Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie tam z nudów...

Kogo spotkaliście na żywo ze znanych osób? :)

Polecane posty

hjvfhjhvgjvghj - nieźle, nieźle... :) No to napisz jakie wrazenie zrobiła na Tobie Doda i Tomasz Karolak?

Gość ja spotkałam sporo znanych
ja spotkałam wielu sławnych tego świata - od polskich gwiazdek Tvn po rodziny królewskie, cesarskie Pracowałam w hotelu Sheraton (nie wymienie) miasta - recepcja z kolei studiowałam z żoną Małysza - Adama poznałam na obronie Wiecie co - teraz pracuje w Londynie, w samym centrum, chodzę na lunch do resteuracji gdzie często można spotkać Georga M, zdarzyła się Kaylie ale na mnie nie robi to różnicy w sensie - nie myśle "wow to ona/on" no chyba jak spotkałam księcia Harrego - pomyślałam WOW - ale to przez wzgląd na urodę raz odprowadzaliśmy pijanego syna bardzo znanego aktora S (mozecie poczytać o jego jubileuszu na pudelku) - również aktora/ satyryka z imprezy, był tak pijany że nie potrafił sam stać na nogach kiedyś rozmawiałam z premierem Węgier - zorientowałam się że coś nie gra gdy wkoło nas pojawili się Borowicy

Ja mam kolege który pracuje w Warszawie jako operator kamery czy tam asystent operatora kamery to mówił o serialowej Żanecie z Na Wspólnej - ze odkad wygrała Taniec z Gwiazdami to gwiazdorzy - wczesniej ponoc była normalna. Aha i jeszcze mojego brata kolega z klasy podstawowej gra z Maleńczukiem :)

Gość hjvfhjhvgjvghj
Doda jest beznadziejna. Karolak spoko gość miał przerwę jak kręcili scenę na Hożej w Wawie do serialu.

A jacy sa Małyszowie?

hjvfhjhvgjvghj a Szyc i Panasewicz?

Jestem ciekawa czy ktos spotkał kiedys Kube Wojewódzkiego i jakie robił wrazenie?

Gość bez nicka powiem
Kinga Rusin - zbyt surowo oceniana, owszem ma tam te swoje "gwiazdorskie fochy", które mogą drażnić przy pierwszym kontakcie, ale w głębi serca to wrażliwa kobieta jest. Nie jest to typ człowieka, który od pierwszego spotkania zabiega o sympatię i akceptację otoczenia i przez to bywa odbierana jako ta, co zadziera nosa ;) jednak czego się spodziewać, skoro babka miała takie doświadczenia życiowe, że nie jedna z Was już by się 10 razy pochlastała.

Gość Ja widziałam.....
Tomasza Jacykowa i Karola Strassburgera ... w Familiadzie, oczywiście brałam udział z rodzinką. I kiedyś jadąc w Warszawie widziałam w ogródku przy jakiejś kawiarni niedaleko centrum Ankę Muchę.

Gość do ja spotkalam sporo
znanych Hej. Mozesz zdradzic, w ktorej knajpie jada George Michael ?? Pls

Gość hjvfhjhvgjvghj
Szyc trochę zarozumiały. Panasewicz totalny luzak. Albo pije w Szparce na pl 3-ch krzyży albo w bałkańskiej knajpie Koszykowa/Natolińska

Gość hjvfhjhvgjvghj
Wojewódzkiego widziałem jak jechał samochodem i stał obok mnie na światłach.

Eh.... co za życie.... szare i bure :) hehe No nic, czas wrócic do rzeczywistosci :) Ale fajnie ze temacik sie spodobał :) Ponawiam: Kuba Wojewódzki! Ciekawe jaki jest w rzeczywistosci?

