Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie tam z nudów...

Kogo spotkaliście na żywo ze znanych osób? :)

Polecane posty

Gość ja spotkałam sporo znanych
loska grał w Krakowie na rnku - widywałam go bardzoooo często teraz ponoć też gra - czasem idzie go spotkać nieziemsko normalny człowiek bardzo go lubię

Gość hjvfhjhvgjvghj
Wojtek Jagielski Bracia Mroczek Stachursky Jerzy Połomski Krzysztof Materna kilku piłkarzy Legii

Gość zejdi
ja widziałam gabriela fleszara (o ile ktoś go jeszcze pamięta) w mc.donaldzie i olę szwed nad morzem w ustroniu morskim

Gość rtyrty
maćka zakościelnego widziałam 2 razy w kosciele na swietach i raz w knajpie /pochodzi z mojego miasta/

Gość mama W
Ja widziałam kilkakrotnie Dorotę Gawryluk-w jakimś markecie,tych trzech z kabaretu ani mru mru-w mc donalds,Borysa Szyca w Obi,parę aktorów z pierwszej miłości -nie znam nazwisk- w centrum handl.ostatnio Mandarynę z córką na Marywilskiej:-/

Gość Takie tam z nudów...
ja Fleszara pamietam :) Jeszcze grał w fimie z Przybylska i spiewa Droge do nikąd do tego filmu :) A jacy są Mroczkowie i Jagielski ???

Gość hjvfhjhvgjvghj
Mroczkowie są dość zabawni. Pamiętam jak nabijali się z koleżanek aktorek że nie zdążą na galę magazynu Teletydzień. Jagielski lubi spacery po okolicy w której mieszka.

Gość taka sobie jestem ja
a zakoscielny ??

Gość rtyrty
zakościelny sympatyczny się wydaje :) przyszedł do kościoła z koszyczkiem jajka poświęcić;) a w knajpie siedział ze znajomymi, pili piwo, śmiali się, jak każdy...

Gość i sru i fru
1Tomasz Gollob 2.Anja Orthodox 3.K.Rutkowski / w Tesco/ ;)

Gość gklrmkef
Wodeckiego mijałam pod teatrem (sympatycznie się "odeśmiechnął" i "odkiwał" głową :P) Damiana Aleksandra w ROMIE jak byłam tam na kursie. I... nie pamiętam jeszcze kogo ale na pewno kogoś Ps. A ktoś widział osobiście matke Madzi? :P

Gość alabala
Mroczki Karolina Malinowska-Janiak Julia Kamińska Tamara z Samego życia Maciej Dowbor Agnieszka Włodarczyk Włodzimierz Szaranowicz Mozil Doda Magdalena Schejbal Rihanna i więcej nie pamiętam :)

Gość bez nicka powiem
Rutkowski... łatwo nawiązuje kontakt z ludźmi, wulkan energii, wie jak podejść dziewczyny i jak zrobić na nich wrażenie. Dziewczyny, które nie są obeznane z mediami i podniecają się "znanymi ludźmi z tv" są przy nim bez szans :) specyficzny, nie pałam jakąś wielką sympatią (ale to już moja opinia).

Gość Kicia kicia kicia
ej a ile on am lat?

Gość bez nicka powiem
Rutkowski? A koło 50 będzie chyba.

a ta Schejbal to az taka niemila widze po opiniach ... niektorzy tak sie panosza ale jak sie ich spotka to yyyyyy

Gość bez nicka powiem
ale to nie o to chodzi, że jest niemiła. To normalna kobieta, taka jak i Ty, która też ma gorsze dni. Która się śpieszy i nie ma czasu na zatrzymywanie się dla każdego, kto ją zaczepi. A jak Ty gorzej wyglądasz to chcesz sobie robić zdjęcia z nieznajomymi na ulicy? Żeby Cię potem na face wstawili bez Twojej zgody? Postaw się w jej skórze.

ja tylko mowie po opiniach innych ...a sama malo ogladam ta pania .. :)

Gość pppppppppppaaaaaaaannnnnnnn
Wodeckiego, Michał Lesień, Obsada z M jak Miłość na zlocie fanów w Gdyni, Wojtka z Video. I przespałam się z Ivanem Komorenko jak jeszcze brał udział w programie Wiśniewskiego.

Gość bez nicka powiem
wiem :) tylko te opinie są wystawiane na podstawie 10 sekund. Chcielibyście, żeby Was tak oceniano? Po 10 sekundach, w biegu, w zmęczeniu?

Gość bez nicka powiem
"I przespałam się z Ivanem Komorenko" wow :) ale wybitne osiągnięcie, godne pomnika w rodzinnym mieście :P

Gość pppppppppppaaaaaaaannnnnnnn
:D wiem !

ale tu ktos sie na mnie uwzial heheh :) jakbys byla sama ta pania bo tak jej bronisz nie znam tej osoby ale czasem jak wystepuja w tv po tezz widac po nich czy sa sympatyczni czy nie hehe :)

o dodzie tez bylo tu czesto ze takaa owaka o jak i a.wlodarczyk ... jak powiem ze po opiniach widac ze niemili to tez bedziesz agnieszke wlodarczyk i dode tak bronic ? :)

my znnai nie jestesmy ( ale kto wie kto wie ) ... nie fani ale znajomi sasiedzi rodzina tez nas ocenia ... np a przyjechala w odwiedziny z tym nowym facetem i ani me ani be .. taka naburmuszona :))))))))

Gość bez nicka powiem
"my znnai nie jestesmy ( ale kto wie kto wie )" a co Ty masz do zaoferowania? A może lepiej czego nie masz? :P

Gość ejejeje
a chodzi ci tez o koncerty czy tylko takie przypadkowe spotkania??

Gość Spotkania twarzą w twarz
:)