso:-D) piłem piwo z Krzysztofem Skibą z big cyca(autograf),super wesoły gość i to chyba na tyle a i jeszcze foto +autograf z zespołem Myslowitz

Gość paaarrerrampampam
Kevina Aistona i Jacykowa w Wawie jak byłam przelotem :D Krzysztofa Hołowczyca w Krakowie, w którym niestety trudno spotkać kogoś sławnego - przynajmniej mi. Wiem,że koło Rynku jest kawiarnia gdzie można spotkać różne gwiazdy z tym,że starszego pokolenia :) nigdy tam nie byłam.

Gość widziałam wiele znanych osób
marinę łuczenko z łozem i resztą jego ekipy (niesamowicie mili ludzie, az chciało się z nim rozmawiać) - Agnieszkę Pilaszewską - Roberta Gawlińskiego -Elę Zapendowską -Szymon Wydra -Marikę -Paulo Cozza Tych spotkałam na ulicy, lub w miejscach nie związanych z koncertami A z racji wykonywanej pracy to Tigera Woodsa, Angelę Merkel, Jona Bon Joviego, Ozziego Osbourna, Williego i Isoldę Liebherr (oprócz nich innych multi milionerów)

Gość Nicki Minaj
Wokalistę big cyca Marylę Rodowicz Bercika ze świętej wojny i kolarzy tour de pologne :D

Gość ja widziałam
Bogusława Lindę kilka lat temu--kupował u mnie w sklepie alkohol i nad morzem w Międzyzdrojach widziałam Stefano Terrazino i Tatianę Sosna-Sarno (obydwoje z tańca z gwiazdami) uczyli akurat na plazy tańczyć młodzież. i jeszcze widziałam tego Oliviera Janiaka jak na plazy nagrywał jakieś migawki do swojego programu(nazwy nie pamiętam). OLivier jest bardzo zdystansowany i wyniosły!!!!!!!!!!!

Gość Taka tam . .
Maryje Rodowicz w Kosciele..

Gość ja widziałam
ten program oliviera to CO ZA TYDZEŃ. przypomniało mi się ;)

Gość laloli
Huberta Urbańskigo a sklepie monopolowym.

Gość na infolinii
Donalda Tuska w "Bidronce"

Gość Ciasteczko222
Panią Czkawkę na kafe.

Gość operka
W Polsce to spotkałam wieeele różnych osób - siedziałam przez jakiś czas w tematach fan clubowych, włóczyłam się po różnych koncertach i imprezach ;) Ale to nawet nie chce mi się wymieniać - pseudo gwiazdki i tyle. Za to kiedyś w Paryżu mijałam na ulicy Kylie Minogue, Scarlett Johansson i Jeana Reno :D To było przeżycie! :D :D

hmm... Golców, Kabaret Moralnego Niepokoju, Kabaret Ani Mru mru, S.Wydre, Rodowicz, Ingrid, tego z Jaka to melodia- i wiele by wymieniac bo to na koncertach czy innych ;) a tak w innych sytuacjach...to Rutkowskiego, Joanne Koroniewską, Paździocha, Jerzego Stuhra, Krystyne Jande, Małysza, Stocha, Schielenzauera, Ammana, Kittla, Morgernsterna, Tajnera itp- ale tych ostatnich to na skokach oczywiście ;D

Cezarego Żaka, Dariusza Kozakiewicza z perfectu często, mieszka niedaleko, Janusza z Plebanii, Grzegorza Miecugowa w pociągu Krk - Wwa, Adama Fidusiewicza tez w pociągu, Maćka Zakościelnego, Z Familiady prowadzącego, Markowskiego, Justyne Steczkowską, Sylwie Parys z Queens chodzilysmy razem do szkoły ;P no i tyle

Gość uj jak komin batorego
roma gąsiorowska, chodziliśmy razem do podstawówki, jacykowa jak jeszcze latał jak popychadło z ciuchami po alejach jerozolimskich:-D, zamachowskiego zbyszka bo mieszkaliśmy swego czasu na bartoszka w jednym bloku a ostatnio to pindę kożuchowską, pindę steczkowską und zombie boya:classic_cool: a no i tego cwela tuska

Gość Takie tam z nudów...
Wielu z Was tylko wymienia i na tym koniec - wiec apeluje: napiszcie w dwóch słowach jakie wrazenie na Was zrobili :) Pamietajcie, chodzi o ludzi spotkanych przez przypadek - nie o koncerty. Ja tez sobie przypomnialam ze PEJE tez kiedys na zywo widzialam - taki tłusty sie wydawał :) I w LUBONIU spotkałam Manuele Michalak z Big Brothera - taka mala tłusta kuleczka :) ale wiecznie usmiechnieta :)

Gość katriinaa
Marylę Rodowicz jak jeszcze mieszkała na Ursynowie.

Gość christianus
Tydzień temu spotkałem Darię Widawską, Piotra Grabowskiego, Tamarę Arciuch, Bartka Kasprzykowskiego. Widziałem też Cezarego i Katarzynę Żaków, Violettę Arlak, Wojciecha Wysockiego i Andrzeja Piasecznego. To z tych, których mam autografy. :)

Gość gość
ja widziałam na żywo: - Andrzeja Piasecznego w hipermarkecie w Kielcach na dziale z muzyką - małżeństwo Kamińskiego i Sieńczyłło wiele lat temu nad morzem - kolesia z happysad w Skarżysku Moja mama na studiach siedziała w kawiarni koło Grażyny Szapołowskiej.