Gość ja widziałam ja widziałam
ja jeszcze moge powiedziec cos o Tomku Kocie- jak dla mnie spoko, taki nawet luzak, widzialam go z zona i dzieckiem, dla nas taki normalny, dla zony cieply, uprzejmy, taki naprawde troskliwy, kochajacy ojciec i mąż o Szycu slyszalam tyle, ze daje ostro w gaz i to nie z wiadomosci pudelkowych he heh, ale w sumie to pewnie tak jak wielu ludzi, tylko ze ci nie są znani i rozpoznawalni na ulicy :P

Gość bez nicka powiem
Jerzy Buzek - full kultura i ma doskonałą kolekcję krawatów ;) bardzo przyjemny człowiek i lubi rozmawiać.

Gość ja widziałam ja widziałam
Aneta Teodorczuk-Perchuć też się wydawała spoko ;)

Gość to się dorzucę
Benhakera na lotnisku w Poznaniu oraz Michalczewskiego w Zakopcu na Krupówkach

dawajcie, dawajcie :)

Gość don flaco
Na Krupówkach Marcina Dańca z żoną i dzieckiem,bardzo sympatyczny,bez problemu zgodził się na fotkę,żona fajna laska.W Zakopcu 2 lata temu Magde Schejbal,mijaliśmy się z nią a potem zapierniczała na rowerku do sklepu,nie zgodziła się na fotke. Gabryjelską z facetem i z Harasimowiczem,podjechali wypasiną furą i wlezli do drogiej zakopianskiej knajpy.I Franciszka Pieczke też w Zakopcu,starszna dziadzinka,zgarbiony,długa broda,taki bidulek.Aaa i rok temu na Krupówkach Sylwię Juszczak to ta babka co gra w szpilkach na giewoncie policjantke zone Zelta.

Gość bez nicka powiem
z Wojewódzkim nie przyszło mi jeszcze pracować ani prywatnie dłużej porozmawiać, więc w zasadzie nic nie mogę powiedzieć. Ze słyszenia jedynie, ale to może być zniekształcone, więc nie chcę siać plotek.

Gość aleksanrtrraw
Ja Pawłą z "Pierwzej Milosci" na dworcu PKP w Katowicach, wpadl na dworzec, porozgladal sie i wyleciał :)

Gość ja spotkałam sporo znanych
Tomasz Kot - naprawdę spoko gość najbardziej rozśmieszył mnie Michał Piróg chciał pokazać jaki jest znany miał pecha na lobby wowczas zainteresowanie było piłkarzami Barsy, no i goście zagraniczni - nikt do nie znał Popielewicz - do mnie " to pani mnie nie zna""pani się jeszcze dowie kim Ja jestem" pracowałam na tej recepcji 5 lati o celebrytach mogłabym książki pisać, zwłaszcza że jak gwiazdy czy rodziny królewskie politycy przyjeżdzają do K to zatrzymują się w 3 hotelach m.in Sheratonie mało kto wie że 5 żoną szejka Kuwejtu jest Katarzyna 27 lat - polka albo księżniczka tajlandii mimo że ponoć udziela się charytatywnie lata samolotem wysadzanym białym złotem i całym obitym w skóre Małyszowie - zwłaszcza Adam do przesady skromny, z Izą mam kontakt stały - wspólczuje jej męża widywać 2 mies w roku - normalni ludzie tak jak mówię nie chwalę się wsród znajomych/ rodziny kogo to nie widzialam na mnie to różnicy nie robi na odchodne na swoje miejsce przyszła moja siostra więc ona wydzwaniałą i mówiła kogo nie widziała z kim nie rozmawiała n mnie to różnicy nie robiło

Gość 66^^6
Panasewicz to kawał chu­ja, kiedys rzucił butelką z wodą w kobiete i prawie wybił jej oko :o

Gość nokhsaewka
Z Justyną Kowalczyk mam zdjęcie z Jakuszyc jak była mało znana a w hotelu Gołębieskim spotkałam Sleszyńską tego łysego co prowadzi taniec z gwiazdami i jeszcze był jeden łysy z kabaretu i 2 kobitki znane ale dla mnie bez nazwisk bo nie pamiętam.

Gość 66^^6
"37,5 tys. złotych, do tego odsetki i koszty postępowania w wysokości 460 złotych - sąd wydał wyrok w sprawie Janusza Panasewicza. Lider formacji Lady Pank nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. W ciągu najbliższych dwóch tygodni muzyk ma zamiar odwołać się od wyroku i zażądać procesu cywilnego. Menadżer artysty przyznaje, że nie widzi powodu, żeby płacić choćby złotówkę. Przypomnijmy, że proces to konsekwencja koncertu, który odbył się trzy lata temu w Pruszczu Gdańskim. Panasewicz wyszedł na scenę pijany, zachowywał się wulgarnie i rzucił w tłum plastikową butelką z wodą, która trafiła w głowę 24-letnią kobietę. Po tym incydencie koncert trwał jeszcze przez kilkadziesiąt minut, chociaż część publiczności nie miała już ochoty uczestniczyć w zabawie. Władze Pruszcza postanowiły walczyć przed sądem o zwrot 37 tysięcy złotych, które wydano z gminnej kasy na organizację nieudanego koncertu. "Zapłaciliśmy za dobrą zabawę, ale zamiast tego nasi mieszkańcy dostali pokaz chuligaństwa." mówił w rozmowie z "Gazetą Wyborczą" wiceburmistrz Pruszcza Ryszard Świlski. Panasewicz już raz zapłacił za swoje wybryki podczas wspomnianego koncertu. Za "naruszenie w rażący sposób zasad porządku publicznego" musiał zapłacić 13 tys. złotych, w tym 3 tys. dla poszkodowanej kobiety. " śmieć:o

Gość to aa tez napisze cho niewiele
tego;) Karola z Familiady - stał przede mną w kasie - byłam w szoku, że taki kurdupel z niego:O Taką mało znaną aktorkę, jak ktoś ogląda Pierwszą Miłość to może skojarzy - gra Izabelę:O (również w markecie:O) Joannę Brodzik - to akurat było śmieszne bo mówiłam mojemu facetowi, że kobieta podobna do niej z twarzy, tylko była obcięta na całkiem krótko, kilka dni później w Dzień dobry TVN była Brodzikowa i rozmawiali o jej nowej fryzurze:D ale się wtedy zdziwiłam:D (również market:O) Popielewicz - pozerka nieziemska- znam ją z czasów liceum:O i ten chomik - Gosia Andrzejewicz - też liceum głupia się upiera, że dla "kariery" nie zmieniła nazwiska a prawda taka, że zmieniła...żal...:O napewni jeszcze z 3 czy 4 osoby by się znalazły, ale nie mam pamięci za bardzo do ludzi :O

Tomka Adamka widziałam jak się przechadzał po galerii krakowskiej :P i tyle. i nie specjalnie chciałabym widzieć kogokolwiek więcej. za to u mojego brata w knajpie był pewien znany prezenter i dziennikarz, ktorego nazwiska nie zdradzę.. jak się okazało przyszedł w odwiedziny do swojego chłopaka :)

Gość to aa tez napisze cho niewiele
aaaaaaaaaa zapomniałam, jeszcze taki fajny przystojny aktor czarny, szedł z siłowni albo na siłkę, normalnie ma seks w oczach;)

Gość ale checa
Ja widziałam Pania Loską w galerii w Wa-. A z Agnieszka Chylińska mam nawet zdjecie. Kiedys byłam na koncercie ONA :)

Mąz kiedyś był na imprezie formowej to nie wiem czy gadał ale widział tez Sleszyńsk,a Gasowskiego i Rozmusa :) O nawet ta firma wstawila zdjecia na stronce: http://www.brochem.pl/images/upFiles/8.jpg A potem bylismy razem na 10leciu formy to grała nam Marta Podulka z zespołem 7 second :)